Uređenje doma

Uredite dom damski i prefinjeno

Teško je biti žena, a najteže je biti dama. Drage dame ovaj tekst je za vas, jer govori o uređenju na pravi damski način.

Petak, 28.12.2012.

17:25

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Uredite dom damski i prefinjeno Skoro svaka zena voli da joj dom izgleda lepo i da zraci stilom i elegancijom. Nazalost, imati novca ne znaci i imati stila. Pravi damski dom treba da bude uvek uredan, sredjen, cist i da ukljucuje prefinjene predmete. Zasto ne razbiti monotoniju pri uredjenju kupatila i urediti ga sa unikatnim detaljima. Od spavace sobe, mozete napraviti pravu oazu za uzivanje. Baldahin, elegantne komode i nezne boje su neizbezne. U ovako uredjenoj spavacoj sobi, svaka zena ce se osecati poput kraljice. Ne poznajemo damu koja ne obozava cipele. Ako ste i vi jedna od njih, nemojte dozvoliti da one stoje na bilo kom mestu, vec im obezbedite prostor dostojan njih. Napravite cipelarnik, koji ce uvek biti pregledan i uredan, tako cete gubiti manje vremena tragajuci za onim cipelama koje su vam porebne. Osim cipela, mozete poredjati i garderobu koja ce vam tako uvek biti uredna i ispeglana. Udobne fotelje dace svakoj prostoriji u kojoj se nadju poseban sarm, a pritom su kao specijalno dizajnirane za dame. Ima ih raznih velicina i raznih boja sa vrlo lepim sarama. Najbolje se uklapaju u dnevnu sobu, mada su i u spavacoj divan detalj. Izvor: enterijer.rs Foto: sxc.hu enterijer Tesko je biti zena, a najteze je biti dama. Drage dame ovaj tekst je za vas, jer govori o uredjenju na pravi damski nacin. Tesko je biti zena, a najteze je biti dama. Drage dame ovaj tekst je za vas, jer govori o uredjenju na pravi damski nacin.

  • Skoro svaka žena voli da joj dom izgleda lepo i da zrači stilom i elegancijom. Nažalost, imati novca ne znači i imati stila. Pravi damski dom treba da bude uvek uredan, sređen, čist i da uključuje prefinjene predmete. Zašto ne razbiti monotoniju pri uređenju kupatila i urediti ga sa unikatnim detaljima.
  • Od spavaće sobe, možete napraviti pravu oazu za uživanje. Baldahin, elegantne komode i nežne boje su neizbežne. U ovako uređenoj spavaćoj sobi, svaka žena će se osećati poput kraljice.
  • Ne poznajemo damu koja ne obožava cipele. Ako ste i vi jedna od njih, nemojte dozvoliti da one stoje na bilo kom mestu, već im obezbedite prostor dostojan njih. Napravite cipelarnik, koji će uvek biti pregledan i uredan, tako ćete gubiti manje vremena tragajući za onim cipelama koje su vam porebne. Osim cipela, možete poređati i garderobu koja će vam tako uvek biti uredna i ispeglana.
  • Udobne fotelje daće svakoj prostoriji u kojoj se nađu poseban šarm, a pritom su kao specijalno dizajnirane za dame. Ima ih raznih veličina i raznih boja sa vrlo lepim šarama. Najbolje se uklapaju u dnevnu sobu, mada su i u spavaćoj divan detalj.


Izvor: enterijer.rs
Foto: sxc.hu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare