Fitnes i dijeta

Pića koja će vam pomoći da smršate

Unošenje tečnosti je veoma važno za gubitak kilograma. Pića imaju sposobnost da vas održe sitim i punim energije. Pažljivo izabrana, neka pića mogu da vam pomognu u mršavljenju. Umesto da konzumirate veštački proizvedena pića za mršavljenje, probajte neka od sledećih prirodnih i zdravih napitaka.

Ponedeljak, 21.10.2013.

13:02

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pica koja ce vam pomoci da smrsate 1. Kokosova voda Najprirodnije pice koje mozete da probate i koje ce doprineti gubitku kilograma je kokosova voda. Sadrzaj elektrolita ce vas podmladiti i osveziti. On ce vam u isto vreme razbiti uskladistene masti i uciniti da se osecate puni energije. 2. Sok od povrca/supa Domaci sok ili supa od povrca je odlican kao napitak pre obroka. To ce vam pomoci da jedete manje i vase telo ce dobiti sve hranljive materije i minerale. 3. Biljni caj Postoji nekoliko biljaka koje su poznate za gubitak kilograma. Pokusajte da u dnevnu rutinu uvedete zeleni i biljni caj i to ce vam pomoci u sagorevanju masti. 4. Hladna voda Da, i hladna voda je jedan od napitaka za mrsavljenje. Minimalna kolicina koja se preporucuje, a koja ce vam pomoci u gubitku kilograma je osam do deset casa na dan. 5. Sok od brusnice Brusnica je voce koje je bogato vitaminima, mineralima i hranljivim materijama. Sok od brusnice je odlican napitak za dobar i zdrav zivot, kao i za ubrzanje metabolizma. 6. Limunada Domaca limunada u toploj vodi i sa malo meda rano ujutru je veoma dobra za mrsavljenje. Prema nekim istrazivanjima, limunada sa javorovim sirupom je takodje dobra za gubitak kilograma. 7. Obrano mleko Casa obranog mleka svakog jutra moze pomoci u znacajnom gubitku kilograma. Bitno je samo da se ne dodaje secer jer on povecava unos kalorija. Foto: kongsky/FreeDigitalPhotos.net Super zena Unosenje tecnosti je veoma vazno za gubitak kilograma. Pica imaju sposobnost da vas odrze sitim i punim energije. Pazljivo izabrana, neka pica mogu da vam pomognu u mrsavljenju. Umesto da konzumirate vestacki proizvedena pica za mrsavljenje, probajte neka od sledecih prirodnih i zdravih napitaka. Unosenje tecnosti je veoma vazno za gubitak kilograma.

1. Kokosova voda

Najprirodnije piće koje možete da probate i koje će doprineti gubitku kilograma je kokosova voda. Sadržaj elektrolita će vas podmladiti i osvežiti. On će vam u isto vreme razbiti uskladištene masti i učiniti da se osećate puni energije.

2. Sok od povrća/supa

Domaći sok ili supa od povrća je odličan kao napitak pre obroka. To će vam pomoći da jedete manje i vaše telo će dobiti sve hranljive materije i minerale.

3. Biljni čaj

Postoji nekoliko biljaka koje su poznate za gubitak kilograma. Pokušajte da u dnevnu rutinu uvedete zeleni i biljni čaj i to će vam pomoći u sagorevanju masti.

4. Hladna voda

Da, i hladna voda je jedan od napitaka za mršavljenje. Minimalna količina koja se preporučuje, a koja će vam pomoći u gubitku kilograma je osam do deset čaša na dan.

5. Sok od brusnice

Brusnica je voće koje je bogato vitaminima, mineralima i hranljivim materijama. Sok od brusnice je odličan napitak za dobar i zdrav život, kao i za ubrzanje metabolizma.

6. Limunada

Domaća limunada u toploj vodi i sa malo meda rano ujutru je veoma dobra za mršavljenje. Prema nekim istraživanjima, limunada sa javorovim sirupom je takođe dobra za gubitak kilograma.

7. Obrano mleko

Čaša obranog mleka svakog jutra može pomoći u značajnom gubitku kilograma. Bitno je samo da se ne dodaje šećer jer on povećava unos kalorija.

Foto: kongsky/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare