Veze i odnosi

Razbijamo mitove o muškarcima

Neka mišljenja žena o muškarcima su se uvrežila iako zapravo nemaju veze sa realnošću. Zato su muškarci konačno odlučili da progovore i sruše najveće mitove u koje žene i dalje veruju.

Sreda, 11.12.2013.

16:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Razbijamo mitove o muskarcima Neće vas postovati ako spavate s njim na prvom sastanku Istina je: svejedno je da li ce se seks dogoditi na prvom ili stotom susretu. Seks, odnosno njegovo odlaganje, ne uticu na to koliko će vas muskarac postovati. Ako donesete takvu odluku na osnovu vaseg verovanja sta će druga osoba misliti o vama, a to nije ono sto zelite, mogli biste mnogo da se razocarate. Muskarci vole da budu lovci Tacnije je da muskarci moraju da budu lovci, jer se to od njih ocekuje, nego da to vole. Jacem polu malo je koja druga situacija stresnija od one kada moraju prići nepoznatoj zeni i rizikovati odbijanje i ponizenje. Muskarci bi se sa zenama odmah zamenili za tu "nepravedno" im dodeljenu ulogu. Zato, devojke, prestanite da cekate da vas ulove i slobodno krenite u lov. Muskarcima ce to biti olaksanje. Muskarac moze da bude prijatelj sa zenom a da ne pozeli da spava sa njom Jedna od najcesćih debata je upravo ta da li je musko-zensko prijateljstvo bez strasti i zelje moguće. Odgovor glasi: vrlo tesko i gotovo nemoguće. Muskarcima je vrlo tesko da odvoje prijateljstvo i strast. Fizicka ili mentalna privlacnost i te kako uticu na njihov nacin razmisljanja, ali vam to oni nikada neće priznati. Ipak, ne brinite, jer to nikako ne znaci da će to i uciniti. Muskarci vole iznenadjenja Iako duboki dekolte, kratka mini suknja, zamotan peskir nakon tusiranja ili seksi donje rublje mogu i te kako rasplamsati musku mastu, oni ipak vole konkretno. Zensko telo vredno je divljenja. Zato, ako ga zelite iznenaditi, ne skrivajte se ispod odeće, već mu poklonite 100 odsto prirodnu sebe, bez odeće. Muskarci se boje nezavisnih zena Ova neistina narocito ne vazi za muskarce mladje od 40. Oni vole da se druze, rade i budu u vezi sa jakim i nezavisnim zenama. Samouvereni partner biće ponosan na svoju jaku, nezavisnu partnerku, a neće misliti da mu je time oduzeta muskost. izvor i foto: novi magazin; screenshot Novi magazin Neka misljenja zena o muskarcima su se uvrezila iako zapravo nemaju veze sa realnoscu. Zato su muskarci konacno odlucili da progovore i sruse najvece mitove u koje zene i dalje veruju. Neka misljenja zena o muskarcima su se uvrezila iako zapravo nemaju veze sa realnoscu. Zato su muskarci konacno odlucili da progovore i sruse najvece mitove u koje zene i dalje veruju.

Neće vas poštovati ako spavate s njim na prvom sastanku

Istina je: svejedno je da li će se seks dogoditi na prvom ili stotom susretu. Seks, odnosno njegovo odlaganje, ne utiču na to koliko će vas muškarac poštovati. Ako donesete takvu odluku na osnovu vašeg verovanja šta će druga osoba misliti o vama, a to nije ono što želite, mogli biste mnogo da se razočarate.

Muškarci vole da budu lovci

Tačnije je da muškarci moraju da budu lovci, jer se to od njih očekuje, nego da to vole. Jačem polu malo je koja druga situacija stresnija od one kada moraju prići nepoznatoj ženi i rizikovati odbijanje i poniženje. Muškarci bi se sa ženama odmah zamenili za tu "nepravedno" im dodeljenu ulogu. Zato, devojke, prestanite da čekate da vas ulove i slobodno krenite u lov. Muškarcima će to biti olakšanje.

Muškarac može da bude prijatelj sa ženom a da ne poželi da spava sa njom

Jedna od najčešćih debata je upravo ta da li je muško-žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće. Odgovor glasi: vrlo teško i gotovo nemoguće. Muškarcima je vrlo teško da odvoje prijateljstvo i strast. Fizička ili mentalna privlačnost i te kako utiču na njihov način razmišljanja, ali vam to oni nikada neće priznati. Ipak, ne brinite, jer to nikako ne znači da će to i učiniti.

Muškarci vole iznenađenja

Iako duboki dekolte, kratka mini suknja, zamotan peškir nakon tuširanja ili seksi donje rublje mogu i te kako rasplamsati mušku maštu, oni ipak vole konkretno. Žensko telo vredno je divljenja. Zato, ako ga želite iznenaditi, ne skrivajte se ispod odeće, već mu poklonite 100 odsto prirodnu sebe, bez odeće.

Muškarci se boje nezavisnih žena

Ova neistina naročito ne važi za muškarce mlađe od 40. Oni vole da se druže, rade i budu u vezi sa jakim i nezavisnim ženama. Samouvereni partner biće ponosan na svoju jaku, nezavisnu partnerku, a neće misliti da mu je time oduzeta muškost.

izvor i foto: novi magazin; screenshot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.