Uređenje doma

Upoznajte najmlađe roditelje: mama ima 12, a tata 13 godina

Svog izabranika upoznala je sa samo 10 godina, sa 11 je zatrudnela, a sa 12 rodila zdravu ćerku što je čini najmlađom mamom u Velikoj Britaniji.

Četvrtak, 17.04.2014.

12:22

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Neverovatna priča jedne britanske porodice šokira čitav svet. Naime devojčica, čiji je identitet iz bezbednosnih razloga nepoznat, zatrudnela je sa samo 11 godina, a sa 12 se porodila. Otac njenog deteta ima tek 13 godina, a baka i deka 27 i 29.

Da priča bude još šokantnija otac maloletne devojčice ponosan je na svoju ćerku a kako kaže, u porodilištu je plakao od sreće.

"Radije bih da čujem da je trudna nego da se sa 11, 12 godina drogira. Ona je donela nešto predivno na svet. Uopšte se ne stidim što je rodila tako mlada, štaviše ponosan sam. Sramota ne dolazi u obzir, nisam ni znao šta se dešava. Deca danas mnogo brže sazrevaju i mi tu ništa ne možemo. Njena majka i ja nismo znali za vezu, a kada sam je video u porodilištu emocije su me savladale i plakao sam kao nikada do sad“

Najmlađi roditelji u Britaniji, koji su se upoznali u parkiću, tvrde da su ludo zaljubljeni i srećni zbog prinove, a veliku podršku pružaju im upravo roditelji.

Dvadesetdevetogodišnji deda ne živi više sa majkom svoje ćerke, a svog trinaestogodišnjeg zeta opisao je kao "divno dete“.

Iako je ponosan na svoju stariju ćerku, on je rekao da će se potrudi da trogodišnja ćerka i devetogodišnji sin ne krenu njenim putem.

„Pogrešili su i tu više ne možemo ništa. Ostaje nam samo da budemo ponosni na ono što je rezultat te greške“, rekao je otac dodajući da njegova mlađa deca nisu svesna da je njihova sestra postala majka.

Najmlađi roditelji u Britaniji još uvek nemaju nameru da se venčaju, ali otac devojčice kaže da bi voleo da kroz šest godina njih dvoje i zvanično budu srećna porodica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.