Uređenje doma

Ukrasite prozor za praznike pomoću običnog sapuna

Kako oslikati staklo, tačnije prozore, a da se to kasnije može brzo i jednostavno ukloniti? Odgovor leži u običnom sapunu.

Subota, 21.12.2013.

11:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ukrasite prozor za praznike pomocu obicnog sapuna Ako zelite da ukrasite prozore svog doma ne morate kupovati skupe boje i vestacki sneg vec se resenje krije u vasem kupatilu. - Uzmite obicni kremasti sapun i uz pomoc ostrog kuhinjskog noza ga malo zasiljite dok ne dobijete oblik poput pastele i krenite sa crtanjem. - Oni koji imaju smisla za crtanje neka crtaju odmah a oni kojima crtanje slabije ide, neka s druge strane prozora zalepe neki uzorak koji ce samo precrtati na unutarasnju stranu. izvor i foto: novi magazin; screenshot Novi magazin Kako oslikati staklo, tacnije prozore, a da se to kasnije moze brzo i jednostavno ukloniti? Odgovor lezi u obicnom sapunu. Kako oslikati staklo, tacnije prozore, a da se to kasnije moze brzo i jednostavno ukloniti? Odgovor lezi u obicnom sapunu.

Ako želite da ukrasite prozore svog doma ne morate kupovati skupe boje i veštački sneg već se rešenje krije u vašem kupatilu.

- Uzmite obični kremasti sapun i uz pomoć oštrog kuhinjskog noža ga malo zašiljite dok ne dobijete oblik poput pastele i krenite sa crtanjem.

- Oni koji imaju smisla za crtanje neka crtaju odmah a oni kojima crtanje slabije ide, neka s druge strane prozora zalepe neki uzorak koji će samo precrtati na unutarašnju stranu.

izvor i foto: novi magazin; screenshot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare