Veze i odnosi

Kada su žene najprivlačnije muškarcima?

Verovali ili ne, zimi! Ovo je period za strast i ljubav kod muškaraca koji žene upravo u tom periodu smatraju najseksepilnijim.

Ponedeljak, 18.11.2013.

19:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kada su zene najprivlacnije muskarcima? Sto zbog ranog mraka, tmurnog vremena i niskih temperatura muskarci samo zele da se usukaju, po mogucstvu s nekim. Nedavno sprovedena anketa je zahtevala od muskaraca da na svaka tri meseca ocenjuju privlacnost zena. Rezultati su pokazali da je lice bilo privlacno tokom cele godine, ali privlacnost tela je rasla s zimskim mesecima. Da su zene najprivlacnije u najhladnijim mesecima tvrde, pored slobodnih i zauzeti muskarci. Priznajemo, ovo istrazivanje pomalo cudi buduci da je leto sasvim logican period kada su najseksepilnije. Ali, ovo istrazivanje potvrdjuje da upravo zato sto smo zabundani muskarcima podsticemo mastu, te smo privlacnije. foto: graur codrin/freedigitalphotos.net Super zena Verovali ili ne, zimi! Ovo je period za strast i ljubav kod muskaraca koji zene upravo u tom periodu smatraju najseksepilnijim. Verovali ili ne, zimi! Ovo je period za strast i ljubav kod muskaraca koji zene upravo u tom periodu smatraju najseksepilnijim.

Što zbog ranog mraka, tmurnog vremena i niskih temperatura muškarci samo žele da se ušukaju, po mogućstvu s nekim.

Nedavno sprovedena anketa je zahtevala od muškaraca da na svaka tri meseca ocenjuju privlačnost žena. Rezultati su pokazali da je lice bilo privlačno tokom cele godine, ali privlačnost tela je rasla s zimskim mesecima.

Da su žene najprivlačnije u najhladnijim mesecima tvrde, pored slobodnih i zauzeti muškarci.

Priznajemo, ovo istraživanje pomalo čudi budući da je leto sasvim logičan period kada su najseksepilnije. Ali, ovo istraživanje potvrđuje da upravo zato što smo zabundani muškarcima podstičemo maštu, te smo privlačnije.

foto: graur codrin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.