Četvrtak, 30.06.2016.

18:12

Viktor besneo na sudiju: Užasan si, najgori na svetu! VIDEO

Srpski teniser Viktor Troicki potpuno je izgubio nerve u finišu meča s Albertom Ramosom, koji je izgubio sa 3-2 u setovima.

Izvor: B92

Viktor besneo na sudiju: Užasan si, najgori na svetu! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 7 godina

Samo pokazuje Srpski temperament.
Nije u pravu, to ne rade pravi sportisti. Da ima zivaca za sudiju imao bi i strplenje na terenu da se izbori za pobedu.
Bruka sebe, svoju porodicu a i celu naciju.

nikola

pre 7 godina

Iz snimka se vidi da je sudija "spavao". Treba podsetiti da je Troicki protiv Marija dobijao meč, pre više godina kada mu je karijera bila u usponu, sakupljač loptica je uhvatio "živu" lopticu. Viktor je samo prokomentarisao: "šta uradi dete"? i nastavio meč koji je posle izgubio.

Petar

pre 7 godina

Dobro je srbende, u redu je, smirela malo sa napadima na Viktora.
Da, pogrešio je ali nisu svi isti ljudi, ne mogu svi da budu flegme.
Kad vi mamini sinovi i tatine ćerkice budete pomerili guzicu sa troseda, isključili pametne telefone i kompjutere, pa iscedili iz sebe okean znoja na treningu, pa otišli na jedan Vimbldon i tamo igrali, borili se za plasman, za trofej, pa sudija pogreši na vašu štetu; e onda se vi nasmejte sudiji i potapšite ga po ramenu i podelite cveće publici, poljubite protivnika u patiku i kao kolibri napustite teren sa osmehom na licu...
Sve bre neke sudije i porota iz fotelje, svi sve znate, svi ste pametni...

Misljenje

pre 7 godina

Ovo je potpuno nesportski, koliko god da sudija gresi a svi grese ne smeovako da se postavi...nema on zivce za tenis. Pa nije u finalu Wimbldona pa da se onoliko iznervira. Treba da odustane od tenisa.

Bufalo Bil

pre 7 godina

Ko mu je kriv šta se doveo u situaciju da gubi 3-5 u petom setu protiv slabijeg tenisera. Tako je i prošle godine propustio 2-0 u setovima pa se izderavao na suduju kad su bile meč lopte.

teniser ATP No.777

pre 7 godina

Vec je krajnje vreme da prestane da se svadja sa sudijama svaki 2-3 mec.
Pocni da igras tako da si bolji na terenu onda ti sudija nije bitan.

okulista

pre 7 godina

Već sam pisao.Ponoviću.Dokle god Troicki izlazi na teren sa šminkerskim naočarima za sunce (čak i po oblačnom vremenu!)- ništa od rezultata.

VLADA RIM

pre 7 godina

SRAM VAS BILO, SVI STE LJIGAVCI I LICIMERI !!!!!!!!!! IMAMO TAKVOG TENISERA, A VI STE SE NASLI DA GA KRITIKUJETE, BAS SRBSKI, PLJUJ PO NASIMA, I UVLACI SE TUDJIMA!!!!!!
NEMAM RECI!!! JESTE POGRESIO STO JE BURNO REAGOVAO, I JESTE MALO PRETERAO, ALI JE BIO U PRAVU, I NIJE ZASLIZIO, MAKAR DA GA SVOJI PLJUJU. JADNI STE SVI, HOCETE LI BAR NEKADA UZIVOTU PODRZATI SVOGA, MAKAR I NE BIO U PRAVU?????!!!!!

devlinjo

pre 7 godina

Predstavnik nebeskog naroda! Svadjanje, psovanje, grimase, cinicna smejanja, krstenje... I ovaj, Janko, Djokovic, svi isti! I posle pitanja zasto nas ne vole i kako to da su Rafa i Rodzer omiljeni!? Fuj!
(Jumko, 30. jun 2016 18:23)

Nebeski bato!!! I ti bilo malo na nebo ali se to ne moze preko sajtova. Vidis, mi ne idemo na vase portale i savrseno nas ne interesujete, a vi ste blago receno manicno opsesivni SRBIJOM!!! Cudo je to moj bato. Nebo je to.

Liverpool Fan

pre 7 godina

Treba imati mu** za ovo što niko od drugih tenisera nema, tj. da se ovako suprotstave sudiji. Svaka čast, Viktore, na tvojoj sam strani!

bogdan

pre 7 godina

A kad je pobedio odlučujući meč u Davis kupu tad ste ga hvalili? Za državu super,a on se ovde bori zbog svog truda i porodice, i svago bi se ljutio za ono što je oštećen. Ceo meč trpi greške i prekipilo mu je. Sta ga briga sta ce te da mu kažete kad čovek ne želi da ga vuče neka budala za nos!

Samo Tipsa i Ana pripadaju evropskom društvu

pre 7 godina

"Je l' ovo naučio na "časovima ljubavi" kod Dula?"

Kad bi znao da je ovaj podivljali član TK Crvena zvezda, gde je i proslavio prvu ATP titulu.

