Veze i odnosi

Ovo su žene u koje se zaljubljuju muškarci

Amorova strelica nikoga ne zaobilazi, a muškarci kroz život takođe prolaze različite tipove zaljubljenosti. Pročitajte koje su to njihove faze i u koje se sve žene muškarci zaljubljuju kroz život...

Sreda, 29.01.2014.

11:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ovo su zene u koje se zaljubljuju muskarci 1. Ljubav iz detinjstva Svi su verovatno prosli prve ljubavi u osnovnoj skoli, drzanje za ruke i zagonetne poglede. Svi su takodje prosli i onaj uzasan trenutak prvog raskida, posebno ako ih je ona ostavila i okrenula se drugom. 2. Ljubav sa filma Muskarci sigurno nece kupiti posteljinu ili majicu s likom omiljene glumice, modela ili pevacice, ali ce svakako da misle o njoj, pise bloger Ben Kasoj za Glamur. Nema sumnje da je svaki muskarac barem jednom bio zaljubljen u neku zvezdu, a s godinama se samo menjaju preferencije. 3. Zgodna koleginica na poslu Iako vecina nikada ne prizna koleginici da ih je potpuno ocarala, zaljubljenost na poslu sasvim je normalna buduci da tamo provodimo mnogo vremena. Neke se ljubavi cak i ostvare, ali za vecinu muskaraca to ostaje samo zelja dok ih zaljubljenost ne prodje. 4. Usputna zaljubljenost Taj trenutak moze se dogoditi bilo gde - na blagajni u prodavnici, na putu do kuce ili u autobusu. Kad je ugleda, muskarac shvati da ona ima neku magicnu privlacnost. Ako jos uspostavite kontakt ocima, to daje nadu da ce se mozda nesto i razviti. Vredi probati. Cak i ako se nista ne izrodi iz svega, ostaje vam dobra prica i uspomena. 5. To je sigurno zbog mene Mala zaljubljenost koja nadodje zbog poklonjene paznje moze da bude potpuno pogresna. Najcesce se muskarci zavaraju da ih je konobarica, stjuardesa ili medicinska sestra sarmirala, a one su vec naviknute na takvu komunikaciju i ne osecaju privlacnost. Stoga razmislite pre nego sto krenete u akciju i obratite paznju na to kako se ponasaju prema drugima. 6. Ona prava Ponekad im se cini da su pronasli zenu svog zivota tek sto su je ugledali. I sta sad? Zaprosice je nasred ulice? Najbolje bi bilo da se upoznate i dogovorite zajednicki izlazak. 7. Opasna devojka Svakom muskarcu barem jednom je zapela za oko opasna devojka cije tetovaze i pirsing neodoljivo vire ispod odece. 8. Romansa s odmora Godisnji odmor, leto, plaza - ima li boljeg trenutka da se prepustite strastima? Nemojte uopste da razmisljate sta ce biti posle, jer niste iz istog grada ili drzave. Uzivajte! 9. Zabranjena ljubav Nazalost, ovo je mucan tip zaljubljenosti, jer najcesce postoji dovoljno morala da nikada ne pokusaju da zavedu devojku svog prijatelja ili da preotmu udatu zenu. Ovakve situacije je najbolje da se potisnu iz maste. Izvor: tportal screenshot/youtube Tportal Amorova strelica nikoga ne zaobilazi, a muskarci kroz zivot takodje prolaze razlicite tipove zaljubljenosti. Procitajte koje su to njihove faze i u koje se sve zene muskarci zaljubljuju kroz zivot... Amorova strelica nikoga ne zaobilazi, a muskarci kroz zivot takodje prolaze razlicite tipove zaljubljenosti. Procitajte koje su to njihove faze i u koje se sve zene muskarci zaljubljuju kroz zivot...

1. Ljubav iz detinjstva

Svi su verovatno prošli prve ljubavi u osnovnoj školi, držanje za ruke i zagonetne poglede. Svi su takođe prošli i onaj užasan trenutak prvog raskida, posebno ako ih je ona ostavila i okrenula se drugom.

2. Ljubav sa filma

Muškarci sigurno neće kupiti posteljinu ili majicu s likom omiljene glumice, modela ili pevačice, ali će svakako da misle o njoj, piše bloger Ben Kasoj za Glamur. Nema sumnje da je svaki muškarac barem jednom bio zaljubljen u neku zvezdu, a s godinama se samo menjaju preferencije.

3. Zgodna koleginica na poslu

Iako većina nikada ne prizna koleginici da ih je potpuno očarala, zaljubljenost na poslu sasvim je normalna budući da tamo provodimo mnogo vremena. Neke se ljubavi čak i ostvare, ali za većinu muškaraca to ostaje samo želja dok ih zaljubljenost ne prođe.

4. Usputna zaljubljenost

Taj trenutak može se dogoditi bilo gde - na blagajni u prodavnici, na putu do kuće ili u autobusu. Kad je ugleda, muškarac shvati da ona ima neku magičnu privlačnost. Ako još uspostavite kontakt očima, to daje nadu da će se možda nešto i razviti. Vredi probati. Čak i ako se ništa ne izrodi iz svega, ostaje vam dobra priča i uspomena.

5. To je sigurno zbog mene

Mala zaljubljenost koja nadođe zbog poklonjene pažnje može da bude potpuno pogrešna. Najčešće se muškarci zavaraju da ih je konobarica, stjuardesa ili medicinska sestra šarmirala, a one su već naviknute na takvu komunikaciju i ne osećaju privlačnost. Stoga razmislite pre nego što krenete u akciju i obratite pažnju na to kako se ponašaju prema drugima.

6. Ona prava

Ponekad im se čini da su pronašli ženu svog života tek što su je ugledali. I šta sad? Zaprosiće je nasred ulice? Najbolje bi bilo da se upoznate i dogovorite zajednički izlazak.

7. Opasna devojka

Svakom muškarcu barem jednom je zapela za oko opasna devojka čije tetovaže i pirsing neodoljivo vire ispod odeće.

8. Romansa s odmora

Godišnji odmor, leto, plaža - ima li boljeg trenutka da se prepustite strastima? Nemojte uopšte da razmišljate šta će biti posle, jer niste iz istog grada ili države. Uživajte!

9. Zabranjena ljubav

Nažalost, ovo je mučan tip zaljubljenosti, jer najčešće postoji dovoljno morala da nikada ne pokušaju da zavedu devojku svog prijatelja ili da preotmu udatu ženu. Ovakve situacije je najbolje da se potisnu iz mašte.

Izvor: tportal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.