Veze i odnosi

Neuzvraćena ljubav: kako da je prebolite?

Često se dešava da se zaljubite u nekoga ko vam nije dostupan na bilo koji način. Bez obzira da li taj neko već ima partnera ili jednostavno ne želi da bude sa vama, neuzvraćena ljubav može da bude jako bolna. Međutim, i za to postoji lek. Evo kako da prebolite nekoga ko ne želi vezu sa vama.

Petak, 13.12.2013.

21:31

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Neuzvracena ljubav: kako da je prebolite? Neuzvracene ljubavi je neka vrsta bitke izmedju instinktivnog i logickog dela mozga. To znaci da se doslovno morate odreci osobe i svojih osecanja prema njoj. Najbolji nacin je da prekinete svaki kontakt sa tom osobom jer to samo moze da pogorsa stvari i oteza sam proces zaboravljanja osobe koju zelite da prebolite. Ukoliko ste skloni mastanju o osobi u koju ste zaljubljeni, odnosno o tome kako bi izgledala vasa veza da ste zajedno, sa mastarenjem morate da prekinete odmah. Ukoliko se ipak desi, samo se setite da i on ima mane kao i svaka druga osoba, pa kada pocnete da mastate o njemu vi se setite njegovih nedostataka ili necega sto vas nervira kod njega i sigurno ce vam biti lakse. Ako se i desi da vas neko odbije u ljubavi setite se da to nije kraj sveta i da je zivot pun izazova.Umesto da patite, radite stvari koje volite, vezbajte, izlazite sa prijateljicama jer ce vam te stvari pomoci da zaboravite osobu koju ne mozete da imate. Izvor: ljepota Foto: samuiblue/FreeDigitalPhotos.net ljepota.ba Cesto se desava da se zaljubite u nekoga ko vam nije dostupan na bilo koji nacin. Bez obzira da li taj neko vec ima partnera ili jednostavno ne zeli da bude sa vama, neuzvracena ljubav moze da bude jako bolna. Medjutim, i za to postoji lek. Evo kako da prebolite nekoga ko ne zeli vezu sa vama. Cesto se desava da se zaljubite u nekoga ko vam nije dostupan na bilo koji nacin. Bez obzira da li taj neko vec ima partnera ili jednostavno ne zeli da bude sa vama, neuzvracena ljubav moze da bude jako bolna.

Neuzvraćene ljubavi je neka vrsta bitke između instinktivnog i logičkog dela mozga. To znači da se doslovno morate odreći osobe i svojih osećanja prema njoj.

Najbolji način je da prekinete svaki kontakt sa tom osobom jer to samo može da pogorša stvari i oteža sam proces zaboravljanja osobe koju želite da prebolite.

Ukoliko ste skloni maštanju o osobi u koju ste zaljubljeni, odnosno o tome kako bi izgledala vaša veza da ste zajedno, sa maštarenjem morate da prekinete odmah. Ukoliko se ipak desi, samo se setite da i on ima mane kao i svaka druga osoba, pa kada počnete da maštate o njemu vi se setite njegovih nedostataka ili nečega što vas nervira kod njega i sigurno će vam biti lakše.

Ako se i desi da vas neko odbije u ljubavi setite se da to nije kraj sveta i da je život pun izazova.Umesto da patite, radite stvari koje volite, vežbajte, izlazite sa prijateljicama jer će vam te stvari pomoći da zaboravite osobu koju ne možete da imate.

Izvor: ljepota
Foto: samuiblue/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.