Veze i odnosi

Da li vaš dragi i dalje misli na bivšu?

Ako sumnjate da je vaš dečko još uvek vezan za svoju bivšu devojku, ovi znaci će vam pomoći da otkrijete istinu...

Petak, 28.06.2013.

09:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Da li vas dragi i dalje misli na bivsu? Ne stedi uvrede na njen racun Ironicno, ali istinito - to sto je uvek spominje u negativnom kontekstu ne znaci i da ju je preboleo. Naprotiv! To samo moze ukazivati na to da se jos uvek nalazi na emotivnoj "klackalici" kada je bivsa u pitanju. Tamo gde ima ljutnje i besa, ima i nerasciscenih racuna, a mozda cak i ljubavi. Ne moze/ne zna da navede razloge raskida Kada u razgovoru dodjete na temu njegove bivse veze, postavite mu direktno pitanje o razlozima raskida. Ako vam bude rekao da ih ne zna ili nesto krajnje cudno izbegavajuci vlastitu ulogu u tom raskidu, to vam moze ukazati na cinjenicu da jos uvek nije rascistio s tim da je dosao kraj njegove prethodne veze. Preterane price o vasoj buducnosti Koliko god zeleli da je ovo znak njegovog "ozdravljenja", ako muskarac na samom pocetku veze ima izlive ljubavi i planove za vasu zajednicku buducnost, najverovatnije pokusava da vrati atmosferu iz svoje prethodne veze. Izvor: magazin.net.hr Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net magazin.net Ako sumnjate da je vas decko jos uvek vezan za svoju bivsu devojku, ovi znaci ce vam pomoci da otkrijete istinu... Ako sumnjate da je vas decko jos uvek vezan za svoju bivsu devojku, ovi znaci ce vam pomoci da otkrijete istinu...

Ne štedi uvrede na njen račun

Ironično, ali istinito - to što je uvek spominje u negativnom kontekstu ne znači i da ju je preboleo. Naprotiv! To samo može ukazivati na to da se još uvek nalazi na emotivnoj "klackalici" kada je bivša u pitanju. Tamo gde ima ljutnje i besa, ima i neraščišćenih računa, a možda čak i ljubavi.

Ne može/ne zna da navede razloge raskida

Kada u razgovoru dođete na temu njegove bivše veze, postavite mu direktno pitanje o razlozima raskida. Ako vam bude rekao da ih ne zna ili nešto krajnje čudno izbegavajući vlastitu ulogu u tom raskidu, to vam može ukazati na činjenicu da još uvek nije raščistio s tim da je došao kraj njegove prethodne veze.

Preterane priče o vašoj budućnosti

Koliko god želeli da je ovo znak njegovog "ozdravljenja", ako muškarac na samom početku veze ima izlive ljubavi i planove za vašu zajedničku budućnost, najverovatnije pokušava da vrati atmosferu iz svoje prethodne veze.

Izvor: magazin.net.hr
Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.