Uređenje doma

Idete s decom na more: Saveti zlata vredni

Bilo da idete na izlet na Adu ili na desetodnevno letovanje sa svojom decom, evo šta obavezno morate imati na umu.

Četvrtak, 03.07.2014.

15:42

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ne krećite bez kantice i lopatice

Kantica i lopatica su sasvim dovoljni, ali bilo bi lepo da detetu ponesete još igračaka. Kantice su od izuzetne važnosti ne samo skupljanje kamenčića i školjkica, već i izgradnju peščanog zamka.

Snimite gde je toalet i pre nego što vam zatreba

Čim stignete da plažu pogledajte gde se nalazi toalet, jer kada se vašem detetu bude išlo nastaće opšta panika.

Ponesite rezervnu odeću

Ovo je posebno važno ako se deca kupaju, zapravo suva odeća je obavezna. Ne samo da će se dete osećati bolje u suvoj odeći, već manje rizikuje da se prehladi, a i vaša kola neće biti puna peska.

Ponesite mnogo grickalica i pića

Prvenstveno vode! Gledajte da grickalice budu zdrave i ponesite dosta voća. Dečji dan na plaži je sve samo ne dosadan – od kupanja, do igranja, do grickanja nikada se ne miruje.

Ponesite veliki peškir

Što veći pekir to veća igraonica i konfor za vaše dete. Ukoliko koristite ležaljku veći peškiri su poželjni budući da prekrivaju čitavu njenu površinu.

Ne zaboravite kremu za sunčanje

Pazite da vaše dete ne provodi mnogo vremena na suncu i rizikuje da dobije sunčanicu, i kupite što veći zaštitni faktor. Zaista vam ne treba da dete dobije glavobolju i groznicu i sutradan mora da preleži čitav dan.

foto: sura nualpradid/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare