Veze i odnosi

Ne radite ovo ako želite da zavedete ženu

Razmenjivanje seksi poruka i slika putem mobilnih aplikacija, popularnije “seksting” totalno je zaludelo muškarce koji to shvataju kao odličan način za flertovanje. Ipak, žene u tome ne uživaju.

Ponedeljak, 17.03.2014.

15:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Singl muškarcima “seksting” dobro dođe kao način zavođenja i flertovanja, dok većini žena to smeta. Štaviše, rezultati nedavne ankete pokazali su da čak 75 odsto žena ne uživa kada im muškarci šalju svoje seksi fotke, dok 61 odsto kaže i da su “selfi” fotke muškaraca prilično loš način zavođenja.

Suprotno tome, čak tri četvrtine muškaraca uživa da deli svoje seksi fotke s lepšim polovinama.

Da su muškarci i žene dva različita sveta dokazuje i činjenica da je većina muškaraca reklo kako ne voli da “sekstinguje” tokom radnog vremena, dok 63 odsto žena voli da primi poruku od svog dragog dok je na poslu – još jedan dokaz da su žene bolje u multitaksingu. Helen Fišer, proferska kaže da je struktura muškog mozga takva da oni ne vole da rade više stvari istovremeno, za razliku od žena.

Međutim, nije da su baš sve žene prezrele “sekstingovanje”. Naime, više od trećine žena uživa u slanju sopstvenih fotografija, dok ne vole kada to radi muškarac. Više od 70 odsto njih je reklo da im je draže kada muškarac pošalje fotografiju koja nema seksualnu konotaciju ili emotikon.

foto: stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.