Veze i odnosi

Znakovi da niste preboleli bivšu ljubav

Bivše ljubavi se ne zaboravljaju tek tako, naročito ukoliko nisu prekinute vašom voljom. Tada period oporavljanja može da potraje, pa čak i kada pomislite da ste se konačno “izlečili”, ponovo naiđe neka situacija koja vam celu stvar opet sruči na glavu poput nekog nepodnošljivog tereta.

Petak, 13.09.2013.

16:46

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Znakovi da niste preboleli bivsu ljubav Ipak, da ne biste “vagali” da li ste ostavili iza sebe bolan period ili ne, portal “AskMan” donosi vam znakove koji ce vam jasno dati do znanja da i dalje, ma koliko se trudii, niste uspeli da prebolite svoju bivsu. Konstantno ulazite na njen/njegov Fejsbuk profil Ne izlazite sa ljudima koji vas podsecaju na proslost Odlazite na mesta na kojima biste mogli da se sretnete Svima i bez prestanka pricate o toj osobi I dalje cuvate zajednicke slike Raspitujete se kod zajednickih prijatelja kako je Ocekujete od prijatelja da vas tese time kako vam je bolje sto ste sami Jos se pitate gde ste pogresili Novi sastanci vam sluze da ozivite trenutke iz proslosti Ugojili ste se, a niste ni primetili Izvor: Telegraf.rs Foto: sweetcrisis/freedigitalphotos.net telegraf.rs Bivse ljubavi se ne zaboravljaju tek tako, narocito ukoliko nisu prekinute vasom voljom. Tada period oporavljanja moze da potraje, pa cak i kada pomislite da ste se konacno “izlecili”, ponovo naidje neka situacija koja vam celu stvar opet sruci na glavu poput nekog nepodnosljivog tereta. Bivse ljubavi se ne zaboravljaju tek tako, narocito ukoliko nisu prekinute vasom voljom. Tada period oporavljanja moze da potraje, pa cak i kada pomislite da ste se konacno “izlecili”, ponovo naidje neka situacija koja vam celu stvar opet sruci na glavu poput nekog nepodnosljivog tereta.

Ipak, da ne biste “vagali” da li ste ostavili iza sebe bolan period ili ne, portal “AskMan” donosi vam znakove koji će vam jasno dati do znanja da i dalje, ma koliko se trudii, niste uspeli da prebolite svoju bivšu.

  • Konstantno ulazite na njen/njegov Fejsbuk profil
  • Ne izlazite sa ljudima koji vas podsećaju na prošlost
  • Odlazite na mesta na kojima biste mogli da se sretnete
  • Svima i bez prestanka pričate o toj osobi
  • I dalje čuvate zajedničke slike
  • Raspitujete se kod zajedničkih prijatelja kako je
  • Očekujete od prijatelja da vas teše time kako vam je bolje što ste sami
  • Još se pitate gde ste pogrešili
  • Novi sastanci vam služe da oživite trenutke iz prošlosti
  • Ugojili ste se, a niste ni primetili


Izvor: Telegraf.rs
Foto: sweetcrisis/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.