Veze i odnosi

Seksualni grehovi: Zbog čega se najviše kajemo?

Često se dešava da žalimo i da se kajemo zbog nečega u seksu - da li zbog propuštenih prilika ili pak, zbog loših seksualnih iskustava.

Ponedeljak, 09.12.2013.

10:49

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Seksualni grehovi: Zbog cega se najvise kajemo? Rezultati istrazivanja koje je obuhvatilo vise od 25 000 ljudi, pokazali su da su zene te koje se vise kaju zbog upustanja u neobavezne seksualne odnose. Muskarci zale zato sto nisu imali vise seksualnih partnerki tokom zivota. Linda Kisli, autorka brojnih izdanja o ovoj problematici, govorila je o mogucim razlozima za to. "Najlakse je otici u krevet s nekim, ali morate shvatiti da takav neobavezan odnos ne odgovara svima. Neki se posle mnogo kaju", rekla je. Ipak, strucnjaci savetuju da u tom slucaju ne ocajavate, vec dozivite to kao novo iskustvo koje vam je pomoglo da shvatite da ste ipak za ozbiljnu vezu. Podelite svoja iskustva s nama - za cim najvise zalite u svom seksualnom zivotu? Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net Super zena Cesto se desava da zalimo i da se kajemo zbog necega u seksu - da li zbog propustenih prilika ili pak, zbog losih seksualnih iskustava. Cesto se desava da zazalimo i pokajemo se zbog necega u seksu - da li zbog propustenih prilika ili pak, zbog losih seksualnih iskustava.

Rezultati istraživanja koje je obuhvatilo više od 25 000 ljudi, pokazali su da su žene te koje se više kaju zbog upuštanja u neobavezne seksualne odnose.

Muškarci žale zato što nisu imali više seksualnih partnerki tokom života.

Linda Kisli, autorka brojnih izdanja o ovoj problematici, govorila je o mogućim razlozima za to.

"Najlakše je otići u krevet s nekim, ali morate shvatiti da takav neobavezan odnos ne odgovara svima. Neki se posle mnogo kaju", rekla je.

Ipak, stručnjaci savetuju da u tom slučaju ne očajavate, već doživite to kao novo iskustvo koje vam je pomoglo da shvatite da ste ipak za ozbiljnu vezu.

Podelite svoja iskustva s nama - za čim najviše žalite u svom seksualnom životu?

Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.