Veze i odnosi

Zašto se žene zabavljaju sa starijim muškarcima?

Činjenica je da žene privlače stariji muškarci. O ovoj činjenici se možda i najčešće raspravlja kada se govori o muško-ženskim odnosima, a evo i zašto.

Utorak, 15.10.2013.

10:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Zasto se zene zabavljaju sa starijim muskarcima? 1. Inteligencija Stariji muskarci umeju da vode pametne razgovore, imaju dosta tema o kojima mogu da diskutuju i zreliji su u trenucima rasprave. Vecina mladjih momaka ima problem cak i da zapocne razgovor. Takva jednostavnost i zrelost dolazi sa godinama i iskustvom. 2. Finansijska bezbednost Zene danas uzimaju u obzir dosta toga prilikom izbora partnera. Mladji muskarci obicno nisu situirani jer je za to potrebno vreme, iskustvo i dobar posao koji bi im omogucio finansijsku bezbednost. Stariji muskarci, s druge strane, dobro su situirani i ta finansijska bezbednost im omogucava da budu sigurni u sebe i nezavisni. 3. Romantika Stariji muskarci su prilicno vesti sto se romantike tice. Iskusni su i samim tim znaju sta zene vole i kako se treba ophoditi prema njima. Cak i malim, svakodnevnim gestovima pokazuju svoja osecanja. 4. Iznenadjenja Sa starijim muskarcem zivot i nije toliko predvidiv. Zene vole iznenadjenja koja im stariji partner pruza. 5. Umetnost dodira Ponekad jednostavan dodir moze da pruzi veliko zadovoljstvo. Stariji muskarci su iskusni i znaju kako da odreaguju u odredjenim situacijama. 6. Postovanje Pravi muskarac je onaj pored koga se zena oseca kao prava zena. Stariji muskarac tacno zna kada treba da pruzi podrsku, a kada da pusti zenu da bude samostalna. Ne ponasa se kao parazit koji se prikaci za vas i ne pusta vas, niti dopusta da sami izlazite na kraj s problemima kada vam je potrebna njegova pomoc. Zbog takvih stvari zene zele da budu sa starijim muckarcima. 7. Kavaljerstvo i maniri Muskarci vremenom razvijaju manire i pazljivije se ophode prema zeni. Tinejdzer ili mladic nije svestan znacaja takvih manira, jer se oni sticu vremenom i iskustvom. Super zena Cinjenica je da zene privlace stariji muskarci. O ovoj cinjenici se mozda i najcesce raspravlja kada se govori o musko-zenskim odnosima, a evo i zasto. Cinjenica je da zene privlace stariji muskarci. O ovoj cinjenici se mozda i najcese raspravlja kada se govori o musko-zenskim odnosima, a evo i zasto. c

1. Inteligencija

Stariji muškarci umeju da vode pametne razgovore, imaju dosta tema o kojima mogu da diskutuju i zreliji su u trenucima rasprave. Većina mlađih momaka ima problem čak i da započne razgovor. Takva jednostavnost i zrelost dolazi sa godinama i iskustvom.

2. Finansijska bezbednost

Žene danas uzimaju u obzir dosta toga prilikom izbora partnera. Mlađi muškarci obično nisu situirani jer je za to potrebno vreme, iskustvo i dobar posao koji bi im omogućio finansijsku bezbednost. Stariji muškarci, s druge strane, dobro su situirani i ta finansijska bezbednost im omogućava da budu sigurni u sebe i nezavisni.

3. Romantika

Stariji muškarci su prilično vešti što se romantike tiče. Iskusni su i samim tim znaju šta žene vole i kako se treba ophoditi prema njima. Čak i malim, svakodnevnim gestovima pokazuju svoja osećanja.

4. Iznenađenja

Sa starijim muškarcem život i nije toliko predvidiv. Žene vole iznenađenja koja im stariji partner pruža.

5. Umetnost dodira

Ponekad jednostavan dodir može da pruži veliko zadovoljstvo. Stariji muškarci su iskusni i znaju kako da odreaguju u određenim situacijama.

6. Poštovanje

Pravi muškarac je onaj pored koga se žena oseća kao prava žena. Stariji muškarac tačno zna kada treba da pruži podršku, a kada da pusti ženu da bude samostalna. Ne ponaša se kao parazit koji se prikači za vas i ne pušta vas, niti dopušta da sami izlazite na kraj s problemima kada vam je potrebna njegova pomoć. Zbog takvih stvari žene žele da budu sa starijim mučkarcima.

7. Kavaljerstvo i maniri

Muškarci vremenom razvijaju manire i pažljivije se ophode prema ženi. Tinejdžer ili mladić nije svestan značaja takvih manira, jer se oni stiču vremenom i iskustvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.