Uređenje doma

365 fotografija bebe i tatine brade

Pogledajte zanimljiv video snimak na kome je 365 fotografija tate i sina, pa se može primetiti kako tokom godine raste beba, ali i tatina brada.

Ponedeljak, 15.07.2013.

18:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

365 fotografija bebe i tatine brade Novi hit na internetu su video snimci koji prikazuju fotografije malisana uslikane svakodnevno, najcesce 365 dana. Ovaj vid belezenja uspomena nesumnjivo je dragocen svim clanovima porodice, a bice i divan poklon uslikanom malisanu kada odraste. Jedan tata je odlucio da pored jedinstvene transformacije i razvoja svog sina, zabelezi i rast svoje brade. izvor: yumama yumama Pogledajte zanimljiv video snimak na kome je 365 fotografija tate i sina, pa se moze primetiti kako tokom godine raste beba, ali i tatina brada. Pogledajte zanimljiv video snimak na kome je 365 fotografija tate i sina, pa se moze primetiti kako tokom godine raste beba, ali i tatina brada.

Novi hit na internetu su video snimci koji prikazuju fotografije mališana uslikane svakodnevno, najčešće 365 dana. Ovaj vid beleženja uspomena nesumnjivo je dragocen svim članovima porodice, a biće i divan poklon uslikanom mališanu kada odraste.

Jedan tata je odlučio da pored jedinstvene transformacije i razvoja svog sina, zabeleži i rast svoje brade.

izvor: yumama

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare