Veze i odnosi

Evo kakav seks žene najviše vole

Mnoge žene kažu kako ne bi volele da seks traje dugo, jer im nakon nekog vremena izaziva bol, te mnoge smatraju poželjnim kraće i strastvenije vođenje ljubavi.

Petak, 18.07.2014.

16:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Američko istraživanje pokazalo je da čak 45 odsto ispitanih mušakaraca dostiže orgazam za samo dva minuta, dok je ženama u proseku potrebno pet do sedam.

Budući da mnogi seksualni terapeuti savetuju muškarce da odlože vrhunac kako bi sačekali partnerku, rezultati ankete pokazuju da nije mali broj parova kojima polazi za rukom da dožive orgazam istovremeno.

Naravno, različitim parovima je potrebno različito vreme za postizanje vrhunca. Postoje neki kojima je potrebno i manje od dva minuta, ali i oni kojima je potrebno čak i 40 minuta.

Mnoge žene su, pak, rekle kako ne bi volele da seks traje dugo, jer im nakon nekog vremena izaziva bol, te mnoge smatraju poželjnim kraće i strastvenije vođenje ljubavi. U studiji se zaključuje da bi predstavnice lepšeg pola pre izabrale kraći nego maratonski seks.

Izvor: novosti.rs
Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.