Iskreno

pre 7 godina

Primitivno, ponasanje Viktora Troickog. Urlanje, deranje, strasno, sad si odradio kaznu i sad ce opet da te kazne, pa imas li ti ista u TOJ GLAVI. Vise je mene bilo stid nego njega. Veoma primitivan potez, za koji ce da bude kaznjen.

nex

pre 7 godina

Uh,moralisti sto se primili. A nikad u zivotu ni S od sporta nisu upraznjavali. Samo ko nije u sportu ne zna ovakve situacije. Zato,ne tupite mnogo. Pojavio ii se neki priuceni sudija da nekome odredjuje prekretnicu u karijeri. A znami kroz sta je Viktor prosai

peca

pre 7 godina

Problem u glavi. Koliko je važnih mečeva kada se lomio rezultat izgubio. I sada si Viktore dokazao da si mali. I nije ti kriv sudija ti si kriv sam.

Lemi

pre 7 godina

Zaista ne razumem ljude koji komentarišu da ih je sramota zbog ovoga, da je Viktor divljak itd... Nisam neki njegov fan, ali mogu da razumem koliko je ovaj momenat važan u njegovom životu i onda dođe neko ko ti pljune tako u facu. Da je očajno igrao čitav meč, nije osvojio nijedan set, pa da kaže čovek da je iskalio bes na sudiji, ali, ruku na srce, dečko je imao šansu da dobije da ga sudija nije ovako unakazio. Da ga je sramota ima pravo da kaže samo onaj ko u životu nije opsovao, a mislim da je takvih stvarno malo.

siki

pre 7 godina

Jel ovo naučio na "časovima ljubavi" kod Dula?Očekivao sam još da krene da davi sudiju,to je popularno na utakmicama koje posećuje.Grešaka je bilo i biće,sastavni su deo svakog sporta,ali da bi bio veliki moraš da imaš i živce,strpljenje,kulturu,manire,kontrolu.

Ja

pre 7 godina

@anica
Da ga je nabo (ulicarski klosarski izraz), zavrsio bi u zatvoru i morao da sudiji plati milionsku odstetu, a uz to bi dozivotno bio suspendovan. Tako da, ne, nije postojala ni najmanja mogucnost da ga nabode

zoran

pre 7 godina

Primitivac uvek ostaje primitivac.
Kao on je nesto bitan I taj jedan poen...ispod prosecni teniser koji je igrom pukih slucajnosti tu gde jeste.

Peter

pre 7 godina

Za ovog koji je napisao da Troickog treba dozivotno kazniti. Da li si svestan da si navijac Partizana umesto Crvene Zvezde da bi napisao da Djokovica treba dozivotno kazniti jer ne imitirao svoje kolege i time je izrazio nepostovanje? Da li sad shvatas koliko je glupo to sto si napisao? Zapitaj se malo. Isto vazi i za one koji lajkuju. Malo manje ostrascenosti ljudi.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Sro vi napadate Viktora u komentarima.Videcemo vaseg fiinog Novaka kad ga sudija bude pokrao kao danas Viktora.Ovaj sudija je kao onaj Cakir u fudbalu.

Diego Moustapfa

pre 7 godina

Koliko puta ispod sam pročitao kladža, kladionica...Ovde se za većinu komentatora planeta okreće oko kladže i tiketa.Daj da naplatim tiket sutra može smak svijeta da bude.

DuXoMaN

pre 7 godina

Ne razumem, prođu prvo kolo i odmah dignu nos, počnu da se šepure, izigravaju primadone, nose cvikere iako prst pred sobom ne vide...dokle više??? Ova Viktor-ija je sama sebe izbacila sa turnira, mada su to svi i očekivali, mentalni slabić.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Gotovim ga, ali vidjao sam ga i ranije privatno da je pricao na ulici veoma glasno, pretio i psovao... Ovo ponasanje mu nije strano alo ga i razumem.

Milan

pre 7 godina

Ne kažem da nije bio u pravu, i da nije bila delikatna situacija za takve korekcije, ali dobih transfer blama u jednom momentu. Teška šabanija našeg Viktora.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Viktor je skroz u pravu a vi novakovci u komentarima se ne javljajte,i vas Djovak se pokazao kakav je u ovakvim situacijama.

TirionLanister

pre 7 godina

Pisite sta hocete, ali bio je covek u pravu i sta je trebalo da uradi?! Bez obzira sto je izgubio, dobro je odigrao mec i ako on i Tipsarevic budu igrali, prolazimo Britaniju 100 %. ( ako prvi reketi reprezentacija ne budu igrali )

Nolo

pre 7 godina

Dusmani srbstva ne spavaju nikad ovoe samo napad na nola jerbo znadu dusmani dace nolo dasiznervira mlogo kad srbin izpadne pace mo zda slabie digra sutra!

veca-pereca

pre 7 godina

taxista u londonu, nas covek...vozio jednom viktora...kaze , neopevan sero.a! umisljena faca! za razliku od tipse i novaka koji divni:-)

bucika

pre 7 godina

I trebalo je da mu kaze. Na tim terenima gde nema celendz provere,sudije debelo grese...Ko zna koliko bi Federer imao titula na Vimbldonu da je ranije uvedena ova provera?

Jumko

pre 7 godina

Predstavnik nebeskog naroda! Svadjanje, psovanje, grimase, cinicna smejanja, krstenje... I ovaj, Janko, Djokovic, svi isti! I posle pitanja zasto nas ne vole i kako to da su Rafa i Rodzer omiljeni!? Fuj!

Mamba

pre 7 godina

: Dobro se Troicki suzdržao a da ne overi sudiju. I da jeste, ne bi bilo nezasluženo. Šta bi tek Miličić poručio sudiji, eventualno ženskim potomcima. :

Pete

pre 7 godina

Ja sam video tri korekcije (nisam gledao ceo meč). Jednom Viktor pogađa liniju, sudija koriguje aut, Viktor besni i pokazuje beli trag na loptici. Posle obrnuto, linijski uzvikuje aut, sudija koriguje, a Viktor besni jer nema traga na loptici.

Setite se da je Janko žestoko oštećen u jednom meču 4. kola kada je pitao sudiju kada dolazi avion po njega pošto se njemu (sudiji) baš žuri da ga izbaci sa turnira.

Pozdrav za Sašu.

strasno

pre 7 godina

Gledao sam zavrsnicu meca. Ono je sramota kakvu je gresku napravio sudija i to u kakvom trenutku. Dodelio je mec loptu protiviku,pomocni uzviknuo aut,a glavni korigovao i dodelio as.

Mladen Mladenović

pre 7 godina

Viktor je prevashodno kriv za rezultat. Posle prvog seta se "najeo" i počeo da izigrava nekog koji ima meč loptu a ne još najmanje 4 seta. Tipična srpska "bolest". Brzo se zasitimo posle čega nastupi obavezna "popodnevna dremka", sve dok se ne probudimo, negde pred kraj, kada zamiče i poslednji vagon. Medjutim, sudija je bio više nego neodgovoran. Mislim da je namerno "grešio" na štetu Troickog. Možda je Troicki trebao oportunistički da se uzdrži ali, smatram da je postupio ljudski i ispravno. Stavio je do znanja sudiji da je dunster i sitan čovek. Platiće ali, zadovoljstvo uvek košta.

Tom Tailor

pre 7 godina

Svako ko je gledao meč nece reci da je Viktor pogresio sto je pokusao da docara sudiji na njegove greske. Znamo koliko se spremao za Vimldon i koliko mu ovaj turnir znaci tako da ga u neku ruku razumem ali da je preterao jeste. Ljudi, Spanac je ocajno sudio!

veliki strumf

pre 7 godina

Ajde Viki sada na Olimpijadu! Sh da, nema bodova, nema para... Ma batali, ko jos igra za svoju zemlju, za slavu... A i sta ces tamo...

Srdjan

pre 7 godina

Bravo za tekst posebno poslednju recenicu! Ne razumijem glavne sudije koji isprave linijskog u tako bitnom trenutku posebno na terenima gdje nema celendza. Viktor jeste pretjerao ali ga u ovoj situaciji donekle i razumijem.

Predo

pre 7 godina

Nažalost, imao sam jednom ovakav ispad i to usred meča i znam da sam bio u pravu i ništa mi to dobro nije donelo. Mislim da sam samo okrenuo sudiju protiv sebe, kao što je to uradio Viktor danas. Viktor se počeo buniti od samog početka i kada je bio u pravu i kada nije i imam osećaj da je toliko iziritirao sudiju da je ovaj odlučio da ga "saseče". Bilo je loših odluka i na štetu Vinjolasa, ali je on mudro oćutao i očigledno pridobio naklonost sudija. Naravno, sudije bi trebalo da sude "ni po babu, ni po stričevima", a ne da navijaju za nekog, a možda jednostavno nisu dorasli poslu.
Vinjolas zaslužio pobedu 100%, bez obzira na sudije, jer je mnogo, mnogo inteligentniji igrač.

Mladi Radnik

pre 7 godina

Sramota, sramota, sramota! Stidim se što sam navijao za Viktora, što su mi deca ovo slušala. Ovo je antipropanda sporta. Iako je naš, treba kazniti ovo najoštrije!

@

pre 7 godina

Nemas ti sta da ga pravdas! Ako on ima pravo da pogresi 100 puta u mecu, ima i sudija pravo da pogresi nekoliko puta. Nije sudija tu da ovaj leci svoje frustracije zbog poraza. Neka nauci da se ponasa, za ovo je zasluzio suspenziju.

@

pre 7 godina

Nemas ti sta da ga pravdas! Ako on ima pravo da pogresi 100 puta u mecu, ima i sudija pravo da pogresi nekoliko puta. Nije sudija tu da ovaj leci svoje frustracije zbog poraza. Neka nauci da se ponasa, za ovo je zasluzio suspenziju.

strasno

pre 7 godina

Gledao sam zavrsnicu meca. Ono je sramota kakvu je gresku napravio sudija i to u kakvom trenutku. Dodelio je mec loptu protiviku,pomocni uzviknuo aut,a glavni korigovao i dodelio as.

Mamba

pre 7 godina

: Dobro se Troicki suzdržao a da ne overi sudiju. I da jeste, ne bi bilo nezasluženo. Šta bi tek Miličić poručio sudiji, eventualno ženskim potomcima. :

Srdjan

pre 7 godina

Bravo za tekst posebno poslednju recenicu! Ne razumijem glavne sudije koji isprave linijskog u tako bitnom trenutku posebno na terenima gdje nema celendza. Viktor jeste pretjerao ali ga u ovoj situaciji donekle i razumijem.

Pete

pre 7 godina

Ja sam video tri korekcije (nisam gledao ceo meč). Jednom Viktor pogađa liniju, sudija koriguje aut, Viktor besni i pokazuje beli trag na loptici. Posle obrnuto, linijski uzvikuje aut, sudija koriguje, a Viktor besni jer nema traga na loptici.

Setite se da je Janko žestoko oštećen u jednom meču 4. kola kada je pitao sudiju kada dolazi avion po njega pošto se njemu (sudiji) baš žuri da ga izbaci sa turnira.

