Veze i odnosi

Šta treba da znate kada upoznajete partnerove roditelje?

Upoznavanje partnerovih roditelja je jedan korak dalje u vašoj vezi. Međutim, ono ponekad može značiti stres za oba partnera, a u nastavku članka pročitajte sve što bi trebalo da znate kada je upoznavanje roditelja u pitanju.

Utorak, 20.08.2013.

18:31

Izvor: ljepota.ba

Default images

Podeli:

Sta treba da znate kada upoznajete partnerove roditelje? Pre nego sto sednete za isti sto sa partenrovim roditeljima zamolite partnera da vas upozna sa stvarima koje oni vole. To ce vam pomoci da probijete led kada se nadjete oci u oci. Kada zapocinjete neku temu uvek vodite racuna o tome da kazete svoje misljenje, ali da ga ne namecete. Postujte njihovo misljenje, ali nemojte ga prihvatiti ako to zaista ne mislite. Razgovarajte sa partnerom koliko su njegovi roditelji upoznati sa vasom vezom kako vam se ne bi dogodilo da kazete nesto sto oni ne znaju. Ovo se narocito tice stvari koje vas dvoje planirate u buducnosti. Na taj nacin cete spreciti svadje ili njihovo neslaganje sa vasim planovima. Za vreme prvog susreta sa partnerovim roditeljima, bez obzira koliko oni bili opusteni nikada ne smete da pricate o seksu i o bivsim partnerima. To su teme koje se ticu samo vas dvoje i njegovi roditelji ne bi trebalo da znaju te detalje vase veze. Kako biste se osigurali sa temama najbolje bi bilo da se pripremite za price o muzici, filmovima, sportu i zanimanjima koje vas interesuju. Iz ovih tema mozete puno toga da saznate o njima, ali i da razgovor sa njima prodje sto lezernije. Izvor: ljepota.ba Foto: screenshot/youtube ljepota.ba Upoznavanje partnerovih roditelja je jedan korak dalje u vasoj vezi. Medjutim, ono ponekad moze znaciti stres za oba partnera, a u nastavku clanka procitajte sve sto bi trebalo da znate kada je upoznavanje roditelja u pitanju. Upoznavanje partnerovih roditelja je jedan korak dalje u vasoj vezi. Medjutim, ono ponekad moze znaciti stres za oba partnera, a u nastavku clanka procitajte sve sto bi trebalo da znate kada je upoznavanje roditelja u pitanju.

Pre nego što sednete za isti sto sa partenrovim roditeljima zamolite partnera da vas upozna sa stvarima koje oni vole. To će vam pomoći da probijete led kada se nađete oči u oči. Kada započinjete neku temu uvek vodite računa o tome da kažete svoje mišljenje, ali da ga ne namećete. Poštujte njihovo mišljenje, ali nemojte ga prihvatiti ako to zaista ne mislite.

Razgovarajte sa partnerom koliko su njegovi roditelji upoznati sa vašom vezom kako vam se ne bi dogodilo da kažete nešto što oni ne znaju. Ovo se naročito tiče stvari koje vas dvoje planirate u budućnosti. Na taj način ćete sprečiti svađe ili njihovo neslaganje sa vašim planovima.

Za vreme prvog susreta sa partnerovim roditeljima, bez obzira koliko oni bili opušteni nikada ne smete da pričate o seksu i o bivšim partnerima. To su teme koje se tiču samo vas dvoje i njegovi roditelji ne bi trebalo da znaju te detalje vaše veze.

Kako biste se osigurali sa temama najbolje bi bilo da se pripremite za priče o muzici, filmovima, sportu i zanimanjima koje vas interesuju. Iz ovih tema možete puno toga da saznate o njima, ali i da razgovor sa njima prođe što ležernije.

Izvor: ljepota.ba
Foto: screenshot/youtube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare