Veze i odnosi

Šta zapravo uzbuđuje žene?

Loša vest za momke je ta da cveće i čokolada nisu pravi način da devojku odvedu u spavaću sobu. Umesto toga, treba pribegavati jednostavnijim metodama kao što su čisti čaršavi ili da kažete devojci da je smršala.

Utorak, 29.10.2013.

12:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sta zapravo uzbudjuje zene? Ma koliko ocigledno zvucalo, ti mali znaci, zajedno sa osvajanjem novca na lutriji su siguran nacin da uzbudite devojku. Istrazivanje sprovedeno na vise od dve hiljade Britanaca je otkrilo sta zapravo uzbudjuje zene, a na razocarenje muskaraca to nije donji ves. Ono sto zaista uzbudjuje zene je mrsavljenje, osvajanje novca i cista posteljina. Takodje je otkriveno da se sezdeset odsto zena uzbudi ukoliko osvoji neki novac, a pedeset i dva odsto muskaraca bi poslalo svoje devojke da igraju bingo ako bi to znacilo da ce kada se vrate kuci biti uzbudjene i raspolozene za seks. screenshot/youtube Super zena Losa vest za momke je ta da cvece i cokolada nisu pravi nacin da devojku odvedu u spavacu sobu. Umesto toga, treba pribegavati jednostavnijim metodama kao sto su cisti carsavi ili da kazete devojci da je smrsala. Losa vest za momke je ta da cvece i cokolada nisu pravi nacin da devojku odvedu u spavacu sobu. Umesto toga, treba pribegavati jednostavnijim metodama kao sto su cisti carsavi ili da kazete devojci da je smrsala.

Ma koliko očigledno zvučalo, ti mali znaci, zajedno sa osvajanjem novca na lutriji su siguran način da uzbudite devojku.

Istraživanje sprovedeno na više od dve hiljade Britanaca je otkrilo šta zapravo uzbuđuje žene, a na razočarenje muškaraca to nije donji veš.

Ono što zaista uzbuđuje žene je mršavljenje, osvajanje novca i čista posteljina.

Takođe je otkriveno da se šezdeset odsto žena uzbudi ukoliko osvoji neki novac, a pedeset i dva odsto muškaraca bi poslalo svoje devojke da igraju bingo ako bi to značilo da će kada se vrate kući biti uzbuđene i raspoložene za seks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare