Veze i odnosi

Zašto muškarci vole "opasnice"

Umesto dobrih, nežnih i iskrenih devojaka, muškarce često privuku one potpuno suprotnih osobina – razmažene, sebične, lažljive... Kao što neke dame vole "loše" momke, pojedini muškarci "padaju" na "problematične" devojke.

Ponedeljak, 30.09.2013.

17:23

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Zasto muskarci vole "opasnice" Zasto ih one privlace cak i kada znaju da takve dame nisu pravi izbor za njih? Na ovo pitanje pokusala je da odgovori ekspert za veze Trejsi Mekmilan. Ambiciozne devojke, koje su uz to uglavnom jos i sebicne, vole izazove i to je ono sto je muskarcima privlacno. One uglavnom dobro zaradjuju, samostalne su, ekstrovertne i lako ce izraziti svoja osecanja. Ipak, ekspert za veze Trejsi Mekmilan smatra da se fini i pristojni momci "lepe" na ovakve devojke uglavnom zbog toga sto ce one cesto pokazati bes, koji oni sami nisu u stanju da izraze. Sigurno ste se nekad zapitali: "Zbog cega mu se dopada ona manipulatorka?" Ovakve zene su, uglavnom zgodne, a ono sto muskarci vole kod njih je cinjenica da su one svesne svoje privlacnosti i ponasaju se u skladu sa tim. Seksepilom, kojim zrace, one uglavnom pokusavaju da kontrolisu partnere i manipulisu njima, a strucnjak za veze smatra da oni imaju samo jednu stvar na umu kada vide ovakvu devojku – da je odvedu u krevet. Ona je ponekad detinjasta, sarmantna, uglavnom je u haosu... Momci se u vezama sa ovim devojkama uglavnom osecaju kao vitezovi, a time sto ce im pomagati da rese svoje mnogobrojne probleme, oni ce se osecati mocno. Upravo osecaj moci je ono sto ce ih privuci ovakvim devojkama, tvrdi Trejsi Mekmilan. Zasto su lazljivice privlacne suprotnom polu? One uglavnom ne zele ozbiljnu vezu, vec samo neobavezni seks. Zapravo, prvo ce tvrditi da ne zele vezu, a nakon nekog vremena ce zahtevati od partnera objasnjenje zasto on ne zeli nesto ozbiljnije. Strucnjak tvrdi da muskarci od samog pocetka znaju da to nece biti samo usputna seks-kombinacija, ali plase se da ce one "pobeci glavom bez obzira" ukoliko budu iskreni od samog pocetka. Izvor: mondo.rs Foto: screenshot/ You Tube mondo.rs Umesto dobrih, neznih i iskrenih devojaka, muskarce cesto privuku one potpuno suprotnih osobina – razmazene, sebicne, lazljive... Kao sto neke dame vole "lose" momke, pojedini muskarci "padaju" na "problematicne" devojke. Umesto dobrih, neznih i iskrenih devojaka, muskarce cesto privuku one potpuno suprotnih osobina – razmazene, sebicne, lazljive... Kao sto neke dame vole "lose" momke, pojedini muskarci "padaju" na "problematicne" devojke.

Zašto ih one privlače čak i kada znaju da takve dame nisu pravi izbor za njih? Na ovo pitanje pokušala je da odgovori ekspert za veze Trejsi Mekmilan.

Ambiciozne devojke, koje su uz to uglavnom još i sebične, vole izazove i to je ono što je muškarcima privlačno. One uglavnom dobro zarađuju, samostalne su, ekstrovertne i lako će izraziti svoja osećanja. Ipak, ekspert za veze Trejsi Mekmilan smatra da se fini i pristojni momci "lepe" na ovakve devojke uglavnom zbog toga što će one često pokazati bes, koji oni sami nisu u stanju da izraze.

Sigurno ste se nekad zapitali: "Zbog čega mu se dopada ona manipulatorka?" Ovakve žene su, uglavnom zgodne, a ono što muškarci vole kod njih je činjenica da su one svesne svoje privlačnosti i ponašaju se u skladu sa tim. Seksepilom, kojim zrače, one uglavnom pokušavaju da kontrolišu partnere i manipulišu njima, a stručnjak za veze smatra da oni imaju samo jednu stvar na umu kada vide ovakvu devojku – da je odvedu u krevet.

Ona je ponekad detinjasta, šarmantna, uglavnom je u haosu... Momci se u vezama sa ovim devojkama uglavnom osećaju kao vitezovi, a time što će im pomagati da reše svoje mnogobrojne probleme, oni će se osećati moćno. Upravo osećaj moći je ono što će ih privući ovakvim devojkama, tvrdi Trejsi Mekmilan.

Zašto su lažljivice privlačne suprotnom polu? One uglavnom ne žele ozbiljnu vezu, već samo neobavezni seks. Zapravo, prvo će tvrditi da ne žele vezu, a nakon nekog vremena će zahtevati od partnera objašnjenje zašto on ne želi nešto ozbiljnije. Stručnjak tvrdi da muškarci od samog početka znaju da to neće biti samo usputna seks-kombinacija, ali plaše se da će one "pobeći glavom bez obzira" ukoliko budu iskreni od samog početka.

Izvor: mondo.rs
Foto: screenshot/ You Tube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.