Veze i odnosi

Najveće nezgode zbog kojih mnogi odbijaju seks

Kad neko odbije seks ne treba posebno objašnjavati zašto to radi. Uglavnom kaže: "Nisam raspoložen ili raspoložena". Međutim, kad neko odbije seks često iza toga stoje neki konkretni razlozi.

Subota, 12.10.2013.

13:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Najvece nezgode zbog kojih mnogi odbijaju seks Ponekad se dogodi da su ti konkretni razlozi toliko nezgodni da niko ne zeli da ih izgovori, a ni da ih cuje. Evo nekih od njih: Neprijatni gasovi Neka jela i namirnice mogu da naprave veliki problem kod varenja .Rezultat mogu da budu nezgodni gasovi, a u takvim situacijama seks najcesce trpi. Vagina nije u najboljem stanju Mozda je poslednji dan menstruacije, mozda je neka infekcija ili upala u pitanju. Bez obzira na razlog, vagine ponekad nisu u najboljem stanju i treba im vreme za oporavak. Taj dan ste vec imali seks - s drugom osobom To ni prema kome nije fer. Urasle dlacice, osip nakon depilacije bikini zone Mozda partner ne bi ni primetio, ali zasto rizikovati da vidi nimalo lep prizor i da vama bude bolno i nelagodno. Poprilicno ste sigurni da cete uskoro morati u toalet Ko zeli da se nadje u situaciji za vreme seksa: “Oprosti moram da obavim veliku nuzdu”? Niko. Osim ako niste od onih koje to pali, da, ima i takvih. Ne zelite da isprljate cistu posteljinu Mozda ce vam ovo zvucati smesno, ali nekima pranje vesa predstavlja pravu muku. Ima onih koji zele da im posteljina ostanu 'cista' barem jednu noc. Izvor: hot.hr Foto: screenshot/youtube hot.hr Kad neko odbije seks ne treba posebno objasnjavati zasto to radi. Uglavnom kaze: "Nisam raspolozen ili raspolozena". Medjutim, kad neko odbije seks cesto iza toga stoje neki konkretni razlozi. Kad neko odbije seks ne treba posebno objasnjavati zasto to radi. Uglavnom kaze: "Nisam raspolozen ili raspolozena". Medjutim, kad neko odbije seks cesto iza toga stoje neki konkretni razlozi.

Ponekad se dogodi da su ti konkretni razlozi toliko nezgodni da niko ne želi da ih izgovori, a ni da ih čuje. Evo nekih od njih:

Neprijatni gasovi

Neka jela i namirnice mogu da naprave veliki problem kod varenja .Rezultat mogu da budu nezgodni gasovi, a u takvim situacijama seks najčešće trpi.

Vagina nije u najboljem stanju

Možda je poslednji dan menstruacije, možda je neka infekcija ili upala u pitanju. Bez obzira na razlog, vagine ponekad nisu u najboljem stanju i treba im vreme za oporavak.

Taj dan ste već imali seks - s drugom osobom

To ni prema kome nije fer.

Urasle dlačice, osip nakon depilacije bikini zone

Možda partner ne bi ni primetio, ali zašto rizikovati da vidi nimalo lep prizor i da vama bude bolno i nelagodno.

Poprilično ste sigurni da ćete uskoro morati u toalet

Ko želi da se nađe u situaciji za vreme seksa: “Oprosti moram da obavim veliku nuždu”? Niko. Osim ako niste od onih koje to pali, da, ima i takvih.

Ne želite da isprljate čistu posteljinu

Možda će vam ovo zvučati smešno, ali nekima pranje veša predstavlja pravu muku. Ima onih koji žele da im posteljina ostanu 'čista' barem jednu noć.

Izvor: hot.hr
Foto: screenshot/youtube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.