Veze i odnosi

Šta muškarci najviše kriju od žena?

Kao što i žene kriju neke sitne tajne, isto tako postoji i par tajni koje muškarci kriju od žena. Oni nisu toliko nadareni u izražavanju i baš zbog toga ne vole da diskutuju o nekim osetljivim pitanjima. Evo nekih najčešćih stvari koje muškarci kriju od žena.

Ponedeljak, 21.10.2013.

11:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sta muskarci najvise kriju od zena? 1. Imaju seksualne fantazije Najcesca tajna koju muskarci kriju je da zapravo imaju seksualne fantazije. Medjutim, vecina ce to poreci. Mozda zato sto se plase da cete se uplasiti ili ih pogresno razumeti. Najbolje je da sednete sa partnerom i otvoreno razgovarate o njegovim fantazijama. Mozda cete neke od njih i moci da sprovedete u delo. 2. Ne vole okolisanje Jos jedna stvar koju muskarci uglavnom kriju od zena je cinjenica da uopste ne mare o svim detaljima iz vasih prica. Oni zele da preskocite sve nebitne detalje i odmah kazete ono sto je zaista vazno. Jednostavni su i ne vole preterano analiziranje jer smatraju da je to gubljenje vremena i energije. Zato, ne opterecujte partnera svim nebitnim detaljima i odmah predjite na stvar. 3. Ne znaju sta da kazu na prvom sastanku Vecina muskaraca konverzaciju na prvom sastanku dozivljava veoma bolno jer ne znaju o cemu da pricaju, a da vas obore sa nogu i pokazu kako su zapravo dobra prilika. Zato vecina muskaraca preferira neku zabavnu aktivnost na prvom sastanku kao sto je na primer odlazak u zabavni park. 4. Nekada zele tisinu Mozda to zvuci surovo, ali je na zalost tacno. Eksperti tvrde da je mozak muskaraca linearan i celodnevna komunikacija na poslu stvara veci napor nego kod zena. Zato je ponekad najbolje da svom partneru date malo prostora i tisine umesto da ga opeterecujete svakakvim pricama. 5. Cesto lazu da bi ocuvali mir Dosta muskaraca ne kaze ono sta misli kada se svadja sa devojkom ili zenom jer se plase da bi sukob eskalirao. Zato o nekim stvarim lazu samo da bi ocuvali mir u vezi. 6. Zele da se osecaju privlacno Isto kao i zene, vecina muskaraca zeli da se oseca privlacno i pozeljno, iako to mozda ne govori. Muskarci su takodje nesigurni i zele da cuju vase misljenje o njima. Zele da znaju kako ih vidite i sta zaista mislite o njima. Zato, s vremena na vreme treba da podsetite partnera zasto ga toliko volite. Foto: photostock/FreeDigitalPhotos.net Super zena Kao sto i zene kriju neke sitne tajne, isto tako postoji i par tajni koje muskarci kriju od zena. Oni nisu toliko nadareni u izrazavanju i bas zbog toga ne vole da diskutuju o nekim osetljivim pitanjima. Evo nekih najcescih stvari koje muskarci kriju od zena. Kao sto i zene kriju neke sitne tajne, isto tako postoji i par tajni koje muskarci kriju od zena.

1. Imaju seksualne fantazije

Najčešća tajna koju muškarci kriju je da zapravo imaju seksualne fantazije. Međutim, većina će to poreći. Možda zato što se plaše da ćete se uplašiti ili ih pogrešno razumeti. Najbolje je da sednete sa partnerom i otvoreno razgovarate o njegovim fantazijama. Možda ćete neke od njih i moći da sprovedete u delo.

2. Ne vole okolišanje

Još jedna stvar koju muškarci uglavnom kriju od žena je činjenica da uopšte ne mare o svim detaljima iz vaših priča. Oni žele da preskočite sve nebitne detalje i odmah kažete ono što je zaista važno. Jednostavni su i ne vole preterano analiziranje jer smatraju da je to gubljenje vremena i energije. Zato, ne opterećujte partnera svim nebitnim detaljima i odmah pređite na stvar.

3. Ne znaju šta da kažu na prvom sastanku

Većina muškaraca konverzaciju na prvom sastanku doživljava veoma bolno jer ne znaju o čemu da pričaju, a da vas obore sa nogu i pokažu kako su zapravo dobra prilika. Zato većina muškaraca preferira neku zabavnu aktivnost na prvom sastanku kao što je na primer odlazak u zabavni park.

4. Nekada žele tišinu

Možda to zvuči surovo, ali je na žalost tačno. Eksperti tvrde da je mozak muškaraca linearan i celodnevna komunikacija na poslu stvara veći napor nego kod žena. Zato je ponekad najbolje da svom partneru date malo prostora i tišine umesto da ga opeterećujete svakakvim pričama.

5. Često lažu da bi očuvali mir

Dosta muškaraca ne kaže ono šta misli kada se svađa sa devojkom ili ženom jer se plaše da bi sukob eskalirao. Zato o nekim stvarim lažu samo da bi očuvali mir u vezi.

6. Žele da se osećaju privlačno

Isto kao i žene, većina muškaraca želi da se oseća privlačno i poželjno, iako to možda ne govori. Muškarci su takođe nesigurni i žele da čuju vaše mišljenje o njima. Žele da znaju kako ih vidite i šta zaista mislite o njima. Zato, s vremena na vreme treba da podsetite partnera zašto ga toliko volite.

Foto: photostock/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.