Subota, 01.07.2017.

12:00

Đokovića žreb nije obradovao, šta čeka ostale?

Žreb za Vimbldon nije išao na ruku Novaku Đokoviću, moglo bi se reći da su njegovi najveći rivali imali više sreće, mada ni njih ne čekaju med i mleko.

Izvor: AK

Ðokoviæa žreb nije obradovao, šta èeka ostale? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 6 godina

Kakvog drugog plana...Cilicu ce ovo biti 8 nastup od zadnjih 10 na GS-u kao top 10 igrac.
Makar ispada u 4-finalu ili polufinalu. Prva kola su mu nezgodna ali to prolazi, Nishikori je los na travi, Nadala mozda prodje jer odavno nije bio dobar na Wimbledonu ali sada ima veliko samopouzdanje zbog RG-a, ali nece povezati i njega i Murray-ija. Ako Skot ispadne ranije moze do kraja.

Teo123456789

pre 6 godina

Mislim da Novak nema bas toliko tezak put,u koliko prodje Delpotra moze do Meca sa Federerom.Marejev put je tezak tezi od Novakovog.Najlaksi put ima Nadal i Federer to finale treba ocekivati jer Novak jos nije na njihovom nivou!

Laki2

pre 6 godina

Detaljna analiza, ali ne mogu da se složim da Novak ima najteži žreb. Pogledajte Marejev raspored, još ukoliko ima probleme sa kukom. Kirjos u osmini i Vavrinka u četvrtfinalu su mnogo teži zalogaji od Monfisa i Tima.

Sve u svemu, ako nas vreme posluži očekuje nas prava poslastica od turnira, promocija Nadala kao novog broj 1, verovatno finale Nadal - Federer, kao repriza finala iz 2008 i najboljeg meča u istoriji tenisa. Ako Novak dođe do Federera u polufinalu, to će biti najava boljih dana i nada za nastavak sezone. Čilić može da bude iznenađenje, zanimljivo će biti šta će uraditi Zverev i Kirjos. Sve u svemu ogromno jedvačenje.

?

pre 6 godina

Zreb je takav kakav je, nikome narocito tezak. Ali mi nije jasna logika po kojoj su Monfis, Tim i Lopez koji nikada nista nisu uradili na Vimbldonu, tezi protivnici od Iznera (server), Raonica (finalista) i Dimitrova (polufinalista). Koja je to logika? Logika da Nolou uvek moraju da se traze opravdanja za neuspeh, cak i pre pocetka turnira?

stefke

pre 6 godina

Pa Novak ima najteži žreb zato što od prvog kola ima odlične protivnike. Federer u prva 3 kola lagane protivnike, a pogledajte Novakov deo žreba. Nadal prošao najbolje. I Marej ima solidan žreb.

Danilovgrad

pre 6 godina

Па шта сте ви очекивали,да му предају мечеве као на УС Опену 2016,ако хоће титулу мора да победи било кога са друге стране мреже!
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 1. jul 2017 12:20)

Svjestan nisi koliko te zalim, tebe i te koji su ti lajkovali komentar.....Koji je to stadium bolesti, zavisti, mrznje covece uh....Navija za Federera, mrzi Djokovica... I onda se pitamo sto nam je ovako kako jes ... :( zalosno ...

marshal

pre 6 godina

Ne vjerujem u razne teorije, namještanja i favorizovanja pojedinih igrača ali po konstruisanom žrebu neosporivo da Federer ima najlakši posao.

marshal

pre 6 godina

Put do slave nije lagan ali da bi bio najbolji moraš igrati sa najboljim. Što se tiče ostalih glavnih konkurenata nije opravdanje ali sa Delpom, Monfisom i Timom na putu očito da Novak ima najteži žreb od velike 4ke. Nije toliko problem da bi oni mogli zaustaviti Novaka nego što će ti mečevi biti tehnički i fizički iscrpljujući za svako sljedeće kolo.

Vlada

pre 6 godina

Jedini tezi protivnik do polufinala mu je Del Potro, Tim na travi ocajan tako da on verovatno ispada u drugom ili trecem kolu, Berdih isto nista posebno, tako da ne znam sto je tezak zreb, mnogo je teze Federeru koji ima Dimitrova ili Iznera pa onda Raonica ili A.Zvereva sto su mnogo tezi protivnici na travi, Marej ima Kirijosa ili Puja pa onda najtezi moguci protivnik u cetvrtfinalu Vavrinka, dok je Nadalu najlaksi zreb, ima nekoliko igraca koji su specijalisti za travu Karlovic, Miler, Cilic ali daleko su od neke velike klase, ne mozeju da igraju sa najboljima.

Dragan

pre 6 godina

Dobar zreb za Novaka.Volio bih da gledam polufinale sa Fedexom, ali tesko da dodje do tog okrsaja.Fedex bi lako mogao fa ispadne pre, i to od Dimitrova ili Rao ica koji znaju da igraju na travi.Nadal ima dobar zteb, tako da bi lako mogao da igra sa Marijem koji brani titulu .Sve u svemu bice viae nego uzbudljivo ove godine.E sada kako ce vreme biti kome naklonjeno i termin igranja meceva je stvar organizatora koji igraju veliku ulogu na ovome prestiznom GS. Prognoze vremenske su veoma lose.

Nebojša

pre 6 godina

Nadal ima najlakše protivnike na papiru do cetvrtfinala ali njemu je i najteže u uvodnim rundama što se tiče ostalih mislim da i Marej i Federer imaju teže protivnike za nijansu od Novaka tako da očekujem zanimljiv turnir sa uzbudljivim mečevima već na startu i uz nadu da svi naši igrači dakeko doguraju.

Danilo

pre 6 godina

Zašto se Novakov žreb smatra teškim? U prvom kolu igra protiv tenisera koji ima 0 (nula) pobeda na travi u zadnje 3 godine! Drugo kolo ne vredi ni spominjat, a ne bi me iznenadilo da stalno povređeni Delpo ispadne u prvom kolu od Kokinakisa. Mislim da je Dominik Thiem za poželeti za četvrtfinale na travi. Ili možda Novaku preti opasnost od "uvek neugodnog" Berdiha?
Po meni, najlakši žreb od prve četvorice!

Brzi

pre 6 godina

Bice zaista dosta interesantan turnir. Ja ne vidim ni jednog izrazitog favorita. Pogotovu ovde na Vimbldonu cini mi se da svako svakoga moze da pobedi. Stasali su neki igraci dovoljno da naprave neko iznenadjenje. Ne da osvoje, ali dovoljno da izbace nekog od favorita. Ima ih dovoljno da kod svakog u zrebu se nadju.
Moje misljenje je da Marej, Rodzer i Novak ukupno gledano imaju podjednako teske zrebove. U svakoj rundi, razlicit, ima malo tezeg protivnika od drugog. Odlucuju nijanse tu.
Slazem se da je Nadal prosao najbolje od njih, mada on se upravo ovde ne snalazi sa tim slabijim igracima.
Bice jako zanimljivo, to sigurno.

SasaOlimpija

pre 6 godina

Meni nije jasno kako Nole, Rodzer, Vavrinko, Nadal i Marej mogu da se zale na protivnike koji im dolaze u prva tri kola. Pitajte Delpa Brauna Zvereva da li im prija Nole u 3. kolu. Ljudi to je Wimbldon a ne turnir debelih rekreativaca naravno da ce u svakom kolu doci ozbiljan igrac koji udara vraca servi ra i gle chuda u treningu i hoce da pobedi!!!

out!

pre 6 godina

mislim da mu je igranje ovog turnira pred vinbldon pun pogodak. dobro će biti pripremljen i videće gde treba stisnuti. mislim da ima velike šanse, pritisak nije na njemu a forma mu se evidentno poboljšava plus bolji je na 3 seta.

D

pre 6 godina

Zreb mu apsolutno odgovara. U juce sam pisao na tu temu. Zasto potencirate toliko tezak zreb kada nije? Del Potro je u uzasnoj formi, Tim je na travi drugo igrac u odnosu na sljaku prvenstveno pa i beton. Dok Je Federer usao u 36. godinu. Malo realnosti. Ok, ovakakv Novak je nepoznanica, moze da izgubi od svakog, ali da je pola onog starog, preslisao bi ih sve u jedan izgubljen set mozda. Teza je druga polovina zreba. Mared domaci teren, Nadal u strasnoj formi, Vavrinka, Zverev, Cilic, ostali dobro serveri, a servis je na travi mnogo jace oruzje.

nostradamus occidentalis

pre 6 godina

Wavrinka ispada u prvom kolu.
Nadal ispada u 1/8 ili 1/4 finala.
Federer ako ne kiksa u 1. kolu tesko ce da se povredi i zavrsava karijeru.
Finale: Mari - Djokovic.
No1e na kraju jede travu!

Petar

pre 6 godina

Hoces da budes najbolji? Moras da pobedis najbolje. Roger u finalu ili polufinalu, gde je razlika? Ako ga ne pobedis znaci da nisi bolji. S toga manite se zreba a pogotovo je svejedno jer Amorista & Pazista nece doci ni do treceg kola, trece kolo mu je plafon, ako udje ima da mu docek spremimo.

123

pre 6 godina

Nadalov zreb ubedljivo najlaksi, ako uspe da izvuce najbolje iz sebe na travi moze da se proseta do 1/4 finala, onda malo teze protiv Cilica koji igra odlicno na travi

smor

pre 6 godina

ne znam ,ali ja kao teniski laik se ne slazem sa ovom tvojom analizom zreba. prvo kislim da Federe ima ubedljivo najtezi zreb,drugo .. Djokovica su kroz vimbldon pratili problemi ne sa Timom?! niti sa Delpom?! niti sa bilo kojim protivnikom koji mu stoji na putu (Berdih?!) vec su mu probleme pravili serveri! da istina je trece kolo Djokovic igra sa najtezim mogucim protivnikom u toj rundi ,ali do Federera ne vidi iole ozbiljniju pretnju za ,a ovo podvlacim,NORMALNOG DJOKOVICA! e sad sa cijom glavom dodje bice zavisi i koliko je ovo tezak zreb!

#logika

pre 6 godina

Ne znam stvarno na osnovu cega Djokovic ima tezi zreb nego Federer? Dimitrov i Raonic su na travi medju opasnijim rivalima, dok sa druge strane Tim ne ume da igra na travi. Jedini problem je Del Potro u 3. rundi, ali i dalje mislim da je Federerov zreb makar malo tezi.

Никола

pre 6 godina

Дошло је вријеме да се не може са великом сигурношћу рећи ко ће освојити неки ГС. Долазе нове наде које могу изненадити, али мале су шансе и да освоје. Биће ово веома занимљив турнир и навијамо за Новака

Negativni

pre 6 godina

Ne razmem zašto mu je režak žreb? Del Potro je invalid, Tim nema igru za travu, jedini problem je tridesetšestogodišnji veteran koji prvo treba da dodje do polufinala. Mnogo bi više imao problema sa dobrim serverima, Zverevom i Dimitrovim, ili Kiriosem. Medjutim, kako nije u formi, biće problema bar u jednom od prva tri meča.

Zoran

pre 6 godina

Mislim da je žreb bio pravedan,i da bi neko osvojio ovakav GS,jednostavno mora da pokida sve protivnike do finala,ma ko mu se nalazio na tom putu.

Petar

pre 6 godina

Ispasce ce do treceg kola, ali bitna je ljubav. Na kraju ljubav uvek pobedi u spanskim serijama, a sa Pepe Imasom i bratom Markom upravo zivi u ljubavnoj spanskoj seriji

djule

pre 6 godina

Novak ima dobar zreb. Od svih cetvrtfinala Tim je najbolja opcija. A ako dogura do zavrsnice, bice sjajan duel sa puno motivacije proriv Federera, koga ako pobedi, samim ulaskom u finale najavice veliki povratak.

Ime

pre 6 godina

Valjda smo naucili da zreb ne znaci nista.
Treba ici kolo po kolo.
Nikad se ne zna sta ce se izdesavati do zavrsnice.
Projektovano polufinale sa RF je samo jedna od mogucnosti.
Pre toga,i jedan i drugi,moraju `preskociti`po pet kola.
U prevodu,moze da bude,ali ne mora da znaci!

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Па шта сте ви очекивали,да му предају мечеве као на УС Опену 2016,ако хоће титулу мора да победи било кога са друге стране мреже!

Zoran

pre 6 godina

Mislim da je žreb bio pravedan,i da bi neko osvojio ovakav GS,jednostavno mora da pokida sve protivnike do finala,ma ko mu se nalazio na tom putu.

Negativni

pre 6 godina

Ne razmem zašto mu je režak žreb? Del Potro je invalid, Tim nema igru za travu, jedini problem je tridesetšestogodišnji veteran koji prvo treba da dodje do polufinala. Mnogo bi više imao problema sa dobrim serverima, Zverevom i Dimitrovim, ili Kiriosem. Medjutim, kako nije u formi, biće problema bar u jednom od prva tri meča.

#logika

pre 6 godina

Ne znam stvarno na osnovu cega Djokovic ima tezi zreb nego Federer? Dimitrov i Raonic su na travi medju opasnijim rivalima, dok sa druge strane Tim ne ume da igra na travi. Jedini problem je Del Potro u 3. rundi, ali i dalje mislim da je Federerov zreb makar malo tezi.

Petar

pre 6 godina

Hoces da budes najbolji? Moras da pobedis najbolje. Roger u finalu ili polufinalu, gde je razlika? Ako ga ne pobedis znaci da nisi bolji. S toga manite se zreba a pogotovo je svejedno jer Amorista & Pazista nece doci ni do treceg kola, trece kolo mu je plafon, ako udje ima da mu docek spremimo.

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Па шта сте ви очекивали,да му предају мечеве као на УС Опену 2016,ако хоће титулу мора да победи било кога са друге стране мреже!

Никола

pre 6 godina

Дошло је вријеме да се не може са великом сигурношћу рећи ко ће освојити неки ГС. Долазе нове наде које могу изненадити, али мале су шансе и да освоје. Биће ово веома занимљив турнир и навијамо за Новака

smor

pre 6 godina

ne znam ,ali ja kao teniski laik se ne slazem sa ovom tvojom analizom zreba. prvo kislim da Federe ima ubedljivo najtezi zreb,drugo .. Djokovica su kroz vimbldon pratili problemi ne sa Timom?! niti sa Delpom?! niti sa bilo kojim protivnikom koji mu stoji na putu (Berdih?!) vec su mu probleme pravili serveri! da istina je trece kolo Djokovic igra sa najtezim mogucim protivnikom u toj rundi ,ali do Federera ne vidi iole ozbiljniju pretnju za ,a ovo podvlacim,NORMALNOG DJOKOVICA! e sad sa cijom glavom dodje bice zavisi i koliko je ovo tezak zreb!

123

pre 6 godina

Nadalov zreb ubedljivo najlaksi, ako uspe da izvuce najbolje iz sebe na travi moze da se proseta do 1/4 finala, onda malo teze protiv Cilica koji igra odlicno na travi

Danilo

pre 6 godina

Zašto se Novakov žreb smatra teškim? U prvom kolu igra protiv tenisera koji ima 0 (nula) pobeda na travi u zadnje 3 godine! Drugo kolo ne vredi ni spominjat, a ne bi me iznenadilo da stalno povređeni Delpo ispadne u prvom kolu od Kokinakisa. Mislim da je Dominik Thiem za poželeti za četvrtfinale na travi. Ili možda Novaku preti opasnost od "uvek neugodnog" Berdiha?
Po meni, najlakši žreb od prve četvorice!

djule

pre 6 godina

Novak ima dobar zreb. Od svih cetvrtfinala Tim je najbolja opcija. A ako dogura do zavrsnice, bice sjajan duel sa puno motivacije proriv Federera, koga ako pobedi, samim ulaskom u finale najavice veliki povratak.

?

pre 6 godina

Zreb je takav kakav je, nikome narocito tezak. Ali mi nije jasna logika po kojoj su Monfis, Tim i Lopez koji nikada nista nisu uradili na Vimbldonu, tezi protivnici od Iznera (server), Raonica (finalista) i Dimitrova (polufinalista). Koja je to logika? Logika da Nolou uvek moraju da se traze opravdanja za neuspeh, cak i pre pocetka turnira?

Danilovgrad

pre 6 godina

Па шта сте ви очекивали,да му предају мечеве као на УС Опену 2016,ако хоће титулу мора да победи било кога са друге стране мреже!
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 1. jul 2017 12:20)

Svjestan nisi koliko te zalim, tebe i te koji su ti lajkovali komentar.....Koji je to stadium bolesti, zavisti, mrznje covece uh....Navija za Federera, mrzi Djokovica... I onda se pitamo sto nam je ovako kako jes ... :( zalosno ...

nostradamus occidentalis

pre 6 godina

Wavrinka ispada u prvom kolu.
Nadal ispada u 1/8 ili 1/4 finala.
Federer ako ne kiksa u 1. kolu tesko ce da se povredi i zavrsava karijeru.
Finale: Mari - Djokovic.
No1e na kraju jede travu!

D

pre 6 godina

Zreb mu apsolutno odgovara. U juce sam pisao na tu temu. Zasto potencirate toliko tezak zreb kada nije? Del Potro je u uzasnoj formi, Tim je na travi drugo igrac u odnosu na sljaku prvenstveno pa i beton. Dok Je Federer usao u 36. godinu. Malo realnosti. Ok, ovakakv Novak je nepoznanica, moze da izgubi od svakog, ali da je pola onog starog, preslisao bi ih sve u jedan izgubljen set mozda. Teza je druga polovina zreba. Mared domaci teren, Nadal u strasnoj formi, Vavrinka, Zverev, Cilic, ostali dobro serveri, a servis je na travi mnogo jace oruzje.

Nebojša

pre 6 godina

Nadal ima najlakše protivnike na papiru do cetvrtfinala ali njemu je i najteže u uvodnim rundama što se tiče ostalih mislim da i Marej i Federer imaju teže protivnike za nijansu od Novaka tako da očekujem zanimljiv turnir sa uzbudljivim mečevima već na startu i uz nadu da svi naši igrači dakeko doguraju.

marshal

pre 6 godina

Put do slave nije lagan ali da bi bio najbolji moraš igrati sa najboljim. Što se tiče ostalih glavnih konkurenata nije opravdanje ali sa Delpom, Monfisom i Timom na putu očito da Novak ima najteži žreb od velike 4ke. Nije toliko problem da bi oni mogli zaustaviti Novaka nego što će ti mečevi biti tehnički i fizički iscrpljujući za svako sljedeće kolo.

Vlada

pre 6 godina

Jedini tezi protivnik do polufinala mu je Del Potro, Tim na travi ocajan tako da on verovatno ispada u drugom ili trecem kolu, Berdih isto nista posebno, tako da ne znam sto je tezak zreb, mnogo je teze Federeru koji ima Dimitrova ili Iznera pa onda Raonica ili A.Zvereva sto su mnogo tezi protivnici na travi, Marej ima Kirijosa ili Puja pa onda najtezi moguci protivnik u cetvrtfinalu Vavrinka, dok je Nadalu najlaksi zreb, ima nekoliko igraca koji su specijalisti za travu Karlovic, Miler, Cilic ali daleko su od neke velike klase, ne mozeju da igraju sa najboljima.

SasaOlimpija

pre 6 godina

Meni nije jasno kako Nole, Rodzer, Vavrinko, Nadal i Marej mogu da se zale na protivnike koji im dolaze u prva tri kola. Pitajte Delpa Brauna Zvereva da li im prija Nole u 3. kolu. Ljudi to je Wimbldon a ne turnir debelih rekreativaca naravno da ce u svakom kolu doci ozbiljan igrac koji udara vraca servi ra i gle chuda u treningu i hoce da pobedi!!!

Ime

pre 6 godina

Valjda smo naucili da zreb ne znaci nista.
Treba ici kolo po kolo.
Nikad se ne zna sta ce se izdesavati do zavrsnice.
Projektovano polufinale sa RF je samo jedna od mogucnosti.
Pre toga,i jedan i drugi,moraju `preskociti`po pet kola.
U prevodu,moze da bude,ali ne mora da znaci!

Dragan

pre 6 godina

Dobar zreb za Novaka.Volio bih da gledam polufinale sa Fedexom, ali tesko da dodje do tog okrsaja.Fedex bi lako mogao fa ispadne pre, i to od Dimitrova ili Rao ica koji znaju da igraju na travi.Nadal ima dobar zteb, tako da bi lako mogao da igra sa Marijem koji brani titulu .Sve u svemu bice viae nego uzbudljivo ove godine.E sada kako ce vreme biti kome naklonjeno i termin igranja meceva je stvar organizatora koji igraju veliku ulogu na ovome prestiznom GS. Prognoze vremenske su veoma lose.

Brzi

pre 6 godina

Bice zaista dosta interesantan turnir. Ja ne vidim ni jednog izrazitog favorita. Pogotovu ovde na Vimbldonu cini mi se da svako svakoga moze da pobedi. Stasali su neki igraci dovoljno da naprave neko iznenadjenje. Ne da osvoje, ali dovoljno da izbace nekog od favorita. Ima ih dovoljno da kod svakog u zrebu se nadju.
Moje misljenje je da Marej, Rodzer i Novak ukupno gledano imaju podjednako teske zrebove. U svakoj rundi, razlicit, ima malo tezeg protivnika od drugog. Odlucuju nijanse tu.
Slazem se da je Nadal prosao najbolje od njih, mada on se upravo ovde ne snalazi sa tim slabijim igracima.
Bice jako zanimljivo, to sigurno.

out!

pre 6 godina

mislim da mu je igranje ovog turnira pred vinbldon pun pogodak. dobro će biti pripremljen i videće gde treba stisnuti. mislim da ima velike šanse, pritisak nije na njemu a forma mu se evidentno poboljšava plus bolji je na 3 seta.

Teo123456789

pre 6 godina

Mislim da Novak nema bas toliko tezak put,u koliko prodje Delpotra moze do Meca sa Federerom.Marejev put je tezak tezi od Novakovog.Najlaksi put ima Nadal i Federer to finale treba ocekivati jer Novak jos nije na njihovom nivou!

Petar

pre 6 godina

Ispasce ce do treceg kola, ali bitna je ljubav. Na kraju ljubav uvek pobedi u spanskim serijama, a sa Pepe Imasom i bratom Markom upravo zivi u ljubavnoj spanskoj seriji

Laki2

pre 6 godina

Detaljna analiza, ali ne mogu da se složim da Novak ima najteži žreb. Pogledajte Marejev raspored, još ukoliko ima probleme sa kukom. Kirjos u osmini i Vavrinka u četvrtfinalu su mnogo teži zalogaji od Monfisa i Tima.

