Fitnes i dijeta

Evo u čemu je tajna savršene pozadine Dženifer Lopez

Tajna savršene zadnjice Dženifer Lopez koja je osigurana na 27 miliona dolara konačno je otkrivena.

Utorak, 23.09.2014.

10:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Četrdesetpetogodšinja pevačica koja je snimila i odu svom najatratkivnijem delu tela ipak vežba kako bi održala savršen izgled.

Poznata fitnes instruktorka Trejsi Anderson pomogla je pevačici da se pripremi za snimanje spota i dovede svoje telo u top formu, pa tako i zadnjicu po kojoj pesma i spot nose ime – „Booty“.

Kako kaže, Dženifer vežba sat vremena svakoga dana, a trening se sastoji od 30 minuta kardio vežbi i 30 minuta vežbi za jačanje mišića.

"Nismo želeli da menjamo izgled njenog tela zbog čega sam dizajnirala vežbe koje će se samo fokusirati na izgled njene zadnjice“, rekla je Trejsi.

U čemu je tajna? Trejsi kaže da je ona zapravo prevarila njene mišiće.

"Menjamo vežbu na svakih 10 minuta. To je poenta. Takođe, istu vežbu ne sme raditi duže od 10 dana“, rekla je čuvena fitnes instruktorka.

Trejsi ističe i da Lopezova ne može dva dana bez vežbanja jer tako rizikuje sa izgubi svoje izvajane atribute.

Inače, Trejsi je jedna od omiljenih holivudskih trenera a poznata je po druženju da Gvinet Paltrou koja često ističe da ju je potpuno prosvetila i promenila njeno telo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.