Petak, 14.07.2017.

14:13

Hrvat opet u finalu, Čilić blizu Ivaniševićevog podviga!

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u finale Vimbldona pošto je u polufinalu savladao Sema Kverija rezultatom 3-1, 6:7 (6:8), 6:4, 7:6(7:3), 7:5.

Izvor: PT

Hrvat opet u finalu, Èiliæ blizu Ivaniševiæevog podviga! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 6 godina

Federer ga dobija 3-0, eventualno 3-1, sa ovakvom igrom Federera na travi niko ne moze da dobije, a tesko mu moze uzeti i jedan set

X=iks

pre 6 godina

ova cetvorica sto ovde igraju polufinale na RG nisu prosli ni 1/8.. (tenis, 14. jul 2017 17:15)

Proveriti podatke pre upotrebe! Cilic je na RG izgubio u 1/4 finalu od Wawrinke.

kresimir

pre 6 godina

Nazalost ne djelim misljenje Marka i komentatora iznad njegovog komentara. Obrnuto od Marka, ja kao Hrvat navijam za Cilica ali bojim se da protiv ovakvog Federera nema sanse. Iskustvo, tenisko umijece i tehnika je na strane Federera, uz to u Rogerovom stabu sjedi Ivan Ljubicic koji zna sve Marinove slabe tocke. Morali bi biti skromni i bit zadovoljni s tim sto je Marin dosada ucinio u Wimbledonu a to nije malo.

Marko

pre 6 godina

Navijam za Rodzera, ali male su mu sanse nazalost. Cilic igra izuzetno i fizicki i mentalno. Sansa za Fedju je samo kisa i zatvaranje krova...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Jedina Federerova 'konstanta' je da je uzeo vise od pola grand slam-ova protiv igraca koji su uzeli jedan ili nijedan Grand Slam, za razliku od Djokovica ili Nadala koji su uzeli prakticno sve svoje Grand Slam-ove protiv nekog od velike cetvorke. Da pojasnim: jedna stvar je osvajati LS igrajuci protiv Bajerna, Reala i Barse, a sasvim druga protiv PSG-a.
(Da pojasnimo, 14. jul 2017 20:08)
Ili da jos bolje pojasnimo... Federer je toliki sampion da nije dozvolio svojoj generaciji da se razmase.
Novak mu nije mogao nista dok nije napunio 30. Evo vidimo koliko je Novak uspjesan sa 29-30.
Nadal je vec prirodno stvoren, a jos mladji, da parira Federerovoj igri. Jednostavno se zadesilo da je to tip igraca ciji stil mu ne lezi, a ne jer je bolji.

323

pre 6 godina

Hrvat igra odlicno, ubija servisom i ako tako nastavi ima velike sanse protiv Rodje. Nemojte da mislite da ce Rodji biti lako. Ako ga ne sluzi servis, udje u razmene, tu nema sta da trazi. Gotov je.

cetnici sever

pre 6 godina

Ja verujem i poprilicno sam ubedjen da Nole kad se oporavi vraca se jaci nego ikad i u sledecih 5 godina sledi totalna dominacija...20+ GS 40+ Mastersa i postaje najbolji svih vremena...na kraju se podvlaci crta pa cemo videti ko je bio upravu ja i slicni meni ili vi koji tvrdite da je Nole zavrsio sa tom pricom...pozdrav za sve zivi i zdravi bili!

Alien

pre 6 godina

Ni on sam ne veruje koju sreću ima i kako je došao do finala.
Kad jedan veteran i jedan polu amater igraju finale.
Federer malo izvlači, ipak je on ljubimac i klasa. Ali organizatori i gledaoci su razočarani.

Negativni

pre 6 godina

Kako ste naprasno svi uz Čilića a do juče mu većina zamerala što je slavio uz Tompsonove pesme.Ah,da.Federer vam je objekat mržnje pa vam je sad i Čilić dobar.Da igra Bil Klinton protiv Federera navijali biste za Klintona.
(Dragana,

Bravo Dragana! Pogodila si suštinu ovdašnjeg mentaliteta.

Da pojasnimo

pre 6 godina

Konstantom se ulazi u legendu, a to je Federer. konstanta kroz karijeru - vise i od Nadala, a puno vise od Noleta.
(Mirko Osijek)

Jedina Federerova 'konstanta' je da je uzeo vise od pola grand slam-ova protiv igraca koji su uzeli jedan ili nijedan Grand Slam, za razliku od Djokovica ili Nadala koji su uzeli prakticno sve svoje Grand Slam-ove protiv nekog od velike cetvorke. Da pojasnim: jedna stvar je osvajati LS igrajuci protiv Bajerna, Reala i Barse, a sasvim druga protiv PSG-a.

Ivan Livno

pre 6 godina

Od početka turnira rekao sam da je Marin jedan od glavni favorita, jos u osminifinala sam prognozirao finale Cilić- Federer, a sad svim ljubiteljima tenisa i kladioničarima kažem stavite sve novce na Marina, Federer nema nikakve šanse zapamtite to!

My name is Zlatan

pre 6 godina

Hahaha a sta se sve nije pisalo ovdje po komentarima kad je Ivanišević prije turnira ustvrdio da Marina svrstava po favoritima ispred nadala i Djokovica. Al Ajde nećemo bit zlopamtila ! Sretno Marine u nedjelju! Kako ga ide sa ždrijebom ovaj turnir jos ce Federer izgubit danas!

cetnici sever

pre 6 godina

Navijam za Cilica u finalu da Rodzer ne ode na 19 GS jer navijam svim srcem za mog brata Noleta da stigne Federera i postane najbolji u istoriji...sta je tu cudno??? Da Cilic juri svoj 19.GS u tom sucaju naravno da bi navijao za Rodzera...ne mrzim Rodzera uopste cak sta vise priznajem da covek igra najlepsi tenis za oko ali ne mogu da navijam za njega kad je Nole u igri za najboljeg svih vremena!!!

Zurkolomac

pre 6 godina

Jaka stvar sto je u finalu. Zbog povreda odustalo 50% igraca, a sve pobede ostvario protiv balerina i badminton igraca. Ove godine ko osvoji Wimbledon treba da dobije 100 evra i porciju engleskih jagoda za nagradu. Moze i muzicka zelja...

Lampi

pre 6 godina

Neverovatno koliko Srba ce navijati za Cilica protiv Federera,a sve da bi kao Nole imao sansu da ga prestigne po broju GS!Pa ljudi Nole je pre neki dan otisao u penziju,samo to nije rekao tim recima!!

Mirko Osijek

pre 6 godina

cetnici sever - Nole nikad nece biti najbolji svih vremena. Daleko je on od Federera. Konstantom se ulazi u legendu, a to je Federer. konstanta kroz karijeru - vise i od Nadala, a puno vise od Noleta.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bravo Cilicu! Dobar mec,a i Kveri je dobro odigrao.Podseca me na Endija Rodika,stajling,kacket,marka reketa,slicna tehnika servisa,forhend...Mnogo slicnosti sa slavnim zemljakom.Steta sto nije napravio i slicnu karijeru kao Endi.

Rocky Balboa

pre 6 godina

Bravo susjed. Imao si ludu srecu ali sreca prati hrabre. Do finala bez meca sa jakom igracem ali daj sve od sebe u finalu i osvoji! 
(Lol, 14. jul 2017 18:13) glede lude sreće, jer se sa njom ulazi u finale WBa, kako je ono Nole prošao sa Querreyom, ćao zdravo...

zgtom

pre 6 godina

Još do prije godinu ovakve poene koje je odigravao danas (a i cijeli turnir) Čilić smireno, jako i precizno bi promašivao, očito mu je trener Šveđanin unio stabilnost u psihološkoj fazi, perfektan servis, fenomenalne izmjene bekendom, i sve u svemu meč je lako mogao ući i u peti set,i pored toga koliko je čilić imao prilika u meču. Pobijedio je dva žilava protivnika Millera i Querryja.Finale, hm........

qwerty

pre 6 godina

Nije Cilic kriv sto su favoriti u njegovom delu zreba ispadali. Ali cinjenica je da nije pobedio nijednog top10 igraca na putu do finala. Vise srece nego pameti.

Makedonce

pre 6 godina

Bravo susjed. Imao si ludu srecu ali sreca prati hrabre. Do finala bez meca sa jakom igracem ali daj sve od sebe u finalu i osvoji!
(Lol, 14. jul 2017 18:13)

Cilicevi protivnici su izbacili te jake igrace..šta pokušavate umanjiti Cilicev uspeh..

Bilja

pre 6 godina

Dragana, baš tako.Uvek navijam protiv Rodzera, antipatičan. Čiliću sve najbolje u finalu, nadam se protiv Berdiha. Nada nikad ne umire

Ivan

pre 6 godina

Braco Srbi.. rugali ste se na najgori moguci nacin Skromnom momku Marinu Cilicu,govorili da je najlosiji top 10 u povijesti, najgori osvajac grand slama..rugali ste se Ivanisevicu kad je predvidio Cilica ,Federera i Nadala u borbi za titulu.. sve vas je demantiro i to na najljepsi moguci nacin ,ulaskom u finale hrama tenisa..bravo Marine!
(Marin Cilic, 14. jul 2017 17:46)

Ne možeš generalizirati na osnovu tih par likova koji ovde pišu komentare. Mi Srbi uopšte nemamo protiv Marina Čilića ništa, naprotiv, dobar dečko je, i dobar teniser, nije nezasluženo osvojio US Open 2014.godine, naprotiv, omlatio je Feđu u polufinalu sa 3:0 što je fantastičan rezultat koji i mi Srbi pravi ljubitelji tenisa cenimo. Samo par tenisera je Feđu pobeđivalo sa 3:0 na Gren Slemovima među kojima je i Marin Čilić što je odličan rezultat. Uostalom i na Vimbldonu je Marin Čilić pre ovog finala igrao i nekoliko puta četvrtfinale, prema tome ovo nije iznenađenje, dečko je konstantan na Vimbldonu već godinama. Prema tome ovo piši nekom drugom, Srbima nemoj, mi Srbi cenimo Marina Čilića i njegove rezultate.

Djordje

pre 6 godina

Prvi put gledam Čilića, Kverija vadi servis inače bi ga razbio, sviđa mi se kako igra Čilić, daj bože da dobije Federera u finalu, mada nadam se i da će Berdih izginuti ko nikad jer retko mu se ukazuje šansa da igra finale protiv nekog ko nije iz četvorke

Srx

pre 6 godina

Svaka cast za Marina, odlicna igra na celom turniru. Tako skroman i normalan covek, zasluzio je ovo potpuno. Kad vec Novak ne moze da osvoji, svim srcem cu navijati za njega u finalu i nadam se da ce osvojiti. Pozdrav svim neostrascenim ljubiteljima tenisa na Balkanu

Stefke

pre 6 godina

@Optimus druze pa normalno da nema komentara iz vise razloga.Prvi sto je ovo srpski sajt ,drugo nema Srba u polufinalu,treca nema mnogo hejtera iz Hrvatske i ostalih ex-Yu drzava koji ovde dolaze da lece komplekse na Novakovim postovima,pa ovde uglavnom imamo reci hvale od njih,a Srbe i ne zanima toliko da ovde hejtuju

Marko Cro

pre 6 godina

Hahaha...koja slika :))))
Čilić igra fantastično i ne zato što sam Hrvat ali je zaslužio ovo finale bez obzira što nije pobjedio nekog od big 4 (za sada) ali ovakvom igrom ne bi ni Murray bolje prošao. Querreyu svaka čast ali da stavimo servise na stranu Marin je dobio vjerovatno 95% izmjena, i to većinu na spektakularan način. Nadam se tituli a Vašem Noletu želim brz oporavak. Živjeli!

tenis

pre 6 godina

Ovakav tenis na sljaci i betonu ne moze da se desi, ovde ima najmanje igre, zato su i pomalo iznenadjujuci polufinalni parovi, jer ova cetvorica sto ovde igraju polufinale na RG nisu prosli ni 1/8..

čestitke hrvatima

pre 6 godina

Hrvati ove godine 4 100% Hrvata i dva 50% Hrvata su imali u polufinalu Wimbledona. Što reći za tako malu naciju? Samo čestitati. Hrvati imaju sportski gen definitivno.

Sr

pre 6 godina

Gde su oni sto su pisali da je Cilic slucajno osvojio US Open, evo covek opet pred titulom. Moguce da ce biti dva iz bivse BiH u finalu jedan kao igrac a jedan kao trener.

Meister Jakob

pre 6 godina

Zakaj da se veselim?! Da je pobjedio nekog ot toptenisaca pa pa da se iman cemu veselit u finalu ak dodje do njega. Ovo je tak mucno
(Boys, 14. jul 2017 17:03)

Pa da, kaj se imaš veselit kad se nisi ti plasiral u finale najjačeg Grand Slama!

Dragana

pre 6 godina

Kako ste naprasno svi uz Čilića a do juče mu većina zamerala što je slavio uz Tompsonove pesme.Ah,da.Federer vam je objekat mržnje pa vam je sad i Čilić dobar.Da igra Bil Klinton protiv Federera navijali biste za Klintona.

Marin Cilic

pre 6 godina

Braco Srbi.. rugali ste se na najgori moguci nacin Skromnom momku Marinu Cilicu,govorili da je najlosiji top 10 u povijesti, najgori osvajac grand slama..rugali ste se Ivanisevicu kad je predvidio Cilica ,Federera i Nadala u borbi za titulu.. sve vas je demantiro i to na najljepsi moguci nacin ,ulaskom u finale hrama tenisa..bravo Marine!

RForever

pre 6 godina

Cilic zasluzeno u finalu. Besprekoran servis, jak i precizan, a i u igri dosta dobar. Ako prodje Federer danas, nece mu nimalo biti lako u finalu. Cilic ide na sve ili nista. Ipak, nadam se 19. GS najboljeg ikad. Idemo Rodzer!

Šmrc

pre 6 godina

Ja sam Srbin i navijač Novaka Đokovića ali mi je veooooma drago što je Marin pobedio danas i ušao u finale! Onaj MUK na Centralnom terenu nakon Maronovog poena za meč kojim je prošao u finale, to je NEPROCENJIVO hehe! BRAVO ČILA ALAL VERA MAJSTORE ućutkao si publiku! Sad još i u nedelju da je ućutkaš i biće super! Prošle godine Federer je izgubio od Raonića a pre toga dve godine za redom od Noleta e sada neka bude od Čilića hehe, samo neko na "-ić" može da pobedi Federera na Vimbldonu u poslednjih 4-5 godina, najpre Đoković pa Raonić e sada će Čilić videćete!

Ivan

pre 6 godina

Bravo Čiliću alal vera! A na Centralnom terenu muk hehe! Veoma mi je drago zbog toga što ih je ućutkao! I u nedelju će biti muk, omlatiće im Čilić miljenika i velikog ljubimca sa 3:1 videćete!

Srdjan

pre 6 godina

Realno, Cilic igra perfektan turnir i siguran sam da ce u nedjelju osvojiti titulu. Znam da je Federer veliki favorit (mada ni Berdiha ne treba otpisati) ali mislim da ce Cilica sluziti servis sjajno i da ce prosto lakse osvajati svoje servis gemove od Federera.

Gate

pre 6 godina

Ipak ce u finalu nase gore list!
Amer je unuk naseg poznatog gradjevinara Sime Kverica, koji je svojevremeno bio jedan od glavnih izvodjaca Golden gejta!!!

Ivan

pre 6 godina

Pobediće Marin ali u finalu Rodžer lagano pobeđuje nema sumnje. Odličan uspeh je Marin napravio na ovogodišnjem Vimbldonu, ali za Rodžera ni ova njegova igra nije dovoljna, kada ga nije prošle godine u četvrtfinalu pobedio pri vođstvu 2:0 u setovima i par meč lopti u trećem setu, onda sada u finau ima trostruko manjih šansi da ga pobedi.

Zigzag

pre 6 godina

Mora Čilić mnogo hrabrije ako hoće protiv Federera. Ovo za sada je puko prebacivanje loptice.
(Pronicljivi, 14. jul 2017 15:26)sta ti gledas?u drugom i trecem setu skoro svaki put izbori brejk loptu protiv querreya...

Kića

pre 6 godina

Nema komentara... pa da samo je finale Wimbledona... da je Djokovic kinuo bilo bi bar 100, licemeri
(Optimus, 14. jul 2017 15:12)

Nismo licemeri, već je ovaj meč van naše interesne sfere.. Da ovo polufinale igraju Marej i Nadal, a ne ova 2 daleko manje zanimljiva igrača, bio bi i po koji komentar više.. Pusa.

the simpsons

pre 6 godina

Njih dvojica se upale pa se ugase, toplo, hladno i tako od početka meča. .. ali su po kvalitetu igre gotovo izjednačeni... sitnice će odlučiti meč.

DuckDodgers

pre 6 godina

Teško će ijedan protiv Federera sa igrom koju prikazuju... Mada treba i Federer da prođe Berdiha... ali bilo kako bilo ovo nije dovoljno za osvajanje Vimbldona...

Šmrc

pre 6 godina

Ja sam Srbin i navijač Novaka Đokovića ali mi je veooooma drago što je Marin pobedio danas i ušao u finale! Onaj MUK na Centralnom terenu nakon Maronovog poena za meč kojim je prošao u finale, to je NEPROCENJIVO hehe! BRAVO ČILA ALAL VERA MAJSTORE ućutkao si publiku! Sad još i u nedelju da je ućutkaš i biće super! Prošle godine Federer je izgubio od Raonića a pre toga dve godine za redom od Noleta e sada neka bude od Čilića hehe, samo neko na "-ić" može da pobedi Federera na Vimbldonu u poslednjih 4-5 godina, najpre Đoković pa Raonić e sada će Čilić videćete!

Kića

pre 6 godina

Nema komentara... pa da samo je finale Wimbledona... da je Djokovic kinuo bilo bi bar 100, licemeri
(Optimus, 14. jul 2017 15:12)

Nismo licemeri, već je ovaj meč van naše interesne sfere.. Da ovo polufinale igraju Marej i Nadal, a ne ova 2 daleko manje zanimljiva igrača, bio bi i po koji komentar više.. Pusa.

Ivan

pre 6 godina

Braco Srbi.. rugali ste se na najgori moguci nacin Skromnom momku Marinu Cilicu,govorili da je najlosiji top 10 u povijesti, najgori osvajac grand slama..rugali ste se Ivanisevicu kad je predvidio Cilica ,Federera i Nadala u borbi za titulu.. sve vas je demantiro i to na najljepsi moguci nacin ,ulaskom u finale hrama tenisa..bravo Marine!
(Marin Cilic, 14. jul 2017 17:46)

Ne možeš generalizirati na osnovu tih par likova koji ovde pišu komentare. Mi Srbi uopšte nemamo protiv Marina Čilića ništa, naprotiv, dobar dečko je, i dobar teniser, nije nezasluženo osvojio US Open 2014.godine, naprotiv, omlatio je Feđu u polufinalu sa 3:0 što je fantastičan rezultat koji i mi Srbi pravi ljubitelji tenisa cenimo. Samo par tenisera je Feđu pobeđivalo sa 3:0 na Gren Slemovima među kojima je i Marin Čilić što je odličan rezultat. Uostalom i na Vimbldonu je Marin Čilić pre ovog finala igrao i nekoliko puta četvrtfinale, prema tome ovo nije iznenađenje, dečko je konstantan na Vimbldonu već godinama. Prema tome ovo piši nekom drugom, Srbima nemoj, mi Srbi cenimo Marina Čilića i njegove rezultate.

Marko Cro

pre 6 godina

Hahaha...koja slika :))))
Čilić igra fantastično i ne zato što sam Hrvat ali je zaslužio ovo finale bez obzira što nije pobjedio nekog od big 4 (za sada) ali ovakvom igrom ne bi ni Murray bolje prošao. Querreyu svaka čast ali da stavimo servise na stranu Marin je dobio vjerovatno 95% izmjena, i to većinu na spektakularan način. Nadam se tituli a Vašem Noletu želim brz oporavak. Živjeli!

Srx

pre 6 godina

Svaka cast za Marina, odlicna igra na celom turniru. Tako skroman i normalan covek, zasluzio je ovo potpuno. Kad vec Novak ne moze da osvoji, svim srcem cu navijati za njega u finalu i nadam se da ce osvojiti. Pozdrav svim neostrascenim ljubiteljima tenisa na Balkanu

Ivan

pre 6 godina

Bravo Čiliću alal vera! A na Centralnom terenu muk hehe! Veoma mi je drago zbog toga što ih je ućutkao! I u nedelju će biti muk, omlatiće im Čilić miljenika i velikog ljubimca sa 3:1 videćete!

Dragana

pre 6 godina

Kako ste naprasno svi uz Čilića a do juče mu većina zamerala što je slavio uz Tompsonove pesme.Ah,da.Federer vam je objekat mržnje pa vam je sad i Čilić dobar.Da igra Bil Klinton protiv Federera navijali biste za Klintona.

čestitke hrvatima

pre 6 godina

Hrvati ove godine 4 100% Hrvata i dva 50% Hrvata su imali u polufinalu Wimbledona. Što reći za tako malu naciju? Samo čestitati. Hrvati imaju sportski gen definitivno.

Djordje

pre 6 godina

Prvi put gledam Čilića, Kverija vadi servis inače bi ga razbio, sviđa mi se kako igra Čilić, daj bože da dobije Federera u finalu, mada nadam se i da će Berdih izginuti ko nikad jer retko mu se ukazuje šansa da igra finale protiv nekog ko nije iz četvorke

Meister Jakob

pre 6 godina

Zakaj da se veselim?! Da je pobjedio nekog ot toptenisaca pa pa da se iman cemu veselit u finalu ak dodje do njega. Ovo je tak mucno
(Boys, 14. jul 2017 17:03)

Pa da, kaj se imaš veselit kad se nisi ti plasiral u finale najjačeg Grand Slama!

Makedonce

pre 6 godina

Bravo susjed. Imao si ludu srecu ali sreca prati hrabre. Do finala bez meca sa jakom igracem ali daj sve od sebe u finalu i osvoji!
(Lol, 14. jul 2017 18:13)

Cilicevi protivnici su izbacili te jake igrace..šta pokušavate umanjiti Cilicev uspeh..

Ivan

pre 6 godina

Pobediće Marin ali u finalu Rodžer lagano pobeđuje nema sumnje. Odličan uspeh je Marin napravio na ovogodišnjem Vimbldonu, ali za Rodžera ni ova njegova igra nije dovoljna, kada ga nije prošle godine u četvrtfinalu pobedio pri vođstvu 2:0 u setovima i par meč lopti u trećem setu, onda sada u finau ima trostruko manjih šansi da ga pobedi.

Srdjan

pre 6 godina

Realno, Cilic igra perfektan turnir i siguran sam da ce u nedjelju osvojiti titulu. Znam da je Federer veliki favorit (mada ni Berdiha ne treba otpisati) ali mislim da ce Cilica sluziti servis sjajno i da ce prosto lakse osvajati svoje servis gemove od Federera.

Marin Cilic

pre 6 godina

Braco Srbi.. rugali ste se na najgori moguci nacin Skromnom momku Marinu Cilicu,govorili da je najlosiji top 10 u povijesti, najgori osvajac grand slama..rugali ste se Ivanisevicu kad je predvidio Cilica ,Federera i Nadala u borbi za titulu.. sve vas je demantiro i to na najljepsi moguci nacin ,ulaskom u finale hrama tenisa..bravo Marine!

zgtom

pre 6 godina

Još do prije godinu ovakve poene koje je odigravao danas (a i cijeli turnir) Čilić smireno, jako i precizno bi promašivao, očito mu je trener Šveđanin unio stabilnost u psihološkoj fazi, perfektan servis, fenomenalne izmjene bekendom, i sve u svemu meč je lako mogao ući i u peti set,i pored toga koliko je čilić imao prilika u meču. Pobijedio je dva žilava protivnika Millera i Querryja.Finale, hm........

Sr

pre 6 godina

Gde su oni sto su pisali da je Cilic slucajno osvojio US Open, evo covek opet pred titulom. Moguce da ce biti dva iz bivse BiH u finalu jedan kao igrac a jedan kao trener.

My name is Zlatan

pre 6 godina

Hahaha a sta se sve nije pisalo ovdje po komentarima kad je Ivanišević prije turnira ustvrdio da Marina svrstava po favoritima ispred nadala i Djokovica. Al Ajde nećemo bit zlopamtila ! Sretno Marine u nedjelju! Kako ga ide sa ždrijebom ovaj turnir jos ce Federer izgubit danas!

Lampi

pre 6 godina

Neverovatno koliko Srba ce navijati za Cilica protiv Federera,a sve da bi kao Nole imao sansu da ga prestigne po broju GS!Pa ljudi Nole je pre neki dan otisao u penziju,samo to nije rekao tim recima!!

Negativni

pre 6 godina

Kako ste naprasno svi uz Čilića a do juče mu većina zamerala što je slavio uz Tompsonove pesme.Ah,da.Federer vam je objekat mržnje pa vam je sad i Čilić dobar.Da igra Bil Klinton protiv Federera navijali biste za Klintona.
(Dragana,

Bravo Dragana! Pogodila si suštinu ovdašnjeg mentaliteta.

RForever

pre 6 godina

Cilic zasluzeno u finalu. Besprekoran servis, jak i precizan, a i u igri dosta dobar. Ako prodje Federer danas, nece mu nimalo biti lako u finalu. Cilic ide na sve ili nista. Ipak, nadam se 19. GS najboljeg ikad. Idemo Rodzer!

Mirko Osijek

pre 6 godina

cetnici sever - Nole nikad nece biti najbolji svih vremena. Daleko je on od Federera. Konstantom se ulazi u legendu, a to je Federer. konstanta kroz karijeru - vise i od Nadala, a puno vise od Noleta.

qwerty

pre 6 godina

Nije Cilic kriv sto su favoriti u njegovom delu zreba ispadali. Ali cinjenica je da nije pobedio nijednog top10 igraca na putu do finala. Vise srece nego pameti.

cetnici sever

pre 6 godina

Navijam za Cilica u finalu da Rodzer ne ode na 19 GS jer navijam svim srcem za mog brata Noleta da stigne Federera i postane najbolji u istoriji...sta je tu cudno??? Da Cilic juri svoj 19.GS u tom sucaju naravno da bi navijao za Rodzera...ne mrzim Rodzera uopste cak sta vise priznajem da covek igra najlepsi tenis za oko ali ne mogu da navijam za njega kad je Nole u igri za najboljeg svih vremena!!!

Zigzag

pre 6 godina

Mora Čilić mnogo hrabrije ako hoće protiv Federera. Ovo za sada je puko prebacivanje loptice.
(Pronicljivi, 14. jul 2017 15:26)sta ti gledas?u drugom i trecem setu skoro svaki put izbori brejk loptu protiv querreya...

Rocky Balboa

pre 6 godina

Bravo susjed. Imao si ludu srecu ali sreca prati hrabre. Do finala bez meca sa jakom igracem ali daj sve od sebe u finalu i osvoji! 
(Lol, 14. jul 2017 18:13) glede lude sreće, jer se sa njom ulazi u finale WBa, kako je ono Nole prošao sa Querreyom, ćao zdravo...

Gate

pre 6 godina

Ipak ce u finalu nase gore list!
Amer je unuk naseg poznatog gradjevinara Sime Kverica, koji je svojevremeno bio jedan od glavnih izvodjaca Golden gejta!!!

Bilja

pre 6 godina

Dragana, baš tako.Uvek navijam protiv Rodzera, antipatičan. Čiliću sve najbolje u finalu, nadam se protiv Berdiha. Nada nikad ne umire

DuckDodgers

pre 6 godina

Teško će ijedan protiv Federera sa igrom koju prikazuju... Mada treba i Federer da prođe Berdiha... ali bilo kako bilo ovo nije dovoljno za osvajanje Vimbldona...

Ivan Livno

pre 6 godina

Od početka turnira rekao sam da je Marin jedan od glavni favorita, jos u osminifinala sam prognozirao finale Cilić- Federer, a sad svim ljubiteljima tenisa i kladioničarima kažem stavite sve novce na Marina, Federer nema nikakve šanse zapamtite to!

the simpsons

pre 6 godina

Njih dvojica se upale pa se ugase, toplo, hladno i tako od početka meča. .. ali su po kvalitetu igre gotovo izjednačeni... sitnice će odlučiti meč.

Stefke

pre 6 godina

@Optimus druze pa normalno da nema komentara iz vise razloga.Prvi sto je ovo srpski sajt ,drugo nema Srba u polufinalu,treca nema mnogo hejtera iz Hrvatske i ostalih ex-Yu drzava koji ovde dolaze da lece komplekse na Novakovim postovima,pa ovde uglavnom imamo reci hvale od njih,a Srbe i ne zanima toliko da ovde hejtuju

Zurkolomac

pre 6 godina

Jaka stvar sto je u finalu. Zbog povreda odustalo 50% igraca, a sve pobede ostvario protiv balerina i badminton igraca. Ove godine ko osvoji Wimbledon treba da dobije 100 evra i porciju engleskih jagoda za nagradu. Moze i muzicka zelja...

kresimir

pre 6 godina

Nazalost ne djelim misljenje Marka i komentatora iznad njegovog komentara. Obrnuto od Marka, ja kao Hrvat navijam za Cilica ali bojim se da protiv ovakvog Federera nema sanse. Iskustvo, tenisko umijece i tehnika je na strane Federera, uz to u Rogerovom stabu sjedi Ivan Ljubicic koji zna sve Marinove slabe tocke. Morali bi biti skromni i bit zadovoljni s tim sto je Marin dosada ucinio u Wimbledonu a to nije malo.

tenis

pre 6 godina

Ovakav tenis na sljaci i betonu ne moze da se desi, ovde ima najmanje igre, zato su i pomalo iznenadjujuci polufinalni parovi, jer ova cetvorica sto ovde igraju polufinale na RG nisu prosli ni 1/8..

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Jedina Federerova 'konstanta' je da je uzeo vise od pola grand slam-ova protiv igraca koji su uzeli jedan ili nijedan Grand Slam, za razliku od Djokovica ili Nadala koji su uzeli prakticno sve svoje Grand Slam-ove protiv nekog od velike cetvorke. Da pojasnim: jedna stvar je osvajati LS igrajuci protiv Bajerna, Reala i Barse, a sasvim druga protiv PSG-a.
(Da pojasnimo, 14. jul 2017 20:08)
Ili da jos bolje pojasnimo... Federer je toliki sampion da nije dozvolio svojoj generaciji da se razmase.
Novak mu nije mogao nista dok nije napunio 30. Evo vidimo koliko je Novak uspjesan sa 29-30.
Nadal je vec prirodno stvoren, a jos mladji, da parira Federerovoj igri. Jednostavno se zadesilo da je to tip igraca ciji stil mu ne lezi, a ne jer je bolji.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bravo Cilicu! Dobar mec,a i Kveri je dobro odigrao.Podseca me na Endija Rodika,stajling,kacket,marka reketa,slicna tehnika servisa,forhend...Mnogo slicnosti sa slavnim zemljakom.Steta sto nije napravio i slicnu karijeru kao Endi.

Da pojasnimo

pre 6 godina

Konstantom se ulazi u legendu, a to je Federer. konstanta kroz karijeru - vise i od Nadala, a puno vise od Noleta.
(Mirko Osijek)

Jedina Federerova 'konstanta' je da je uzeo vise od pola grand slam-ova protiv igraca koji su uzeli jedan ili nijedan Grand Slam, za razliku od Djokovica ili Nadala koji su uzeli prakticno sve svoje Grand Slam-ove protiv nekog od velike cetvorke. Da pojasnim: jedna stvar je osvajati LS igrajuci protiv Bajerna, Reala i Barse, a sasvim druga protiv PSG-a.

cetnici sever

pre 6 godina

Ja verujem i poprilicno sam ubedjen da Nole kad se oporavi vraca se jaci nego ikad i u sledecih 5 godina sledi totalna dominacija...20+ GS 40+ Mastersa i postaje najbolji svih vremena...na kraju se podvlaci crta pa cemo videti ko je bio upravu ja i slicni meni ili vi koji tvrdite da je Nole zavrsio sa tom pricom...pozdrav za sve zivi i zdravi bili!

323

pre 6 godina

Hrvat igra odlicno, ubija servisom i ako tako nastavi ima velike sanse protiv Rodje. Nemojte da mislite da ce Rodji biti lako. Ako ga ne sluzi servis, udje u razmene, tu nema sta da trazi. Gotov je.

Marko

pre 6 godina

Navijam za Rodzera, ali male su mu sanse nazalost. Cilic igra izuzetno i fizicki i mentalno. Sansa za Fedju je samo kisa i zatvaranje krova...

Alien

pre 6 godina

Ni on sam ne veruje koju sreću ima i kako je došao do finala.
Kad jedan veteran i jedan polu amater igraju finale.
Federer malo izvlači, ipak je on ljubimac i klasa. Ali organizatori i gledaoci su razočarani.

X=iks

pre 6 godina

ova cetvorica sto ovde igraju polufinale na RG nisu prosli ni 1/8.. (tenis, 14. jul 2017 17:15)

Proveriti podatke pre upotrebe! Cilic je na RG izgubio u 1/4 finalu od Wawrinke.

Vlada

pre 6 godina

Federer ga dobija 3-0, eventualno 3-1, sa ovakvom igrom Federera na travi niko ne moze da dobije, a tesko mu moze uzeti i jedan set

Zurkolomac

pre 6 godina

Jaka stvar sto je u finalu. Zbog povreda odustalo 50% igraca, a sve pobede ostvario protiv balerina i badminton igraca. Ove godine ko osvoji Wimbledon treba da dobije 100 evra i porciju engleskih jagoda za nagradu. Moze i muzicka zelja...

Kića

pre 6 godina

Nema komentara... pa da samo je finale Wimbledona... da je Djokovic kinuo bilo bi bar 100, licemeri
(Optimus, 14. jul 2017 15:12)

Nismo licemeri, već je ovaj meč van naše interesne sfere.. Da ovo polufinale igraju Marej i Nadal, a ne ova 2 daleko manje zanimljiva igrača, bio bi i po koji komentar više.. Pusa.

Alien

pre 6 godina

Ni on sam ne veruje koju sreću ima i kako je došao do finala.
Kad jedan veteran i jedan polu amater igraju finale.
Federer malo izvlači, ipak je on ljubimac i klasa. Ali organizatori i gledaoci su razočarani.

Marin Cilic

pre 6 godina

Braco Srbi.. rugali ste se na najgori moguci nacin Skromnom momku Marinu Cilicu,govorili da je najlosiji top 10 u povijesti, najgori osvajac grand slama..rugali ste se Ivanisevicu kad je predvidio Cilica ,Federera i Nadala u borbi za titulu.. sve vas je demantiro i to na najljepsi moguci nacin ,ulaskom u finale hrama tenisa..bravo Marine!

Šmrc

pre 6 godina

Ja sam Srbin i navijač Novaka Đokovića ali mi je veooooma drago što je Marin pobedio danas i ušao u finale! Onaj MUK na Centralnom terenu nakon Maronovog poena za meč kojim je prošao u finale, to je NEPROCENJIVO hehe! BRAVO ČILA ALAL VERA MAJSTORE ućutkao si publiku! Sad još i u nedelju da je ućutkaš i biće super! Prošle godine Federer je izgubio od Raonića a pre toga dve godine za redom od Noleta e sada neka bude od Čilića hehe, samo neko na "-ić" može da pobedi Federera na Vimbldonu u poslednjih 4-5 godina, najpre Đoković pa Raonić e sada će Čilić videćete!

RForever

pre 6 godina

Cilic zasluzeno u finalu. Besprekoran servis, jak i precizan, a i u igri dosta dobar. Ako prodje Federer danas, nece mu nimalo biti lako u finalu. Cilic ide na sve ili nista. Ipak, nadam se 19. GS najboljeg ikad. Idemo Rodzer!

Gate

pre 6 godina

Ipak ce u finalu nase gore list!
Amer je unuk naseg poznatog gradjevinara Sime Kverica, koji je svojevremeno bio jedan od glavnih izvodjaca Golden gejta!!!

cetnici sever

pre 6 godina

Navijam za Cilica u finalu da Rodzer ne ode na 19 GS jer navijam svim srcem za mog brata Noleta da stigne Federera i postane najbolji u istoriji...sta je tu cudno??? Da Cilic juri svoj 19.GS u tom sucaju naravno da bi navijao za Rodzera...ne mrzim Rodzera uopste cak sta vise priznajem da covek igra najlepsi tenis za oko ali ne mogu da navijam za njega kad je Nole u igri za najboljeg svih vremena!!!

tenis

pre 6 godina

Ovakav tenis na sljaci i betonu ne moze da se desi, ovde ima najmanje igre, zato su i pomalo iznenadjujuci polufinalni parovi, jer ova cetvorica sto ovde igraju polufinale na RG nisu prosli ni 1/8..

Dragana

pre 6 godina

Kako ste naprasno svi uz Čilića a do juče mu većina zamerala što je slavio uz Tompsonove pesme.Ah,da.Federer vam je objekat mržnje pa vam je sad i Čilić dobar.Da igra Bil Klinton protiv Federera navijali biste za Klintona.

