Veze i odnosi

Iz prve ruke: evo zašto je prestao da se javlja

Jedan koji je i sam to učinio, otkriva istinu o frajerima koji se pretvaraju u duhove…

Petak, 10.01.2014.

16:42

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Iz prve ruke: evo zasto je prestao da se javlja "Na nasem prvom izlasku, kliknuli smo, poljubili se i ostali zajedno do dva ujutru. Ali posle nedelju dana, nisam to vise osecao, sta god to bilo. Znam da je trebalo da joj se javim, ali nekako nisam imao snage. Volje. Zelje. Nisam postao duh (i iznenada nestao), ali jesam izbledeo. Sve redje sam slao poruke, a one su bile sve nejasnije i hladnije... Dok konacno nisam prestao da odgovaram. Znam da zene mrze ovaj potez. Nema zakljucka i nije fer." Evo zasto se tako nesto desava: 1. Zakljucio je da niste dobra kombinacija U zadnjem delu mog mozga zivi mali goblin. Postavlja mi pitanja u stilu: "Sta ako postoji bolja?" i "Zar nema cudna stopala?". Ponekad uspevam da ga ucutkam. Ponekad on pobedi. Ako zakljucim (osnovano ili neosnovano) da nismo jedno za drugo, prestanem da se trudim. Pretvaranje u duha je neka vrsta bele lazi. Nije idealno, ali nije maliciozno. 2. Upoznao je neku drugu To je jednostavno i brutalno, ali desava se. Vuk, dvadesetdevetogodisnji bankar, kaze: "Da, uradio sam to. Zato sto je naisla bolja devojka". Surovo, Vuce. 3. On zeli da sacuva svoj imidz Muskarci zele da budu kul - uvek. "Ako odlucimo da je kraj, nekad ne znamo kako to da objasnimo, a da ne pokvarimo svoju sliku zabavnog ili dobrog momka." 4. Povredjen je "Ispario sam jer je devojka uradila nesto nepromisljeno", kaze Branko, tridesetcetvorogodisnjia producent - "Ako mi nije do ulaganja truda, kako bismo prevazisli tu situaciju, idem dalje.“ 5. Nesiguran je "Jedna devojka sa kojom sam se zabavljao uvek je zelela da plati veceru, zato sto je zaradjivala vise od mene", kaze Dragan, dvadesetcetvorogodisnji student - "Kada je pocela krisom da placa konobarima pre nego sto bih ja to ucinio, pozeleo sam da izadjem iz te veze. Moj ego je odgovoran za to sto joj nisam rekao razlog zasto sam prestao da joj se javljam.“ Ne brinite, ne pretvaraju se svi u duhove "Nekoliko mojih ortaka kune se da to nije njihov stil. A pored toga, to nije iskljucivo muski manir. Nedavno sam izasao sa devojkom koja mi se bas dopala. Ona je divlja, seksi, izrazava se tako lepo... Mazili smo se i smejali satima. Goblin je postavljao svoja pitanja, ali sam ga ucutkao. Sledeceg dana poslao sam joj poruku, govoreci sebi - ovo je zena od koje nikada ne bih nestao. Nikada mi se nije javila." izvor i foto: zenski kutak; stockimages/freedigitalphotos.net zenskikutak.rs Jedan koji je i sam to ucinio, otkriva istinu o frajerima koji se pretvaraju u duhove… Jedan koji je i sam to ucinio otkriva istinu o frajerima koji se pretvaraju u duhove…

"Na našem prvom izlasku, kliknuli smo, poljubili se i ostali zajedno do dva ujutru. Ali posle nedelju dana, nisam to više osećao, šta god to bilo. Znam da je trebalo da joj se javim, ali nekako nisam imao snage. Volje. Želje. Nisam postao duh (i iznenada nestao), ali jesam izbledeo. Sve ređe sam slao poruke, a one su bile sve nejasnije i hladnije... Dok konačno nisam prestao da odgovaram. Znam da žene mrze ovaj potez. Nema zaključka i nije fer."

Evo zašto se tako nešto dešava:

1. Zaključio je da niste dobra kombinacija

U zadnjem delu mog mozga živi mali goblin. Postavlja mi pitanja u stilu: "Šta ako postoji bolja?" i "Zar nema čudna stopala?". Ponekad uspevam da ga ućutkam. Ponekad on pobedi. Ako zaključim (osnovano ili neosnovano) da nismo jedno za drugo, prestanem da se trudim. Pretvaranje u duha je neka vrsta bele laži. Nije idealno, ali nije maliciozno.

2. Upoznao je neku drugu

To je jednostavno i brutalno, ali dešava se. Vuk, dvadesetdevetogodišnji bankar, kaže: "Da, uradio sam to. Zato što je naišla bolja devojka". Surovo, Vuče.

3. On želi da sačuva svoj imidž

Muškarci žele da budu kul - uvek. "Ako odlučimo da je kraj, nekad ne znamo kako to da objasnimo, a da ne pokvarimo svoju sliku zabavnog ili dobrog momka."

4. Povređen je

"Ispario sam jer je devojka uradila nešto nepromišljeno", kaže Branko, tridesetčetvorogodišnjia producent - "Ako mi nije do ulaganja truda, kako bismo prevazišli tu situaciju, idem dalje.“

5. Nesiguran je

"Jedna devojka sa kojom sam se zabavljao uvek je želela da plati večeru, zato što je zarađivala više od mene", kaže Dragan, dvadesetčetvorogodišnji student - "Kada je počela krišom da plaća konobarima pre nego što bih ja to učinio, poželeo sam da izađem iz te veze. Moj ego je odgovoran za to što joj nisam rekao razlog zašto sam prestao da joj se javljam.“

Ne brinite, ne pretvaraju se svi u duhove

"Nekoliko mojih ortaka kune se da to nije njihov stil. A pored toga, to nije isključivo muški manir. Nedavno sam izašao sa devojkom koja mi se baš dopala. Ona je divlja, seksi, izražava se tako lepo... Mazili smo se i smejali satima. Goblin je postavljao svoja pitanja, ali sam ga ućutkao. Sledećeg dana poslao sam joj poruku, govoreći sebi - ovo je žena od koje nikada ne bih nestao. Nikada mi se nije javila."

izvor i foto: zenski kutak; stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.