Uređenje doma

Zašto želim da me sinovi vide golu?

Majka četiri sina Rita Templetom insistira da pred svojom decom šeta gola smatrajući da je to nešto sasvim normalno, te da tako sinovima pokazuje kako pravo žensko telo izgleda.

Nedelja, 14.09.2014.

12:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Naime, ova mama želi da svojim sinovima od malena da do znanja da velike i čvrste grudi, kao i ravni stomaci nisu standard ženske lepote. Upravo iz tih razloga ona ostavlja otvorena vrata od kupatila kada se tušira i rado se presvlači pred sinovima, i u tome ne vidi ništa loše.

“Moji sinovi su još uvek mali, pa ne gledaju krišom časopise sa golim ženama. Ipak, pre nego što se to desi, pre nego što vide fotošopirane savršene zadnjice i okrugle grudi želim da im pokažem i jedno drugo žensko telo. Moje”, napisala je u kolumni za “Hafington post”.

Ova majka se plaši da će njeni sinovi čitajući magazine očekivati da svaka žena izgleda savršeno, a to ne bi bilo dobro za njih.

“Da budem iskrena, i ja sam jako nezadovoljna svojim telom nakon četiri trudnoće, ali za dobrobit mojih dečaka lažem. Kada me pitaju za strije, ponosno objasnim da je trudnoća teška i da se ponosim ‘značkama’ koje sam zaslužila. Koliko god poželela da pobegnem i obučem široku majicu kada mi dodirnu opušten smotak, ne uradim to. Želim da znaju da je ovakvo telo prelepo čak iako nije savršeno”, nastavila je.

Ipak, ova mama ne planira da pokazuje svoje telo sinovima zauvek jer će doći vreme kada će morati da vodi računa.

“Sada dok su mali želim da posadim seme. Zato će, kada budu stariji i kada im žene kažu ‘ Volela bih da su mi butine manje’ oni odgovoriti sa ‘Savršene su baš takve kakve su’”, zaključuje ponosna mama.

Šta vi mislite o njenom načinu vaspitavanja sinova?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.