Veze i odnosi

Evo kada su žene najspremnije za seks

Istraživači poručuju da malo znojenja i skakanja u teretani vodi do ubrzanog disanja u spavaćoj sobi. Vežbanje donosi zdravlje, poboljšava samopouzdanje i čini vas izdržljivijim.

Utorak, 05.11.2013.

12:43

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Evo kada su zene najspremnije za seks Divan stas nesumnjivo je najbolje sredstvo da privucete partnera. Osobe koje redovno vezbaju kao rezultat imaju zategnuta tela, ali i bolju percepciju sebe, sto dovodi do veceg samopouzdanja i pomaze u polnom zivotu. Na medicinskom fakultetu u Bostonu nakon istrazivanja zakljucili su da kod muskaraca koji vecinu vremena provode u sedecem polozaju vezbanje uveliko smanjuje rizik od erektilne disfunkcije, uz sagorevanje najmanje 200 kalorija na dan. Zene takodje profitiraju, navodi vodja studije polnih odnosa Sindi Eston i dodaje da se zene nakon 20 minuta vezbi osecaju najpozeljnije i najspremnije za seks. Izvor: ordinacija.hr screenshot/youtube ordinacija.hr Istrazivaci porucuju da malo znojenja i skakanja u teretani vodi do ubrzanog disanja u spavacoj sobi. Vezbanje donosi zdravlje, poboljsava samopouzdanje i cini vas izdrzljivijim. Istrazivaci porucuju da malo znojenja i skakanja u teretani vodi do ubrzanog disanja u spavacoj sobi. Vezbanje donosi zdravlje, poboljsava samopouzdanje i cini vas izdrzljivijim.

Divan stas nesumnjivo je najbolje sredstvo da privučete partnera. Osobe koje redovno vežbaju kao rezultat imaju zategnuta tela, ali i bolju percepciju sebe, što dovodi do većeg samopouzdanja i pomaže u polnom životu.

Na medicinskom fakultetu u Bostonu nakon istraživanja zaključili su da kod muškaraca koji većinu vremena provode u sedećem položaju vežbanje uveliko smanjuje rizik od erektilne disfunkcije, uz sagorevanje najmanje 200 kalorija na dan. Žene takođe profitiraju, navodi vođa studije polnih odnosa Sindi Eston i dodaje da se žene nakon 20 minuta vežbi osećaju najpoželjnije i najspremnije za seks.

Izvor: ordinacija.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare