Veze i odnosi

Četiri stvari o seksu koje muškarci treba da nauče od žena

Muškarci generalno vole da se hvale svojim seksualnim veštinama, ipak često su žene mnogo bolje učiteljice u krevetu, a zahvaljujući urođenoj senzualnosti i nežnosti brzo i vešto mogu i najneposlušnijeg učenika naučiti malim tajnama seksa.

Ponedeljak, 25.11.2013.

17:30

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Cetiri stvari o seksu koje muskarci treba da nauce od zena Evo sta to muskarci treba da nauce od zena. 1.Predigra koja traje od jutra Pre nego sto se uzbude vecina zena se mora prvo 'zagrejati' u glavi. Najbolji nacin za to je svakako celodnevni flert i to uz pomoc vrucih SMS poruka koje ce samo nagovestiti sta ce se sve desiti uvece. 2. Vibrator kao saveznik, a ne suparnik Ova "igracka" moze odbiti muskarca, ali ako izaberete pravi trenutak kada da ga upotrebite uz objasnjenje da cete oboje uzivati, vibrator ne mora da bude suparnik vec mocan saveznik. 3. Otkrivanje intimnih mastarija Najveca intimnost izmedju partnera se postize otvorenim razgovorom o skrivenim seksualnim mastarijama. Muskarci tesko otkrivaju svoje tajne, a cesto se i pribojavaju osuda. Zato napravite vi prvi korak i kazite mu o cemu mastate. 4. Senzualna masaza Ukoliko se posle posla osecate napeto i nije vam bas do seska, prikupite poslednje atome snage i predlozite jednu kratku, ali efikasnu masazu etericnim uljima koja ce se sigurno pretvoriti u senzualno mazenje, odnosno savrsenu predigru za vruc seks. Izvor: zadovoljna.hr screenshot/You Tube zadovoljna.hr Muskarci generalno vole da se hvale svojim seksualnim vestinama, ipak cesto su zene mnogo bolje uciteljice u krevetu, a zahvaljujuci urodjenoj senzualnosti i neznosti brzo i vesto mogu i najneposlusnijeg ucenika nauciti malim tajnama seksa. Muskarci generalno vole da se hvale svojim seksualnim vestinama, ipak cesto su zene mnogo bolje uciteljice u krevetu, a zahvaljujuci urodjenoj senzualnosti i neznosti brzo i vesto mogu i najneposlusnijeg ucenika nauciti malim tajnama seksa.

Evo šta to muškarci treba da nauče od žena.

1.Predigra koja traje od jutra

Pre nego što se uzbude većina žena se mora prvo 'zagrejati' u glavi. Najbolji način za to je svakako celodnevni flert i to uz pomoć vrućih SMS poruka koje će samo nagovestiti šta će se sve desiti uveče.

2. Vibrator kao saveznik, a ne suparnik

Ova "igračka" može odbiti muškarca, ali ako izaberete pravi trenutak kada da ga upotrebite uz objašnjenje da ćete oboje uživati, vibrator ne mora da bude suparnik već moćan saveznik.

3. Otkrivanje intimnih maštarija

Najveća intimnost između partnera se postiže otvorenim razgovorom o skrivenim seksualnim maštarijama. Muškarci teško otkrivaju svoje tajne, a često se i pribojavaju osuda. Zato napravite vi prvi korak i kažite mu o čemu maštate.

4. Senzualna masaža

Ukoliko se posle posla osećate napeto i nije vam baš do seska, prikupite poslednje atome snage i predložite jednu kratku, ali efikasnu masažu eteričnim uljima koja će se sigurno pretvoriti u senzualno maženje, odnosno savršenu predigru za vruć seks.

Izvor: zadovoljna.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.