Veze i odnosi

Sa kojim muškarcima žene imaju najbolji seks?

Uprkos glasinama da žene u današnje vreme odlažu brak i 'vezivanje', novo istraživanje je pokazalo upravo suprotno.

Petak, 08.11.2013.

17:59

Izvor: magazin.hr

Default images

Podeli:

Sa kojim muskarcima zene imaju najbolji seks? U istrazivanju koje je sprovela kompanija "Durex" ucestvovalo je dve hiljade muskaraca i zena starosti od 25 godina pa nadalje. Cak 87 odsto zena se izjasnilo kako su najbolji seks imale s partnerom kojem veruju i s kojim su bile u vezi, a ne s nekim 'za jednu noc'. Kao i zene i velika vecina muskaraca, njih cak 95 odsto se slozila da su u emotivnim vezama doziveli vece seksualno zadovoljstvo, a ne s nekom 'za jednu noc'. Rezultati istrazivanja otkrivaju da su se oba pola slozila da im je vaznije da u krevetu zadovolje partnera, sto ukazuje da su i muskarci i zene u potrazi za necim ozbiljnijim od pukog 'uskakanja u krevet'. Izvor: magazin.hr Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net magazin.hr Uprkos glasinama da zene u danasnje vreme odlazu brak i 'vezivanje', novo istrazivanje je pokazalo upravo suprotno. Uprkos glasinama da zene u danasnje vreme odlazu brak i 'vezivanje', novo istrazivanje je pokazalo upravo suprotno.

U istraživanju koje je sprovela kompanija "Durex" učestvovalo je dve hiljade muškaraca i žena starosti od 25 godina pa nadalje. Čak 87 odsto žena se izjasnilo kako su najbolji seks imale s partnerom kojem veruju i s kojim su bile u vezi, a ne s nekim 'za jednu noć'.

Kao i žene i velika većina muškaraca, njih čak 95 odsto se složila da su u emotivnim vezama doživeli veće seksualno zadovoljstvo, a ne s nekom 'za jednu noć'. Rezultati istraživanja otkrivaju da su se oba pola složila da im je važnije da u krevetu zadovolje partnera, što ukazuje da su i muškarci i žene u potrazi za nečim ozbiljnijim od pukog 'uskakanja u krevet'.

Izvor: magazin.hr
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.