Pozdrav za Sašu.

veca-pereca

pre 7 godina

taxista u londonu, nas covek...vozio jednom viktora...kaze , neopevan sero.a! umisljena faca! za razliku od tipse i novaka koji divni:-)

Jumko

pre 7 godina

Predstavnik nebeskog naroda! Svadjanje, psovanje, grimase, cinicna smejanja, krstenje... I ovaj, Janko, Djokovic, svi isti! I posle pitanja zasto nas ne vole i kako to da su Rafa i Rodzer omiljeni!? Fuj!

Tom Tailor

pre 7 godina

Svako ko je gledao meč nece reci da je Viktor pogresio sto je pokusao da docara sudiji na njegove greske. Znamo koliko se spremao za Vimldon i koliko mu ovaj turnir znaci tako da ga u neku ruku razumem ali da je preterao jeste. Ljudi, Spanac je ocajno sudio!

Mladi Radnik

pre 7 godina

Sramota, sramota, sramota! Stidim se što sam navijao za Viktora, što su mi deca ovo slušala. Ovo je antipropanda sporta. Iako je naš, treba kazniti ovo najoštrije!

Predo

pre 7 godina

Nažalost, imao sam jednom ovakav ispad i to usred meča i znam da sam bio u pravu i ništa mi to dobro nije donelo. Mislim da sam samo okrenuo sudiju protiv sebe, kao što je to uradio Viktor danas. Viktor se počeo buniti od samog početka i kada je bio u pravu i kada nije i imam osećaj da je toliko iziritirao sudiju da je ovaj odlučio da ga "saseče". Bilo je loših odluka i na štetu Vinjolasa, ali je on mudro oćutao i očigledno pridobio naklonost sudija. Naravno, sudije bi trebalo da sude "ni po babu, ni po stričevima", a ne da navijaju za nekog, a možda jednostavno nisu dorasli poslu.
Vinjolas zaslužio pobedu 100%, bez obzira na sudije, jer je mnogo, mnogo inteligentniji igrač.

peca

pre 7 godina

Problem u glavi. Koliko je važnih mečeva kada se lomio rezultat izgubio. I sada si Viktore dokazao da si mali. I nije ti kriv sudija ti si kriv sam.

veliki strumf

pre 7 godina

Ajde Viki sada na Olimpijadu! Sh da, nema bodova, nema para... Ma batali, ko jos igra za svoju zemlju, za slavu... A i sta ces tamo...

okulista

pre 7 godina

Već sam pisao.Ponoviću.Dokle god Troicki izlazi na teren sa šminkerskim naočarima za sunce (čak i po oblačnom vremenu!)- ništa od rezultata.

teniser ATP No.777

pre 7 godina

Vec je krajnje vreme da prestane da se svadja sa sudijama svaki 2-3 mec.
Pocni da igras tako da si bolji na terenu onda ti sudija nije bitan.

bucika

pre 7 godina

I trebalo je da mu kaze. Na tim terenima gde nema celendz provere,sudije debelo grese...Ko zna koliko bi Federer imao titula na Vimbldonu da je ranije uvedena ova provera?

Iskreno

pre 7 godina

Primitivno, ponasanje Viktora Troickog. Urlanje, deranje, strasno, sad si odradio kaznu i sad ce opet da te kazne, pa imas li ti ista u TOJ GLAVI. Vise je mene bilo stid nego njega. Veoma primitivan potez, za koji ce da bude kaznjen.

zoran

pre 7 godina

Primitivac uvek ostaje primitivac.
Kao on je nesto bitan I taj jedan poen...ispod prosecni teniser koji je igrom pukih slucajnosti tu gde jeste.

VLADA RIM

pre 7 godina

SRAM VAS BILO, SVI STE LJIGAVCI I LICIMERI !!!!!!!!!! IMAMO TAKVOG TENISERA, A VI STE SE NASLI DA GA KRITIKUJETE, BAS SRBSKI, PLJUJ PO NASIMA, I UVLACI SE TUDJIMA!!!!!!
NEMAM RECI!!! JESTE POGRESIO STO JE BURNO REAGOVAO, I JESTE MALO PRETERAO, ALI JE BIO U PRAVU, I NIJE ZASLIZIO, MAKAR DA GA SVOJI PLJUJU. JADNI STE SVI, HOCETE LI BAR NEKADA UZIVOTU PODRZATI SVOGA, MAKAR I NE BIO U PRAVU?????!!!!!

Bufalo Bil

pre 7 godina

Ko mu je kriv šta se doveo u situaciju da gubi 3-5 u petom setu protiv slabijeg tenisera. Tako je i prošle godine propustio 2-0 u setovima pa se izderavao na suduju kad su bile meč lopte.

Petar

pre 7 godina

Dobro je srbende, u redu je, smirela malo sa napadima na Viktora.
Da, pogrešio je ali nisu svi isti ljudi, ne mogu svi da budu flegme.
Kad vi mamini sinovi i tatine ćerkice budete pomerili guzicu sa troseda, isključili pametne telefone i kompjutere, pa iscedili iz sebe okean znoja na treningu, pa otišli na jedan Vimbldon i tamo igrali, borili se za plasman, za trofej, pa sudija pogreši na vašu štetu; e onda se vi nasmejte sudiji i potapšite ga po ramenu i podelite cveće publici, poljubite protivnika u patiku i kao kolibri napustite teren sa osmehom na licu...
Sve bre neke sudije i porota iz fotelje, svi sve znate, svi ste pametni...

bogdan

pre 7 godina

A kad je pobedio odlučujući meč u Davis kupu tad ste ga hvalili? Za državu super,a on se ovde bori zbog svog truda i porodice, i svago bi se ljutio za ono što je oštećen. Ceo meč trpi greške i prekipilo mu je. Sta ga briga sta ce te da mu kažete kad čovek ne želi da ga vuče neka budala za nos!

Milan

pre 7 godina

Ne kažem da nije bio u pravu, i da nije bila delikatna situacija za takve korekcije, ali dobih transfer blama u jednom momentu. Teška šabanija našeg Viktora.

devlinjo

pre 7 godina

Predstavnik nebeskog naroda! Svadjanje, psovanje, grimase, cinicna smejanja, krstenje... I ovaj, Janko, Djokovic, svi isti! I posle pitanja zasto nas ne vole i kako to da su Rafa i Rodzer omiljeni!? Fuj!
(Jumko, 30. jun 2016 18:23)

Nebeski bato!!! I ti bilo malo na nebo ali se to ne moze preko sajtova. Vidis, mi ne idemo na vase portale i savrseno nas ne interesujete, a vi ste blago receno manicno opsesivni SRBIJOM!!! Cudo je to moj bato. Nebo je to.

Misljenje

pre 7 godina

Ovo je potpuno nesportski, koliko god da sudija gresi a svi grese ne smeovako da se postavi...nema on zivce za tenis. Pa nije u finalu Wimbldona pa da se onoliko iznervira. Treba da odustane od tenisa.

Liverpool Fan

pre 7 godina

Treba imati mu** za ovo što niko od drugih tenisera nema, tj. da se ovako suprotstave sudiji. Svaka čast, Viktore, na tvojoj sam strani!

Lemi

pre 7 godina

Zaista ne razumem ljude koji komentarišu da ih je sramota zbog ovoga, da je Viktor divljak itd... Nisam neki njegov fan, ali mogu da razumem koliko je ovaj momenat važan u njegovom životu i onda dođe neko ko ti pljune tako u facu. Da je očajno igrao čitav meč, nije osvojio nijedan set, pa da kaže čovek da je iskalio bes na sudiji, ali, ruku na srce, dečko je imao šansu da dobije da ga sudija nije ovako unakazio. Da ga je sramota ima pravo da kaže samo onaj ko u životu nije opsovao, a mislim da je takvih stvarno malo.

siki

pre 7 godina

Jel ovo naučio na "časovima ljubavi" kod Dula?Očekivao sam još da krene da davi sudiju,to je popularno na utakmicama koje posećuje.Grešaka je bilo i biće,sastavni su deo svakog sporta,ali da bi bio veliki moraš da imaš i živce,strpljenje,kulturu,manire,kontrolu.

Mladen Mladenović

pre 7 godina

Viktor je prevashodno kriv za rezultat. Posle prvog seta se "najeo" i počeo da izigrava nekog koji ima meč loptu a ne još najmanje 4 seta. Tipična srpska "bolest". Brzo se zasitimo posle čega nastupi obavezna "popodnevna dremka", sve dok se ne probudimo, negde pred kraj, kada zamiče i poslednji vagon. Medjutim, sudija je bio više nego neodgovoran. Mislim da je namerno "grešio" na štetu Troickog. Možda je Troicki trebao oportunistički da se uzdrži ali, smatram da je postupio ljudski i ispravno. Stavio je do znanja sudiji da je dunster i sitan čovek. Platiće ali, zadovoljstvo uvek košta.

Peter

pre 7 godina

Za ovog koji je napisao da Troickog treba dozivotno kazniti. Da li si svestan da si navijac Partizana umesto Crvene Zvezde da bi napisao da Djokovica treba dozivotno kazniti jer ne imitirao svoje kolege i time je izrazio nepostovanje? Da li sad shvatas koliko je glupo to sto si napisao? Zapitaj se malo. Isto vazi i za one koji lajkuju. Malo manje ostrascenosti ljudi.

Diego Moustapfa

pre 7 godina

Koliko puta ispod sam pročitao kladža, kladionica...Ovde se za većinu komentatora planeta okreće oko kladže i tiketa.Daj da naplatim tiket sutra može smak svijeta da bude.

DuXoMaN

pre 7 godina

Ne razumem, prođu prvo kolo i odmah dignu nos, počnu da se šepure, izigravaju primadone, nose cvikere iako prst pred sobom ne vide...dokle više??? Ova Viktor-ija je sama sebe izbacila sa turnira, mada su to svi i očekivali, mentalni slabić.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Viktor je skroz u pravu a vi novakovci u komentarima se ne javljajte,i vas Djovak se pokazao kakav je u ovakvim situacijama.

Ja

pre 7 godina

@anica
Da ga je nabo (ulicarski klosarski izraz), zavrsio bi u zatvoru i morao da sudiji plati milionsku odstetu, a uz to bi dozivotno bio suspendovan. Tako da, ne, nije postojala ni najmanja mogucnost da ga nabode

nex

pre 7 godina

Uh,moralisti sto se primili. A nikad u zivotu ni S od sporta nisu upraznjavali. Samo ko nije u sportu ne zna ovakve situacije. Zato,ne tupite mnogo. Pojavio ii se neki priuceni sudija da nekome odredjuje prekretnicu u karijeri. A znami kroz sta je Viktor prosai

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Sro vi napadate Viktora u komentarima.Videcemo vaseg fiinog Novaka kad ga sudija bude pokrao kao danas Viktora.Ovaj sudija je kao onaj Cakir u fudbalu.

Samo Tipsa i Ana pripadaju evropskom društvu

pre 7 godina

"Je l' ovo naučio na "časovima ljubavi" kod Dula?"

Kad bi znao da je ovaj podivljali član TK Crvena zvezda, gde je i proslavio prvu ATP titulu.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Gotovim ga, ali vidjao sam ga i ranije privatno da je pricao na ulici veoma glasno, pretio i psovao... Ovo ponasanje mu nije strano alo ga i razumem.

TirionLanister

pre 7 godina

Pisite sta hocete, ali bio je covek u pravu i sta je trebalo da uradi?! Bez obzira sto je izgubio, dobro je odigrao mec i ako on i Tipsarevic budu igrali, prolazimo Britaniju 100 %. ( ako prvi reketi reprezentacija ne budu igrali )

Zoran

pre 7 godina

Samo pokazuje Srpski temperament.
Nije u pravu, to ne rade pravi sportisti. Da ima zivaca za sudiju imao bi i strplenje na terenu da se izbori za pobedu.
Bruka sebe, svoju porodicu a i celu naciju.

Nolo

pre 7 godina

Dusmani srbstva ne spavaju nikad ovoe samo napad na nola jerbo znadu dusmani dace nolo dasiznervira mlogo kad srbin izpadne pace mo zda slabie digra sutra!

nikola

pre 7 godina

Iz snimka se vidi da je sudija "spavao". Treba podsetiti da je Troicki protiv Marija dobijao meč, pre više godina kada mu je karijera bila u usponu, sakupljač loptica je uhvatio "živu" lopticu. Viktor je samo prokomentarisao: "šta uradi dete"? i nastavio meč koji je posle izgubio.

Jumko

pre 7 godina

Predstavnik nebeskog naroda! Svadjanje, psovanje, grimase, cinicna smejanja, krstenje... I ovaj, Janko, Djokovic, svi isti! I posle pitanja zasto nas ne vole i kako to da su Rafa i Rodzer omiljeni!? Fuj!

@

pre 7 godina

Nemas ti sta da ga pravdas! Ako on ima pravo da pogresi 100 puta u mecu, ima i sudija pravo da pogresi nekoliko puta. Nije sudija tu da ovaj leci svoje frustracije zbog poraza. Neka nauci da se ponasa, za ovo je zasluzio suspenziju.

bucika

pre 7 godina

I trebalo je da mu kaze. Na tim terenima gde nema celendz provere,sudije debelo grese...Ko zna koliko bi Federer imao titula na Vimbldonu da je ranije uvedena ova provera?

Peter

pre 7 godina

Za ovog koji je napisao da Troickog treba dozivotno kazniti. Da li si svestan da si navijac Partizana umesto Crvene Zvezde da bi napisao da Djokovica treba dozivotno kazniti jer ne imitirao svoje kolege i time je izrazio nepostovanje? Da li sad shvatas koliko je glupo to sto si napisao? Zapitaj se malo. Isto vazi i za one koji lajkuju. Malo manje ostrascenosti ljudi.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Viktor je skroz u pravu a vi novakovci u komentarima se ne javljajte,i vas Djovak se pokazao kakav je u ovakvim situacijama.

VLADA RIM

pre 7 godina

SRAM VAS BILO, SVI STE LJIGAVCI I LICIMERI !!!!!!!!!! IMAMO TAKVOG TENISERA, A VI STE SE NASLI DA GA KRITIKUJETE, BAS SRBSKI, PLJUJ PO NASIMA, I UVLACI SE TUDJIMA!!!!!!
NEMAM RECI!!! JESTE POGRESIO STO JE BURNO REAGOVAO, I JESTE MALO PRETERAO, ALI JE BIO U PRAVU, I NIJE ZASLIZIO, MAKAR DA GA SVOJI PLJUJU. JADNI STE SVI, HOCETE LI BAR NEKADA UZIVOTU PODRZATI SVOGA, MAKAR I NE BIO U PRAVU?????!!!!!

Mamba

pre 7 godina

: Dobro se Troicki suzdržao a da ne overi sudiju. I da jeste, ne bi bilo nezasluženo. Šta bi tek Miličić poručio sudiji, eventualno ženskim potomcima. :

Mladi Radnik

pre 7 godina

Sramota, sramota, sramota! Stidim se što sam navijao za Viktora, što su mi deca ovo slušala. Ovo je antipropanda sporta. Iako je naš, treba kazniti ovo najoštrije!

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Sro vi napadate Viktora u komentarima.Videcemo vaseg fiinog Novaka kad ga sudija bude pokrao kao danas Viktora.Ovaj sudija je kao onaj Cakir u fudbalu.

veca-pereca

pre 7 godina

taxista u londonu, nas covek...vozio jednom viktora...kaze , neopevan sero.a! umisljena faca! za razliku od tipse i novaka koji divni:-)

veliki strumf

pre 7 godina

Ajde Viki sada na Olimpijadu! Sh da, nema bodova, nema para... Ma batali, ko jos igra za svoju zemlju, za slavu... A i sta ces tamo...

strasno

pre 7 godina

Gledao sam zavrsnicu meca. Ono je sramota kakvu je gresku napravio sudija i to u kakvom trenutku. Dodelio je mec loptu protiviku,pomocni uzviknuo aut,a glavni korigovao i dodelio as.

Srdjan

pre 7 godina

Bravo za tekst posebno poslednju recenicu! Ne razumijem glavne sudije koji isprave linijskog u tako bitnom trenutku posebno na terenima gdje nema celendza. Viktor jeste pretjerao ali ga u ovoj situaciji donekle i razumijem.

Samo Tipsa i Ana pripadaju evropskom društvu

pre 7 godina

"Je l' ovo naučio na "časovima ljubavi" kod Dula?"

Kad bi znao da je ovaj podivljali član TK Crvena zvezda, gde je i proslavio prvu ATP titulu.

Liverpool Fan

pre 7 godina

Treba imati mu** za ovo što niko od drugih tenisera nema, tj. da se ovako suprotstave sudiji. Svaka čast, Viktore, na tvojoj sam strani!

Lemi

pre 7 godina

Zaista ne razumem ljude koji komentarišu da ih je sramota zbog ovoga, da je Viktor divljak itd... Nisam neki njegov fan, ali mogu da razumem koliko je ovaj momenat važan u njegovom životu i onda dođe neko ko ti pljune tako u facu. Da je očajno igrao čitav meč, nije osvojio nijedan set, pa da kaže čovek da je iskalio bes na sudiji, ali, ruku na srce, dečko je imao šansu da dobije da ga sudija nije ovako unakazio. Da ga je sramota ima pravo da kaže samo onaj ko u životu nije opsovao, a mislim da je takvih stvarno malo.

Iskreno

pre 7 godina

Primitivno, ponasanje Viktora Troickog. Urlanje, deranje, strasno, sad si odradio kaznu i sad ce opet da te kazne, pa imas li ti ista u TOJ GLAVI. Vise je mene bilo stid nego njega. Veoma primitivan potez, za koji ce da bude kaznjen.

Tom Tailor

pre 7 godina

Svako ko je gledao meč nece reci da je Viktor pogresio sto je pokusao da docara sudiji na njegove greske. Znamo koliko se spremao za Vimldon i koliko mu ovaj turnir znaci tako da ga u neku ruku razumem ali da je preterao jeste. Ljudi, Spanac je ocajno sudio!

nex

pre 7 godina

Uh,moralisti sto se primili. A nikad u zivotu ni S od sporta nisu upraznjavali. Samo ko nije u sportu ne zna ovakve situacije. Zato,ne tupite mnogo. Pojavio ii se neki priuceni sudija da nekome odredjuje prekretnicu u karijeri. A znami kroz sta je Viktor prosai

Mladen Mladenović

pre 7 godina

Viktor je prevashodno kriv za rezultat. Posle prvog seta se "najeo" i počeo da izigrava nekog koji ima meč loptu a ne još najmanje 4 seta. Tipična srpska "bolest". Brzo se zasitimo posle čega nastupi obavezna "popodnevna dremka", sve dok se ne probudimo, negde pred kraj, kada zamiče i poslednji vagon. Medjutim, sudija je bio više nego neodgovoran. Mislim da je namerno "grešio" na štetu Troickog. Možda je Troicki trebao oportunistički da se uzdrži ali, smatram da je postupio ljudski i ispravno. Stavio je do znanja sudiji da je dunster i sitan čovek. Platiće ali, zadovoljstvo uvek košta.

Misljenje

pre 7 godina

Ovo je potpuno nesportski, koliko god da sudija gresi a svi grese ne smeovako da se postavi...nema on zivce za tenis. Pa nije u finalu Wimbldona pa da se onoliko iznervira. Treba da odustane od tenisa.

peca

pre 7 godina

Problem u glavi. Koliko je važnih mečeva kada se lomio rezultat izgubio. I sada si Viktore dokazao da si mali. I nije ti kriv sudija ti si kriv sam.

Predo

pre 7 godina

Nažalost, imao sam jednom ovakav ispad i to usred meča i znam da sam bio u pravu i ništa mi to dobro nije donelo. Mislim da sam samo okrenuo sudiju protiv sebe, kao što je to uradio Viktor danas. Viktor se počeo buniti od samog početka i kada je bio u pravu i kada nije i imam osećaj da je toliko iziritirao sudiju da je ovaj odlučio da ga "saseče". Bilo je loših odluka i na štetu Vinjolasa, ali je on mudro oćutao i očigledno pridobio naklonost sudija. Naravno, sudije bi trebalo da sude "ni po babu, ni po stričevima", a ne da navijaju za nekog, a možda jednostavno nisu dorasli poslu.
Vinjolas zaslužio pobedu 100%, bez obzira na sudije, jer je mnogo, mnogo inteligentniji igrač.

devlinjo

pre 7 godina

Predstavnik nebeskog naroda! Svadjanje, psovanje, grimase, cinicna smejanja, krstenje... I ovaj, Janko, Djokovic, svi isti! I posle pitanja zasto nas ne vole i kako to da su Rafa i Rodzer omiljeni!? Fuj!
(Jumko, 30. jun 2016 18:23)

Nebeski bato!!! I ti bilo malo na nebo ali se to ne moze preko sajtova. Vidis, mi ne idemo na vase portale i savrseno nas ne interesujete, a vi ste blago receno manicno opsesivni SRBIJOM!!! Cudo je to moj bato. Nebo je to.

okulista

pre 7 godina

Već sam pisao.Ponoviću.Dokle god Troicki izlazi na teren sa šminkerskim naočarima za sunce (čak i po oblačnom vremenu!)- ništa od rezultata.

Pete

pre 7 godina

Ja sam video tri korekcije (nisam gledao ceo meč). Jednom Viktor pogađa liniju, sudija koriguje aut, Viktor besni i pokazuje beli trag na loptici. Posle obrnuto, linijski uzvikuje aut, sudija koriguje, a Viktor besni jer nema traga na loptici.

Setite se da je Janko žestoko oštećen u jednom meču 4. kola kada je pitao sudiju kada dolazi avion po njega pošto se njemu (sudiji) baš žuri da ga izbaci sa turnira.

Pozdrav za Sašu.

Nolo

pre 7 godina

Dusmani srbstva ne spavaju nikad ovoe samo napad na nola jerbo znadu dusmani dace nolo dasiznervira mlogo kad srbin izpadne pace mo zda slabie digra sutra!

zoran

pre 7 godina

Primitivac uvek ostaje primitivac.
Kao on je nesto bitan I taj jedan poen...ispod prosecni teniser koji je igrom pukih slucajnosti tu gde jeste.

bogdan

pre 7 godina

A kad je pobedio odlučujući meč u Davis kupu tad ste ga hvalili? Za državu super,a on se ovde bori zbog svog truda i porodice, i svago bi se ljutio za ono što je oštećen. Ceo meč trpi greške i prekipilo mu je. Sta ga briga sta ce te da mu kažete kad čovek ne želi da ga vuče neka budala za nos!

TirionLanister

pre 7 godina

Pisite sta hocete, ali bio je covek u pravu i sta je trebalo da uradi?! Bez obzira sto je izgubio, dobro je odigrao mec i ako on i Tipsarevic budu igrali, prolazimo Britaniju 100 %. ( ako prvi reketi reprezentacija ne budu igrali )

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Gotovim ga, ali vidjao sam ga i ranije privatno da je pricao na ulici veoma glasno, pretio i psovao... Ovo ponasanje mu nije strano alo ga i razumem.

siki

pre 7 godina

Jel ovo naučio na "časovima ljubavi" kod Dula?Očekivao sam još da krene da davi sudiju,to je popularno na utakmicama koje posećuje.Grešaka je bilo i biće,sastavni su deo svakog sporta,ali da bi bio veliki moraš da imaš i živce,strpljenje,kulturu,manire,kontrolu.

DuXoMaN

pre 7 godina

Ne razumem, prođu prvo kolo i odmah dignu nos, počnu da se šepure, izigravaju primadone, nose cvikere iako prst pred sobom ne vide...dokle više??? Ova Viktor-ija je sama sebe izbacila sa turnira, mada su to svi i očekivali, mentalni slabić.

Milan

pre 7 godina

Ne kažem da nije bio u pravu, i da nije bila delikatna situacija za takve korekcije, ali dobih transfer blama u jednom momentu. Teška šabanija našeg Viktora.

Bufalo Bil

pre 7 godina

Ko mu je kriv šta se doveo u situaciju da gubi 3-5 u petom setu protiv slabijeg tenisera. Tako je i prošle godine propustio 2-0 u setovima pa se izderavao na suduju kad su bile meč lopte.

Petar

pre 7 godina

Dobro je srbende, u redu je, smirela malo sa napadima na Viktora.
Da, pogrešio je ali nisu svi isti ljudi, ne mogu svi da budu flegme.
Kad vi mamini sinovi i tatine ćerkice budete pomerili guzicu sa troseda, isključili pametne telefone i kompjutere, pa iscedili iz sebe okean znoja na treningu, pa otišli na jedan Vimbldon i tamo igrali, borili se za plasman, za trofej, pa sudija pogreši na vašu štetu; e onda se vi nasmejte sudiji i potapšite ga po ramenu i podelite cveće publici, poljubite protivnika u patiku i kao kolibri napustite teren sa osmehom na licu...
Sve bre neke sudije i porota iz fotelje, svi sve znate, svi ste pametni...

Ja

pre 7 godina

@anica
Da ga je nabo (ulicarski klosarski izraz), zavrsio bi u zatvoru i morao da sudiji plati milionsku odstetu, a uz to bi dozivotno bio suspendovan. Tako da, ne, nije postojala ni najmanja mogucnost da ga nabode

teniser ATP No.777

pre 7 godina

Vec je krajnje vreme da prestane da se svadja sa sudijama svaki 2-3 mec.
Pocni da igras tako da si bolji na terenu onda ti sudija nije bitan.

Diego Moustapfa

pre 7 godina

Koliko puta ispod sam pročitao kladža, kladionica...Ovde se za većinu komentatora planeta okreće oko kladže i tiketa.Daj da naplatim tiket sutra može smak svijeta da bude.

nikola

pre 7 godina

Iz snimka se vidi da je sudija "spavao". Treba podsetiti da je Troicki protiv Marija dobijao meč, pre više godina kada mu je karijera bila u usponu, sakupljač loptica je uhvatio "živu" lopticu. Viktor je samo prokomentarisao: "šta uradi dete"? i nastavio meč koji je posle izgubio.

Zoran

pre 7 godina

Samo pokazuje Srpski temperament.
Nije u pravu, to ne rade pravi sportisti. Da ima zivaca za sudiju imao bi i strplenje na terenu da se izbori za pobedu.
Bruka sebe, svoju porodicu a i celu naciju.