Fitnes i dijeta

Kako da se pridržavate dijete tako da ne trpi društveni život?

Ukoliko se slepo pridržavate pravila dijete problem može nastati u vašem društvenom životu. Počeli ste da izbegavate izlaske jer ne znate šta da pijete, a posebno restorane jer ne smete ništa da jedete? Pročitajte kako da poštujete pravila dijete tako da ne trpi vaš društveni život.

Četvrtak, 17.04.2014.

16:09

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ručak u restoranu

U restoranu naručite negaziranu vodu

Umesto kafe, čaše vina ili soka naručite negaziranu vodu. Uz vodu slobodno uzmite jelovnik i pogledajte šta ćete sledeće naručiti.

Korpicu s hlebom ne dirajte!

Znamo da vas pesto sos i topli hleb mame da gricnete nešto pre glavnog jela, ali ne posustajte!

Naručite salatu

Ako se odlučite da ručate salatu pazite da drezing bude na bazi ulja, a ne krema. Čak iako naručite meso, uzmite salatu kao dodatni obrok budući da je jako zdrava. To je odličan način da steknete naviku zdrave ishrane i u restoranima. Na sreću dosta restorana ima optimizirana niskokalorična i dijetalna jela, pa ne bi trebalo da imate problem pri izboru.

Zaboravite na dezert

Umesto dezerta naručite voćnu salatu ili ceđeni sok.

Izlazak u klub ili kafanu

Ukoliko pak, izlazite u noćni provod izbor vam je mnogo lakši. Čaša crnog vina sadrži samo 90 kalorija, čaša belog 118, a čaša viskija i vodtke samo 55. Izbegavajte pivo i primamljive koktele.

foto: stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare