Recepti

Napravite prirodni lek protiv prehlade

Neprirodno visoke temperature za ovo doba godine, osim glavobolje i pospanosti, sa sobom su donele i brojne viruse popraćene upalom sinusa, kašljem i celokupnim padom imuniteta. Želite da na prirodan i zdrav način ojačate telo i pobedite prehladu i virus? Probajte sa jednostavnim receptom iz vaše kuhinje.

Utorak, 05.11.2013.

10:59

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Napravite prirodni lek protiv prehlade Sastojci: - 6 limuna - 1 veci cen belog luka - 2 kasicice djumbira u prahu - 2 kasicice meda - 3 casice soka od ananasa - ¼ kasicice ljute papricice u prahu Priprema: 1. U blender iscedite svih 6 limuna 2. Dodajte sve ostale sastojke pa ih dobro izblendirajte dok ne dobijete ujednacenu tecnost. 3. Sadrzaj prelijte u staklenu posudu pa je ostavite u frizideru. 4. Svaki dan popijte cetri soljice napitka dok simptomi prehlade potpuno ne nestanu. Izvor: zadovoljna.hr Foto: stuart miles/freedigitalphotos.net zadovoljna.hr Neprirodno visoke temperature za ovo doba godine, osim glavobolje i pospanosti, sa sobom su donele i brojne viruse popracene upalom sinusa, kasljem i celokupnim padom imuniteta. Zelite da na prirodan i zdrav nacin ojacate telo i pobedite prehladu i virus? Probajte sa jednostavnim receptom iz vase kuhinje. Zelite da na prirodan i zdrav nacin ojacate telo i pobedite prehladu i virus? Probajte sa jednostavnim receptom iz vase kuhinje.

Sastojci:

- 6 limuna

- 1 veći čen belog luka

- 2 kašičice đumbira u prahu

- 2 kašičice meda

- 3 čašice soka od ananasa

- ¼ kašičice ljute papričice u prahu

Priprema:

1. U blender iscedite svih 6 limuna

2. Dodajte sve ostale sastojke pa ih dobro izblendirajte dok ne dobijete ujednačenu tečnost.

3. Sadržaj prelijte u staklenu posudu pa je ostavite u frižideru.

4. Svaki dan popijte četri šoljice napitka dok simptomi prehlade potpuno ne nestanu.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: stuart miles/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare