Veze i odnosi

12. decembar – Srećan dan za venčanja

U Hongkongu i Singapuru vlada veliki haos jer veliki broj mladenca želi da se venča baš 12. decembra 2012. godine, na dan koji se po feng šuiju smatra veoma srećnim za ljubav.

Utorak, 11.12.2012.

17:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

12. decembar – Srecan dan za vencanja Portparol gradske uprave u Hongkongu izjavio je da je do sada podneto 696 zahteva za vencanje 12. decembra, sto je skoro cetiri puta vise od dnevnog proseka u oktobru. U Singapuru gde zivi tri cetvrtine stanovnika cine Kinezi, 540 parove ce u sredu izgovoriti sudbonosno "da" sto je osam puta vise od uobicajenog. Ipak, parovi u Srbiji izgleda da ne pridaju previse vaznosti tome sto je po feng suiju 12.12.2012. godine proglasen srecnim danom za vencanja. Dok su Kinezi "poludeli" za ovim datumom u Beogradu je samo sest parova u dve opstine trazilo da se venca bas danas. Izvor: novimagazin.rs Foto: sxc.hu Novi magazin U Hongkongu i Singapuru vlada veliki haos jer veliki broj mladenca zeli da se venca bas 12. decembra 2012. godine, na dan koji se po feng suiju smatra veoma srecnim za ljubav. U Hongkongu i Singapuru vlada veliki haos jer veliki broj mladenca zeli da se venca bas 12. decembra 2012. godine, na dan koji se po feng suiju smatra veoma srecnim za ljubav.

Portparol gradske uprave u Hongkongu izjavio je da je do sada podneto 696 zahteva za venčanje 12. decembra, što je skoro četiri puta više od dnevnog proseka u oktobru. U Singapuru gde živi tri četvrtine stanovnika čine Kinezi, 540 parove će u sredu izgovoriti sudbonosno "da" što je osam puta više od uobičajenog.

Ipak, parovi u Srbiji izgleda da ne pridaju previše važnosti tome što je po feng šuiju 12.12.2012. godine proglašen srećnim danom za venčanja.

Dok su Kinezi "poludeli" za ovim datumom u Beogradu je samo šest parova u dve opštine tražilo da se venča baš danas.

Izvor: novimagazin.rs
Foto: sxc.hu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare