Veze i odnosi

Kako preživeti Dan zaljubljenih ako ste singl?

Dan zaljubljenih slavi ljubav. Ukoliko ste sami, ne očajavajte, jer postoji načini da “preživite” ovaj dan i ne osećate se usamljeno i loše...

Petak, 14.02.2014.

18:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kućna zabava je rešenje ukoliko niste tip osobe koja može da bude sama. Pozovite prijatelje na zabavu "samaca". Muškarci mogu pozvati isključivo muške prijatelje i zabaviti se uz video igre, dok žene mogu da pozovu svoje prijateljice i naprave pidžama parti.

Odlazak u bioskop će pomoći da vreme prođa brže. Ako se osećate loše jer nemate partnera, idite u bioskop i zabavite se uz film. Možete i iznajmiti film i uživati u opuštenoj kućnoj atmosferi.

Ako niste raspoloženi za društvo i izlaske, ostanite kod kuće. Napravite sebi prijatnu atmosferu, uživajte u kafi i čaju, a potom sebi napravite ukusnu večeru.

Ukoliko vežbate idite u teretanu. Tamo će verovatno biti i druge osobe koje nemaju partnera i obavezu da Dan zaljubljenih provedu s njima. Uživajte u zdravoj vežbi, a možda i upoznate nekoga ko vam se svidi.

Ostanite pozitivni i budite zahvalni što na Dan zaljubljenih možete raditi šta želite, bez ikakvog pritiska i obaveze. Posvetite se sebi maksimalno, a već sutra je novi dan.

izvor i foto: klix; debspoons/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.