Da pojasnimo

pre 6 godina

Konstantom se ulazi u legendu, a to je Federer. konstanta kroz karijeru - vise i od Nadala, a puno vise od Noleta.
(Mirko Osijek)

Jedina Federerova 'konstanta' je da je uzeo vise od pola grand slam-ova protiv igraca koji su uzeli jedan ili nijedan Grand Slam, za razliku od Djokovica ili Nadala koji su uzeli prakticno sve svoje Grand Slam-ove protiv nekog od velike cetvorke. Da pojasnim: jedna stvar je osvajati LS igrajuci protiv Bajerna, Reala i Barse, a sasvim druga protiv PSG-a.

cetnici sever

pre 6 godina

Ja verujem i poprilicno sam ubedjen da Nole kad se oporavi vraca se jaci nego ikad i u sledecih 5 godina sledi totalna dominacija...20+ GS 40+ Mastersa i postaje najbolji svih vremena...na kraju se podvlaci crta pa cemo videti ko je bio upravu ja i slicni meni ili vi koji tvrdite da je Nole zavrsio sa tom pricom...pozdrav za sve zivi i zdravi bili!

čestitke hrvatima

pre 6 godina

Hrvati ove godine 4 100% Hrvata i dva 50% Hrvata su imali u polufinalu Wimbledona. Što reći za tako malu naciju? Samo čestitati. Hrvati imaju sportski gen definitivno.

Bilja

pre 6 godina

Dragana, baš tako.Uvek navijam protiv Rodzera, antipatičan. Čiliću sve najbolje u finalu, nadam se protiv Berdiha. Nada nikad ne umire

Srx

pre 6 godina

Svaka cast za Marina, odlicna igra na celom turniru. Tako skroman i normalan covek, zasluzio je ovo potpuno. Kad vec Novak ne moze da osvoji, svim srcem cu navijati za njega u finalu i nadam se da ce osvojiti. Pozdrav svim neostrascenim ljubiteljima tenisa na Balkanu

Ivan Livno

pre 6 godina

Od početka turnira rekao sam da je Marin jedan od glavni favorita, jos u osminifinala sam prognozirao finale Cilić- Federer, a sad svim ljubiteljima tenisa i kladioničarima kažem stavite sve novce na Marina, Federer nema nikakve šanse zapamtite to!

Ivan

pre 6 godina

Pobediće Marin ali u finalu Rodžer lagano pobeđuje nema sumnje. Odličan uspeh je Marin napravio na ovogodišnjem Vimbldonu, ali za Rodžera ni ova njegova igra nije dovoljna, kada ga nije prošle godine u četvrtfinalu pobedio pri vođstvu 2:0 u setovima i par meč lopti u trećem setu, onda sada u finau ima trostruko manjih šansi da ga pobedi.

Ivan

pre 6 godina

Bravo Čiliću alal vera! A na Centralnom terenu muk hehe! Veoma mi je drago zbog toga što ih je ućutkao! I u nedelju će biti muk, omlatiće im Čilić miljenika i velikog ljubimca sa 3:1 videćete!

qwerty

pre 6 godina

Nije Cilic kriv sto su favoriti u njegovom delu zreba ispadali. Ali cinjenica je da nije pobedio nijednog top10 igraca na putu do finala. Vise srece nego pameti.

Sr

pre 6 godina

Gde su oni sto su pisali da je Cilic slucajno osvojio US Open, evo covek opet pred titulom. Moguce da ce biti dva iz bivse BiH u finalu jedan kao igrac a jedan kao trener.

Djordje

pre 6 godina

Prvi put gledam Čilića, Kverija vadi servis inače bi ga razbio, sviđa mi se kako igra Čilić, daj bože da dobije Federera u finalu, mada nadam se i da će Berdih izginuti ko nikad jer retko mu se ukazuje šansa da igra finale protiv nekog ko nije iz četvorke

Mirko Osijek

pre 6 godina

cetnici sever - Nole nikad nece biti najbolji svih vremena. Daleko je on od Federera. Konstantom se ulazi u legendu, a to je Federer. konstanta kroz karijeru - vise i od Nadala, a puno vise od Noleta.

Srdjan

pre 6 godina

Realno, Cilic igra perfektan turnir i siguran sam da ce u nedjelju osvojiti titulu. Znam da je Federer veliki favorit (mada ni Berdiha ne treba otpisati) ali mislim da ce Cilica sluziti servis sjajno i da ce prosto lakse osvajati svoje servis gemove od Federera.

Ivan

pre 6 godina

Braco Srbi.. rugali ste se na najgori moguci nacin Skromnom momku Marinu Cilicu,govorili da je najlosiji top 10 u povijesti, najgori osvajac grand slama..rugali ste se Ivanisevicu kad je predvidio Cilica ,Federera i Nadala u borbi za titulu.. sve vas je demantiro i to na najljepsi moguci nacin ,ulaskom u finale hrama tenisa..bravo Marine!
(Marin Cilic, 14. jul 2017 17:46)

Ne možeš generalizirati na osnovu tih par likova koji ovde pišu komentare. Mi Srbi uopšte nemamo protiv Marina Čilića ništa, naprotiv, dobar dečko je, i dobar teniser, nije nezasluženo osvojio US Open 2014.godine, naprotiv, omlatio je Feđu u polufinalu sa 3:0 što je fantastičan rezultat koji i mi Srbi pravi ljubitelji tenisa cenimo. Samo par tenisera je Feđu pobeđivalo sa 3:0 na Gren Slemovima među kojima je i Marin Čilić što je odličan rezultat. Uostalom i na Vimbldonu je Marin Čilić pre ovog finala igrao i nekoliko puta četvrtfinale, prema tome ovo nije iznenađenje, dečko je konstantan na Vimbldonu već godinama. Prema tome ovo piši nekom drugom, Srbima nemoj, mi Srbi cenimo Marina Čilića i njegove rezultate.

Stefke

pre 6 godina

@Optimus druze pa normalno da nema komentara iz vise razloga.Prvi sto je ovo srpski sajt ,drugo nema Srba u polufinalu,treca nema mnogo hejtera iz Hrvatske i ostalih ex-Yu drzava koji ovde dolaze da lece komplekse na Novakovim postovima,pa ovde uglavnom imamo reci hvale od njih,a Srbe i ne zanima toliko da ovde hejtuju

Rocky Balboa

pre 6 godina

Bravo susjed. Imao si ludu srecu ali sreca prati hrabre. Do finala bez meca sa jakom igracem ali daj sve od sebe u finalu i osvoji! 
(Lol, 14. jul 2017 18:13) glede lude sreće, jer se sa njom ulazi u finale WBa, kako je ono Nole prošao sa Querreyom, ćao zdravo...

Marko Cro

pre 6 godina

Hahaha...koja slika :))))
Čilić igra fantastično i ne zato što sam Hrvat ali je zaslužio ovo finale bez obzira što nije pobjedio nekog od big 4 (za sada) ali ovakvom igrom ne bi ni Murray bolje prošao. Querreyu svaka čast ali da stavimo servise na stranu Marin je dobio vjerovatno 95% izmjena, i to većinu na spektakularan način. Nadam se tituli a Vašem Noletu želim brz oporavak. Živjeli!

Negativni

pre 6 godina

Kako ste naprasno svi uz Čilića a do juče mu većina zamerala što je slavio uz Tompsonove pesme.Ah,da.Federer vam je objekat mržnje pa vam je sad i Čilić dobar.Da igra Bil Klinton protiv Federera navijali biste za Klintona.
(Dragana,

Bravo Dragana! Pogodila si suštinu ovdašnjeg mentaliteta.

Lampi

pre 6 godina

Neverovatno koliko Srba ce navijati za Cilica protiv Federera,a sve da bi kao Nole imao sansu da ga prestigne po broju GS!Pa ljudi Nole je pre neki dan otisao u penziju,samo to nije rekao tim recima!!

Marko

pre 6 godina

Navijam za Rodzera, ali male su mu sanse nazalost. Cilic igra izuzetno i fizicki i mentalno. Sansa za Fedju je samo kisa i zatvaranje krova...

My name is Zlatan

pre 6 godina

Hahaha a sta se sve nije pisalo ovdje po komentarima kad je Ivanišević prije turnira ustvrdio da Marina svrstava po favoritima ispred nadala i Djokovica. Al Ajde nećemo bit zlopamtila ! Sretno Marine u nedjelju! Kako ga ide sa ždrijebom ovaj turnir jos ce Federer izgubit danas!

Makedonce

pre 6 godina

Bravo susjed. Imao si ludu srecu ali sreca prati hrabre. Do finala bez meca sa jakom igracem ali daj sve od sebe u finalu i osvoji!
(Lol, 14. jul 2017 18:13)

Cilicevi protivnici su izbacili te jake igrace..šta pokušavate umanjiti Cilicev uspeh..

DuckDodgers

pre 6 godina

Teško će ijedan protiv Federera sa igrom koju prikazuju... Mada treba i Federer da prođe Berdiha... ali bilo kako bilo ovo nije dovoljno za osvajanje Vimbldona...

Meister Jakob

pre 6 godina

Zakaj da se veselim?! Da je pobjedio nekog ot toptenisaca pa pa da se iman cemu veselit u finalu ak dodje do njega. Ovo je tak mucno
(Boys, 14. jul 2017 17:03)

Pa da, kaj se imaš veselit kad se nisi ti plasiral u finale najjačeg Grand Slama!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Jedina Federerova 'konstanta' je da je uzeo vise od pola grand slam-ova protiv igraca koji su uzeli jedan ili nijedan Grand Slam, za razliku od Djokovica ili Nadala koji su uzeli prakticno sve svoje Grand Slam-ove protiv nekog od velike cetvorke. Da pojasnim: jedna stvar je osvajati LS igrajuci protiv Bajerna, Reala i Barse, a sasvim druga protiv PSG-a.
(Da pojasnimo, 14. jul 2017 20:08)
Ili da jos bolje pojasnimo... Federer je toliki sampion da nije dozvolio svojoj generaciji da se razmase.
Novak mu nije mogao nista dok nije napunio 30. Evo vidimo koliko je Novak uspjesan sa 29-30.
Nadal je vec prirodno stvoren, a jos mladji, da parira Federerovoj igri. Jednostavno se zadesilo da je to tip igraca ciji stil mu ne lezi, a ne jer je bolji.

Zigzag

pre 6 godina

Mora Čilić mnogo hrabrije ako hoće protiv Federera. Ovo za sada je puko prebacivanje loptice.
(Pronicljivi, 14. jul 2017 15:26)sta ti gledas?u drugom i trecem setu skoro svaki put izbori brejk loptu protiv querreya...

the simpsons

pre 6 godina

Njih dvojica se upale pa se ugase, toplo, hladno i tako od početka meča. .. ali su po kvalitetu igre gotovo izjednačeni... sitnice će odlučiti meč.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Bravo Cilicu! Dobar mec,a i Kveri je dobro odigrao.Podseca me na Endija Rodika,stajling,kacket,marka reketa,slicna tehnika servisa,forhend...Mnogo slicnosti sa slavnim zemljakom.Steta sto nije napravio i slicnu karijeru kao Endi.

323

pre 6 godina

Hrvat igra odlicno, ubija servisom i ako tako nastavi ima velike sanse protiv Rodje. Nemojte da mislite da ce Rodji biti lako. Ako ga ne sluzi servis, udje u razmene, tu nema sta da trazi. Gotov je.

zgtom

pre 6 godina

Još do prije godinu ovakve poene koje je odigravao danas (a i cijeli turnir) Čilić smireno, jako i precizno bi promašivao, očito mu je trener Šveđanin unio stabilnost u psihološkoj fazi, perfektan servis, fenomenalne izmjene bekendom, i sve u svemu meč je lako mogao ući i u peti set,i pored toga koliko je čilić imao prilika u meču. Pobijedio je dva žilava protivnika Millera i Querryja.Finale, hm........

Vlada

pre 6 godina

Federer ga dobija 3-0, eventualno 3-1, sa ovakvom igrom Federera na travi niko ne moze da dobije, a tesko mu moze uzeti i jedan set

kresimir

pre 6 godina

Nazalost ne djelim misljenje Marka i komentatora iznad njegovog komentara. Obrnuto od Marka, ja kao Hrvat navijam za Cilica ali bojim se da protiv ovakvog Federera nema sanse. Iskustvo, tenisko umijece i tehnika je na strane Federera, uz to u Rogerovom stabu sjedi Ivan Ljubicic koji zna sve Marinove slabe tocke. Morali bi biti skromni i bit zadovoljni s tim sto je Marin dosada ucinio u Wimbledonu a to nije malo.

X=iks

pre 6 godina

ova cetvorica sto ovde igraju polufinale na RG nisu prosli ni 1/8.. (tenis, 14. jul 2017 17:15)

Proveriti podatke pre upotrebe! Cilic je na RG izgubio u 1/4 finalu od Wawrinke.