Veze i odnosi

Kako da zauvek ostane zaljubljen u vas?

Zaljubiti se i navesti nekoga da vas voli onoliko koliko i vi njega volite je veoma teško, ali ne i nemoguće. Moraćete da uložite dosta truda kako bi partner bio zauvek zaljubljen u vas. Evo i na koje načine to možete postići.

Subota, 11.01.2014.

15:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kako da zauvek ostane zaljubljen u vas? 1. Izadjite iz kolotecine Ukoliko ste dugo sa deckom, sigurno ste upali u neku vrstu kolotecine, narocito ako zivite zajedno. Morate izaci iz te kolotecine kako biste mu uvek bili interesantni. 2. Stalno menjajte nesto kod sebe Menjajte kod sebe neke stvari tako da partner stekne utisak da vas i ne poznaje u potpunosti. Tako ce stalno otkrivati neke nove stvari o vama. 3. Navedite ga da vas postuje Ponasajte se tako da vas partner automatski postuje. Kada u vezi postoji postovanje, postoji i ljubav. 4. Postujte i vi njega Kada partner zna da ga postujete, volite i da mu verujete, uzvratice vam ta osecanja. 5. Odrzavajte mu interesovanje Ne dozvolite da mu bude dosadno sa vama. Zajedno radite stvari koje vas interesuju, a koje su zanimljive. Parovi koji zajedno rade svasta, ostaju zajedno. 6. Pruzite mu prostor Iako ga volite i zelite da vas on zauvek voli, morate da znate kada treba da se povucete i svom partneru pruzite malo prostora. On ce to veoma ceniti. Foto: Vichaya Kiatying-Angsulee/FreeDigitalPhotos.net Super zena Zaljubiti se i navesti nekoga da vas voli onoliko koliko i vi njega volite je veoma tesko, ali ne i nemoguce. Moracete da ulozite dosta truda kako bi partner bio zauvek zaljubljen u vas. Evo i na koje nacine to mozete postici. Zaljubiti se i navesti nekoga da vas voli onoliko koliko i vi njega volite je veoma tesko, ali ne i nemoguce. Moracete da ulozite dosta truda kako bi partner bio zauvek zaljubljen u vas. Evo i na koje nacine to mozete postici.

1. Izađite iz kolotečine

Ukoliko ste dugo sa dečkom, sigurno ste upali u neku vrstu kolotečine, naročito ako živite zajedno. Morate izaći iz te kolotečine kako biste mu uvek bili interesantni.

2. Stalno menjajte nešto kod sebe

Menjajte kod sebe neke stvari tako da partner stekne utisak da vas i ne poznaje u potpunosti. Tako će stalno otkrivati neke nove stvari o vama.

3. Navedite ga da vas poštuje

Ponašajte se tako da vas partner automatski poštuje. Kada u vezi postoji poštovanje, postoji i ljubav.

4. Poštujte i vi njega

Kada partner zna da ga poštujete, volite i da mu verujete, uzvratiće vam ta osećanja.

5. Održavajte mu interesovanje

Ne dozvolite da mu bude dosadno sa vama. Zajedno radite stvari koje vas interesuju, a koje su zanimljive. Parovi koji zajedno rade svašta, ostaju zajedno.

6. Pružite mu prostor

Iako ga volite i želite da vas on zauvek voli, morate da znate kada treba da se povučete i svom partneru pružite malo prostora. On će to veoma ceniti.

Foto: Vichaya Kiatying-Angsulee/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.