Sve u svemu, ako nas vreme posluži očekuje nas prava poslastica od turnira, promocija Nadala kao novog broj 1, verovatno finale Nadal - Federer, kao repriza finala iz 2008 i najboljeg meča u istoriji tenisa. Ako Novak dođe do Federera u polufinalu, to će biti najava boljih dana i nada za nastavak sezone. Čilić može da bude iznenađenje, zanimljivo će biti šta će uraditi Zverev i Kirjos. Sve u svemu ogromno jedvačenje.

marshal

pre 6 godina

Ne vjerujem u razne teorije, namještanja i favorizovanja pojedinih igrača ali po konstruisanom žrebu neosporivo da Federer ima najlakši posao.

stefke

pre 6 godina

Pa Novak ima najteži žreb zato što od prvog kola ima odlične protivnike. Federer u prva 3 kola lagane protivnike, a pogledajte Novakov deo žreba. Nadal prošao najbolje. I Marej ima solidan žreb.

drago

pre 6 godina

Kakvog drugog plana...Cilicu ce ovo biti 8 nastup od zadnjih 10 na GS-u kao top 10 igrac.
Makar ispada u 4-finalu ili polufinalu. Prva kola su mu nezgodna ali to prolazi, Nishikori je los na travi, Nadala mozda prodje jer odavno nije bio dobar na Wimbledonu ali sada ima veliko samopouzdanje zbog RG-a, ali nece povezati i njega i Murray-ija. Ako Skot ispadne ranije moze do kraja.

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Па шта сте ви очекивали,да му предају мечеве као на УС Опену 2016,ако хоће титулу мора да победи било кога са друге стране мреже!

Petar

pre 6 godina

Hoces da budes najbolji? Moras da pobedis najbolje. Roger u finalu ili polufinalu, gde je razlika? Ako ga ne pobedis znaci da nisi bolji. S toga manite se zreba a pogotovo je svejedno jer Amorista & Pazista nece doci ni do treceg kola, trece kolo mu je plafon, ako udje ima da mu docek spremimo.

stefke

pre 6 godina

Pa Novak ima najteži žreb zato što od prvog kola ima odlične protivnike. Federer u prva 3 kola lagane protivnike, a pogledajte Novakov deo žreba. Nadal prošao najbolje. I Marej ima solidan žreb.

marshal

pre 6 godina

Ne vjerujem u razne teorije, namještanja i favorizovanja pojedinih igrača ali po konstruisanom žrebu neosporivo da Federer ima najlakši posao.

nostradamus occidentalis

pre 6 godina

Wavrinka ispada u prvom kolu.
Nadal ispada u 1/8 ili 1/4 finala.
Federer ako ne kiksa u 1. kolu tesko ce da se povredi i zavrsava karijeru.
Finale: Mari - Djokovic.
No1e na kraju jede travu!

Laki2

pre 6 godina

Detaljna analiza, ali ne mogu da se složim da Novak ima najteži žreb. Pogledajte Marejev raspored, još ukoliko ima probleme sa kukom. Kirjos u osmini i Vavrinka u četvrtfinalu su mnogo teži zalogaji od Monfisa i Tima.

Sve u svemu, ako nas vreme posluži očekuje nas prava poslastica od turnira, promocija Nadala kao novog broj 1, verovatno finale Nadal - Federer, kao repriza finala iz 2008 i najboljeg meča u istoriji tenisa. Ako Novak dođe do Federera u polufinalu, to će biti najava boljih dana i nada za nastavak sezone. Čilić može da bude iznenađenje, zanimljivo će biti šta će uraditi Zverev i Kirjos. Sve u svemu ogromno jedvačenje.

Danilovgrad

pre 6 godina

Па шта сте ви очекивали,да му предају мечеве као на УС Опену 2016,ако хоће титулу мора да победи било кога са друге стране мреже!
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 1. jul 2017 12:20)

Svjestan nisi koliko te zalim, tebe i te koji su ti lajkovali komentar.....Koji je to stadium bolesti, zavisti, mrznje covece uh....Navija za Federera, mrzi Djokovica... I onda se pitamo sto nam je ovako kako jes ... :( zalosno ...

?

pre 6 godina

Zreb je takav kakav je, nikome narocito tezak. Ali mi nije jasna logika po kojoj su Monfis, Tim i Lopez koji nikada nista nisu uradili na Vimbldonu, tezi protivnici od Iznera (server), Raonica (finalista) i Dimitrova (polufinalista). Koja je to logika? Logika da Nolou uvek moraju da se traze opravdanja za neuspeh, cak i pre pocetka turnira?

Negativni

pre 6 godina

Ne razmem zašto mu je režak žreb? Del Potro je invalid, Tim nema igru za travu, jedini problem je tridesetšestogodišnji veteran koji prvo treba da dodje do polufinala. Mnogo bi više imao problema sa dobrim serverima, Zverevom i Dimitrovim, ili Kiriosem. Medjutim, kako nije u formi, biće problema bar u jednom od prva tri meča.

marshal

pre 6 godina

Put do slave nije lagan ali da bi bio najbolji moraš igrati sa najboljim. Što se tiče ostalih glavnih konkurenata nije opravdanje ali sa Delpom, Monfisom i Timom na putu očito da Novak ima najteži žreb od velike 4ke. Nije toliko problem da bi oni mogli zaustaviti Novaka nego što će ti mečevi biti tehnički i fizički iscrpljujući za svako sljedeće kolo.

Petar

pre 6 godina

Ispasce ce do treceg kola, ali bitna je ljubav. Na kraju ljubav uvek pobedi u spanskim serijama, a sa Pepe Imasom i bratom Markom upravo zivi u ljubavnoj spanskoj seriji

Никола

pre 6 godina

Дошло је вријеме да се не може са великом сигурношћу рећи ко ће освојити неки ГС. Долазе нове наде које могу изненадити, али мале су шансе и да освоје. Биће ово веома занимљив турнир и навијамо за Новака

Zoran

pre 6 godina

Mislim da je žreb bio pravedan,i da bi neko osvojio ovakav GS,jednostavno mora da pokida sve protivnike do finala,ma ko mu se nalazio na tom putu.

Dragan

pre 6 godina

Dobar zreb za Novaka.Volio bih da gledam polufinale sa Fedexom, ali tesko da dodje do tog okrsaja.Fedex bi lako mogao fa ispadne pre, i to od Dimitrova ili Rao ica koji znaju da igraju na travi.Nadal ima dobar zteb, tako da bi lako mogao da igra sa Marijem koji brani titulu .Sve u svemu bice viae nego uzbudljivo ove godine.E sada kako ce vreme biti kome naklonjeno i termin igranja meceva je stvar organizatora koji igraju veliku ulogu na ovome prestiznom GS. Prognoze vremenske su veoma lose.

Teo123456789

pre 6 godina

Mislim da Novak nema bas toliko tezak put,u koliko prodje Delpotra moze do Meca sa Federerom.Marejev put je tezak tezi od Novakovog.Najlaksi put ima Nadal i Federer to finale treba ocekivati jer Novak jos nije na njihovom nivou!

#logika

pre 6 godina

Ne znam stvarno na osnovu cega Djokovic ima tezi zreb nego Federer? Dimitrov i Raonic su na travi medju opasnijim rivalima, dok sa druge strane Tim ne ume da igra na travi. Jedini problem je Del Potro u 3. rundi, ali i dalje mislim da je Federerov zreb makar malo tezi.

Danilo

pre 6 godina

Zašto se Novakov žreb smatra teškim? U prvom kolu igra protiv tenisera koji ima 0 (nula) pobeda na travi u zadnje 3 godine! Drugo kolo ne vredi ni spominjat, a ne bi me iznenadilo da stalno povređeni Delpo ispadne u prvom kolu od Kokinakisa. Mislim da je Dominik Thiem za poželeti za četvrtfinale na travi. Ili možda Novaku preti opasnost od "uvek neugodnog" Berdiha?
Po meni, najlakši žreb od prve četvorice!

djule

pre 6 godina

Novak ima dobar zreb. Od svih cetvrtfinala Tim je najbolja opcija. A ako dogura do zavrsnice, bice sjajan duel sa puno motivacije proriv Federera, koga ako pobedi, samim ulaskom u finale najavice veliki povratak.

123

pre 6 godina

Nadalov zreb ubedljivo najlaksi, ako uspe da izvuce najbolje iz sebe na travi moze da se proseta do 1/4 finala, onda malo teze protiv Cilica koji igra odlicno na travi

D

pre 6 godina

Zreb mu apsolutno odgovara. U juce sam pisao na tu temu. Zasto potencirate toliko tezak zreb kada nije? Del Potro je u uzasnoj formi, Tim je na travi drugo igrac u odnosu na sljaku prvenstveno pa i beton. Dok Je Federer usao u 36. godinu. Malo realnosti. Ok, ovakakv Novak je nepoznanica, moze da izgubi od svakog, ali da je pola onog starog, preslisao bi ih sve u jedan izgubljen set mozda. Teza je druga polovina zreba. Mared domaci teren, Nadal u strasnoj formi, Vavrinka, Zverev, Cilic, ostali dobro serveri, a servis je na travi mnogo jace oruzje.

Nebojša

pre 6 godina

Nadal ima najlakše protivnike na papiru do cetvrtfinala ali njemu je i najteže u uvodnim rundama što se tiče ostalih mislim da i Marej i Federer imaju teže protivnike za nijansu od Novaka tako da očekujem zanimljiv turnir sa uzbudljivim mečevima već na startu i uz nadu da svi naši igrači dakeko doguraju.

Vlada

pre 6 godina

Jedini tezi protivnik do polufinala mu je Del Potro, Tim na travi ocajan tako da on verovatno ispada u drugom ili trecem kolu, Berdih isto nista posebno, tako da ne znam sto je tezak zreb, mnogo je teze Federeru koji ima Dimitrova ili Iznera pa onda Raonica ili A.Zvereva sto su mnogo tezi protivnici na travi, Marej ima Kirijosa ili Puja pa onda najtezi moguci protivnik u cetvrtfinalu Vavrinka, dok je Nadalu najlaksi zreb, ima nekoliko igraca koji su specijalisti za travu Karlovic, Miler, Cilic ali daleko su od neke velike klase, ne mozeju da igraju sa najboljima.

smor

pre 6 godina

ne znam ,ali ja kao teniski laik se ne slazem sa ovom tvojom analizom zreba. prvo kislim da Federe ima ubedljivo najtezi zreb,drugo .. Djokovica su kroz vimbldon pratili problemi ne sa Timom?! niti sa Delpom?! niti sa bilo kojim protivnikom koji mu stoji na putu (Berdih?!) vec su mu probleme pravili serveri! da istina je trece kolo Djokovic igra sa najtezim mogucim protivnikom u toj rundi ,ali do Federera ne vidi iole ozbiljniju pretnju za ,a ovo podvlacim,NORMALNOG DJOKOVICA! e sad sa cijom glavom dodje bice zavisi i koliko je ovo tezak zreb!

out!

pre 6 godina

mislim da mu je igranje ovog turnira pred vinbldon pun pogodak. dobro će biti pripremljen i videće gde treba stisnuti. mislim da ima velike šanse, pritisak nije na njemu a forma mu se evidentno poboljšava plus bolji je na 3 seta.

SasaOlimpija

pre 6 godina

Meni nije jasno kako Nole, Rodzer, Vavrinko, Nadal i Marej mogu da se zale na protivnike koji im dolaze u prva tri kola. Pitajte Delpa Brauna Zvereva da li im prija Nole u 3. kolu. Ljudi to je Wimbldon a ne turnir debelih rekreativaca naravno da ce u svakom kolu doci ozbiljan igrac koji udara vraca servi ra i gle chuda u treningu i hoce da pobedi!!!

Brzi

pre 6 godina

Bice zaista dosta interesantan turnir. Ja ne vidim ni jednog izrazitog favorita. Pogotovu ovde na Vimbldonu cini mi se da svako svakoga moze da pobedi. Stasali su neki igraci dovoljno da naprave neko iznenadjenje. Ne da osvoje, ali dovoljno da izbace nekog od favorita. Ima ih dovoljno da kod svakog u zrebu se nadju.
Moje misljenje je da Marej, Rodzer i Novak ukupno gledano imaju podjednako teske zrebove. U svakoj rundi, razlicit, ima malo tezeg protivnika od drugog. Odlucuju nijanse tu.
Slazem se da je Nadal prosao najbolje od njih, mada on se upravo ovde ne snalazi sa tim slabijim igracima.
Bice jako zanimljivo, to sigurno.

drago

pre 6 godina

Kakvog drugog plana...Cilicu ce ovo biti 8 nastup od zadnjih 10 na GS-u kao top 10 igrac.
Makar ispada u 4-finalu ili polufinalu. Prva kola su mu nezgodna ali to prolazi, Nishikori je los na travi, Nadala mozda prodje jer odavno nije bio dobar na Wimbledonu ali sada ima veliko samopouzdanje zbog RG-a, ali nece povezati i njega i Murray-ija. Ako Skot ispadne ranije moze do kraja.

Ime

pre 6 godina

Valjda smo naucili da zreb ne znaci nista.
Treba ici kolo po kolo.
Nikad se ne zna sta ce se izdesavati do zavrsnice.
Projektovano polufinale sa RF je samo jedna od mogucnosti.
Pre toga,i jedan i drugi,moraju `preskociti`po pet kola.
U prevodu,moze da bude,ali ne mora da znaci!