Veze i odnosi

Šta sve muškarci ne znaju o ženama?

Muškarce prati loš glas da nemaju baš previše sluha za lepši pol i da uopšte ne obraćaju pažnju na njihove potrebe, pa ne čudi što je to jedno istraživanje i potvrdilo.

Nedelja, 17.11.2013.

13:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sta sve muskarci ne znaju o zenama? Sta sve muskarci ne znaju o zenama? Mnogo toga, ali ipak je iznenadjujuce kad se napravi istrazivanje u kojem ucestvuju muskarci u dugim vezama ili braku i pokaze se da nemaju blage veze s kim zive. E, to ipak moze sokirati. Pa da vidimo sta to muskarci ne znaju o svojim partnerkama: 54 odsto ne zna broj mobilnog svoje partnerke, a isti broj ne zna koji joj je omiljeni izvodjac i pesma 39 odsto njih ne zna tacan broj grudnjaka svoje supruge 35 odsto se ne seca tacno kad su upoznali partnerku 23 odsto nije sigurno koji broj obuce nosi partnerka, a isti postotak ne zna ni konfekcijski broj 20 odsto ispitanika nije znalo ko je najbolja prijateljica njihove partnerke niti da li im je partnerka na nesto alergicna 11 odsto nije sigurno koja je prirodna boja kose njihove lepse polovine 10 odsto ne zna kako se zapravo zove radno mesto na kojem radi njihova supruga foto: youtube/screenshot Pokusajte da testirate svog muskarca ovim pitanjima, rezultati bi mogli biti jako zanimljivi... izvor: metro-portal Metro portal Muskarce prati los glas da nemaju bas previse sluha za lepsi pol i da uopste ne obracaju paznju na njihove potrebe, pa ne cudi sto je to jedno istrazivanje i potvrdilo. Muskarce prati los glas da nemaju bas previse sluha za lepsi pol i da uopste ne obracaju paznju na njihove potrebe, pa ne cudi sto je to jedno istrazivanje i potvrdilo.

Šta sve muškarci ne znaju o ženama?

Mnogo toga, ali ipak je iznenađujuće kad se napravi istraživanje u kojem učestvuju muškarci u dugim vezama ili braku i pokaže se da nemaju blage veze s kim žive. E, to ipak može šokirati.

Pa da vidimo šta to muškarci ne znaju o svojim partnerkama:

  • 54 odsto ne zna broj mobilnog svoje partnerke, a isti broj ne zna koji joj je omiljeni izvođač i pesma
  • 39 odsto njih ne zna tačan broj grudnjaka svoje supruge
  • 35 odsto se ne seća tačno kad su upoznali partnerku
  • 23 odsto nije sigurno koji broj obuće nosi partnerka, a isti postotak ne zna ni konfekcijski broj
  • 20 odsto ispitanika nije znalo ko je najbolja prijateljica njihove partnerke niti da li im je partnerka na nešto alergična
  • 11 odsto nije sigurno koja je prirodna boja kose njihove lepše polovine
  • 10 odsto ne zna kako se zapravo zove radno mesto na kojem radi njihova supruga

Pokušajte da testirate svog muškarca ovim pitanjima, rezultati bi mogli biti jako zanimljivi...

izvor: metro-portal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.