Veze i odnosi

Šta moderne žene traže od muškaraca?

Moderni muškarci treba da imaju ceo niz veština i znanja, koje do pre samo tridesetak godina nije trebalo da imaju.

Sreda, 09.04.2014.

15:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Moderne žene češće izlaze same, imaju veće plate, retko kuvaju i spremaju, a muškarci? Ma koliko oni želeli da ostanu u osamdesetim kad su žene još držale "tri ugla kuće", vreme ide napred, pa se tako od njih traže stvari na koje donedavno nisu morali ni da pomisle.

Tako moderne žene na prvom mestu od muškarca očekuju pomoć u kućnim poslovima, ne moralnu, već konkretnu i delotvornu. Isto tako, od muškarca se očekuje da zna da kuva, i opet ne samo jaja i palačinke, nego ozbiljne obroke.

Pravi moderan muškarac, po mišljenju žena, ne sme da bude nesiguran ako žena zarađuje više od njega, o seksu treba da razgovara potpuno otvoreno i da bude spreman na eksperimente, a na petom mestu liste je davanje ženi vremena koje može da provede sama i da ima prostora za druženje s prijateljicama.

To da muškarac upoređuje ženu sa svojom majkom jednostavno ne dolazi u obzir, a prisiljavanje na rađanje dece jednostavno nije moguće, kao ni traženje da se žena odrekne karijere.

Izvor: metro-portal
Foto: christgr/sxc.hu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.