Veze i odnosi

Žene vole doktore, a muškarci...

Žene sa željom za ispravljanjem nepravde u kombinaciji da ostanu hladnokrvne i ne drame - to je dobitna kombinacija kad su u pitanju muške želje. I dok žene uglavnom najviše vole doktore, novo istraživanje je pokazalo da će se muškarcima najčešće svideti pravnica ili novinarka.

Subota, 25.01.2014.

13:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Zene vole doktore, a muskarci... Osim pravnica, na vrhu muske liste nalaze se i novinarke jer ih muskarci video kao inteligentne, s brzim reakcijama i seksi stilom. Ako ste muskarac, doktor je najprivlacnija profesija za zene koje ih vide kao brizne, pune podrske i autoritativne. Istrazivanje je sprovela Mari Balfor koja vodi prvu britansku agenciju za pronalazenje parova vec 30 godina. U prosloj godini pravnice i novinarke ocenjene su kao najprivlacnije i ‘zene iz snova’, dok su za zene to doktori, arhitekte ili neka kreativna zanimanja. Ova anketa pokazuje da moderne zene ocigledno traze muskarca koji se bavi kreativnim poslom ili onim u kojem se iskazuje briga prema drugima, dok su mocnici, kao sto su bankari, u drugom planu. Izvor: tportal Foto: stockimages/freedigitalphotos.net Tportal Zene sa zeljom za ispravljanjem nepravde u kombinaciji da ostanu hladnokrvne i ne drame - to je dobitna kombinacija kad su u pitanju muske zelje. I dok zene uglavnom najvise vole doktore, novo istrazivanje je pokazalo da ce se muskarcima najcesce svideti pravnica ili novinarka. I dok zene uglavnom najvise vole doktore, novo istrazivanje je pokazalo da ce se muskarcima najcesce svideti pravnica ili novinarka.

Osim pravnica, na vrhu muške liste nalaze se i novinarke jer ih muškarci video kao inteligentne, s brzim reakcijama i seksi stilom.

Ako ste muškarac, doktor je najprivlačnija profesija za žene koje ih vide kao brižne, pune podrške i autoritativne.

Istraživanje je sprovela Mari Balfor koja vodi prvu britansku agenciju za pronalaženje parova već 30 godina.

U prošloj godini pravnice i novinarke ocenjene su kao najprivlačnije i ‘žene iz snova’, dok su za žene to doktori, arhitekte ili neka kreativna zanimanja.

Ova anketa pokazuje da moderne žene očigledno traže muškarca koji se bavi kreativnim poslom ili onim u kojem se iskazuje briga prema drugima, dok su moćnici, kao što su bankari, u drugom planu.

Izvor: tportal
Foto: stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.