Veze i odnosi

Najmaštovitije prosidbe na svetu

Svaka devojka želi da bude zaprošena na romantičan i jedinstven način. Ove prosidbe će vas sigurno raznežiti, čak iako niste veliki romantik, a možda vas i inspirišu.

Sreda, 20.11.2013.

09:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Najmastovitije prosidbe na svetu stagram/proposal/ Bioskopska prosidba Za ovakvu prosidbu je bilo potrebno dosta prireme i truda. Pogledajte na koji nacin je decko u bioskopu zaprosio svoju devojku. Fles mob prosidba Ovaj video dokazuje da vam za savrsenu prosidbu nije potrebno mnogo novca, vec samo dobra ideja i pomoc prijatelja. Prosidba mimikom Kod ove prosidbe, decko je uz pomoc mimike i slika na zabavan i blesav nacin zaprosio svoju devojku. Prosidba uz pomoc crteza Ova prosidba je tako jednostavna, a opet veoma zabavna i ukljucuje celu porodicu. Mozete osetiti njihovo uzbudjenje kada shvate o cemu se zapravo radi. Dizni prosidba U ovom snimku se vidi koliko je truda i maste ulozio decko kako bi zaprosio svoju devojku. Nedelja zastite od pozara Vatrogasac koji je iznenadio svoju devojku, uciteljicu, u cijem odeljenju je odgovarao na decija pitanja o pozaru. Super zena Svaka devojka zeli da bude zaprosena na romantican i jedinstven nacin. Ove prosidbe ce vas sigurno razneziti, cak iako niste veliki romantik, a mozda vas i inspirisu. Svaka devojka zeli da bude zaprosena na romantican i jedinstven nacin. Ove prosidbe ce vas sigurno razneziti, cak iako niste veliki romantik, a mozda vas i inspirisu.

Bioskopska prosidba

Za ovakvu prosidbu je bilo potrebno dosta prireme i truda. Pogledajte na koji način je dečko u bioskopu zaprosio svoju devojku.

Fleš mob prosidba

Ovaj video dokazuje da vam za savršenu prosidbu nije potrebno mnogo novca, već samo dobra ideja i pomoć prijatelja.

Prosidba mimikom

Kod ove prosidbe, dečko je uz pomoć mimike i slika na zabavan i blesav način zaprosio svoju devojku.

Prosidba uz pomoć crteža

Ova prosidba je tako jednostavna, a opet veoma zabavna i uključuje celu porodicu. Možete osetiti njihovo uzbuđenje kada shvate o čemu se zapravo radi.

Dizni prosidba

U ovom snimku se vidi koliko je truda i mašte uložio dečko kako bi zaprosio svoju devojku.

Nedelja zaštite od požara

Vatrogasac koji je iznenadio svoju devojku, učiteljicu, u čijem odeljenju je odgovarao na dečija pitanja o požaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare