Veze i odnosi

Sebične žene su srećnije i zadovoljnije u vezi

Pokušavate da uvek budete pri ruci svom dragom i udovoljite mu kad god je to moguće? Onda je ovo definitivno tekst koji morate pročitati.

Petak, 14.06.2013.

09:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sebicne zene su srecnije i zadovoljnije u vezi Iako su takve zene san snova svakog muskarca, takvo ponasanje steti kako njima, tako i njihovim vezama, a za to postoji i naucna potvrda. Naime, istrazivanja su pokazala da su sebicne zene srecnije i zadovoljnije sobom i u svojim vezama. Sto znaci biti sebicna? U ovom slucaju to podrazumeva potpunu suprotnost onoj zeni koja stoji na raspolaganju muskarcu od 0-24h. Takve su zene mnogo cesce izlozene stresu, pa tako ne stete samo svom zdravlju, vec i svojim vezama, a na kraju se osecaju iskoriscenim. To ne znaci da zagovaramo sebicnost, vec odredjivanje granice, koju necete prelaziti. Ceo zivot nas uce da treba da se izborimo za sebe, a to podrazumeva i ovakve ljubavne situacije. Izvor: index.hr Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net index.hr Pokusavate da uvek budete pri ruci svom dragom i udovoljite mu kad god je to moguce? Onda je ovo definitivno tekst koji morate procitati. Pokusavate da uvek budete pri ruci svom dragom i udovoljite mu kad god je to moguce? Onda je ovo definitivno tekst koji morate procitati.

Iako su takve žene san snova svakog muškarca, takvo ponašanje šteti kako njima, tako i njihovim vezama, a za to postoji i naučna potvrda. Naime, istraživanja su pokazala da su sebične žene srećnije i zadovoljnije sobom i u svojim vezama.

Što znači biti sebična? U ovom slučaju to podrazumeva potpunu suprotnost onoj ženi koja stoji na raspolaganju muškarcu od 0-24h.

Takve su žene mnogo češće izložene stresu, pa tako ne štete samo svom zdravlju, već i svojim vezama, a na kraju se osećaju iskorišćenim. To ne znači da zagovaramo sebičnost, već određivanje granice, koju nećete prelaziti.

Ceo život nas uče da treba da se izborimo za sebe, a to podrazumeva i ovakve ljubavne situacije.

Izvor: index.hr
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare