Veze i odnosi

Evo kakve žene muškarci biraju za ljubavnice

Ako ste se pitali kakve to žene muškarci biraju za ljubavnice, došlo je vreme da razrešite sve svoje dileme.

Četvrtak, 05.12.2013.

16:15

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Evo kakve zene muskarci biraju za ljubavnice Muskarci varaju svoje zene s damama koje izgledaju seksi i zenstveno, pokazalo je najnovije istrazivanje Univerziteta Sterling u Britaniji. A pritom, kada se kaze zenstveno, misli se na buckaste obraze, manju vilicu, tanak struk i obline, sto muskarce zapravo asocira na vitalnost, zdravlje i mladost. Magnetska privlacnost koja je prisutna izmedju zena specificnih crta lica i muskaraca koji varaju zapravo se velikim delom povezuje sa povecanim nivoom estrogena, sto u partnerovim ocima zenu cini plodnom i primamljivom. Ocigledno je da zgodne zene imaju vece sanse da ce ih neki ozenjeni muskarac pikirati i pozeleti u krevetu. Zanimljivo je da su ranija istrazivanja pokazala kako i zene za preljubu biraju muskarce koji imaju jace i muzevnije crte lica. Izvor: telegraf.rs screenshot/youtube Telegraf Ako ste se pitali kakve to zene muskarci biraju za ljubavnice, doslo je vreme da razresite sve svoje dileme. Ako ste se pitali kakve to zene muskarci biraju za ljubavnice, doslo je vreme da razresite sve svoje dileme.

Muškarci varaju svoje žene s damama koje izgledaju seksi i ženstveno, pokazalo je najnovije istraživanje Univerziteta Sterling u Britaniji. A pritom, kada se kaže ženstveno, misli se na buckaste obraze, manju vilicu, tanak struk i obline, što muškarce zapravo asocira na vitalnost, zdravlje i mladost.

Magnetska privlačnost koja je prisutna između žena specifičnih crta lica i muškaraca koji varaju zapravo se velikim delom povezuje sa povećanim nivoom estrogena, što u partnerovim očima ženu čini plodnom i primamljivom. Očigledno je da zgodne žene imaju veće šanse da će ih neki oženjeni muškarac pikirati i poželeti u krevetu.

Zanimljivo je da su ranija istraživanja pokazala kako i žene za preljubu biraju muškarce koji imaju jače i muževnije crte lica.

Izvor: telegraf.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.