Sreda, 29.06.2016.

15:25

Đokovićeva 30. GS pobeda u nizu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona pobedom nad Adrijanom Manarinom sa 6:4, 6:3, 7:6

Izvor: AK

Ðokoviæeva 30. GS pobeda u nizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Vuja neznalica

pre 7 godina

Dzumko, opet imaš tek šesti negativan komentar a toliko se trudiš!!! Ja mislim da su već i zubi počeli da ti ispadaju od jada i jeda, za žuč, jetru, nerve, želudac i td da ne pričamo... A meni neprijatno....

Antidervis

pre 7 godina

Ijao, a dervisluk opet u suzama!

Kako ide ona cuvena pesma Partizanovih uplakanih navijaca - "Plati porez, p...o ciganska!"

Nastavite da placete! Jos dugo cete! Po komandi svog idola, trenutno na privremenom radu u francuskoj zabiti, gde ga pune znani i neznani, magija ne fuknsionise van Tadiceve jurisdikcije.

buduci sampioni

pre 7 godina

Veliki sam navijac Novaka. Ali nesto mi se ne svidja. Pred svaki GS turnir nema pripremu.Hvata se reketa sa prvim kolom.Prva kola mu dodju kao privikavanje na podlogu i kao jaci trening. Evo dva kola sa nekakvim indijancima on igra toplo hladno umesto da to zavrsava sa 6:0, 6:1,6:2.To ce ujednom trenutku da mu seobije o glavu.Naletece na napaljenog igraca koji nema sta da izgubi,kome sve ide od ruke
(Nolefan, 29. jun 2016 17:45)

Novak od nikoga ne moze da izgubi do 3 u setove, koja god podloga bila u pitanju.

Mizantrop

pre 7 godina

jumkić jel te mnogo boli žuč? Teško je sigurno godinama se raspadati od muke. Idi malo prati onog vašeg čilića ako nije ispao u prvom kolu kao i obično. Možda i tebe kao njega pogodi kometa pa osvojiš neki tiket kao on GS.

Beobrad

pre 7 godina

Bravo Nole, nije lako protiv talentovanog i nepredvidivog Manarina dobiti lako u tri seta.
Atipican teniser, sa forhendom iz zgloba, interesantno ga je gledati, a nas Nole sa prosecnom igrom, razbi ga ko kantu.
Sta li ce tek biti od 1/4 finala, pa nadalje...QQ.

menjam nick

pre 7 godina

@Nolefan
Pa u tome je i poenta.. Priprema se za turnir onako kako mu odgovara.. posle u prvih par kola se uigrava i stedi energiju i u finalu gazi..
Zna on vrlo dobro kako sta i zasto tempira i kako se priprema..

Aleksandar Chicago

pre 7 godina

Evo, ni ja ne plaćam porez Srbiji. Zašto bih? Dođem nekoliko puta godišnje, potrošim neki dinar ili dolar, svejedno, i ajde nazad u nove radne pobede. Nije mi problem ni najmanji. I da, obožavam da gledam Novaka, navijam za njega i gledam mečeve kad god mi se ukaže prilika. Navijaću uživo u Cincinnati-ju ako odluči da će da igra. Pozdrav za Jumka i ostale verne navijače

fifi

pre 7 godina

Pobedjuje i kada ne igra koko moze. To je br1. Ako ima za Belucija protivnika, jos jedan nezgodan protivnik gde Novak mora da podigne nivo igre. Uvek je imao probleme sa njim ali ga dobijao. Videcemo ko ce biti protivnik ali ovaj je nezgodan. U svakom slucaju ocekujem Novakovu pobedu.

poreznik

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti.
(teča raša, 29. jun 2016 16:25)

Nijedan francuski teniser ne plaća porez Francuskoj. Malo se raspitaj pre nego pričaš napamet i ispadaš smešan. Ovaj Manarino je prijavljen na Malti. U kojoj si to školi učio da je Malta u Francuskoj? Malta je zemlja "poreski raj" sličan kao i MC. Conga, Monfis, Simon, svi odreda prijavljeni u Švajcarskoj, u istom kantonu gde i Federer, kantonu poznatom po tome što bogatašima po zakonu diskreciono određuje po dogovoru daleko nižu stopu poreza nego u ostatku Švajcarske. Bogati Francuzi nemaju koristi od prijavljivanja u Monte Karlo, jer po francuskim zakonima u tom slučaju plaćaju porez kao da su na francuskoj teritoriji. Marej plaća porez VB, ali njemu je britanski teniski savez (tj država) plaćao ful troškove celog trenerskog tima od juniorskih dana do 22. godine. On je u moralnoj, verovatno po ugovoru i zakonskoj obavezi da plaća porez VB. Nadal plaća Španiji, ali i on je imao pomoć saveza kao klinac. Američki zakoni su najrigorozniji. Ko ima USA pasoš, može da radi i živi na Marsu, obveznik je poreske službe USA. Ostavi se ti prazne priče o porezu.

veveveJAtackacom

pre 7 godina

Znate li kad je Novak zadnji put izgubio mec kad je vodio 2-0? Jirgen Melcer,Rolan Garos 2010...i od tad do dan danas Nole melje.

Batko

pre 7 godina

Ne kapiram ove Novakove hejtere kako ih više ne mrzi da ga ovoliko pljuju ? Oni više ne znaju šta će , pa im i neizvestan set služi kao povod za lečenje kompleksa ?!!! Momci, meni je vas iskreno, iskreno žao ...

whayever

pre 7 godina

@Dr

"Hajde iskreno sada neka mi neko da jedan pametan razlog zasto bi iko normalan placao porez Srbiji?"

Hajde iskreno, ko normalan shvata ozbiljno tvoju jeftinu demagogiju i ovo tvoje pateticno trolovanje? Idi radi nesto, kopaj, cuvaj ovce, statiraj u kukuruzu...

Zurkolomcina

pre 7 godina

Gazi ih Nole sve redom. Sve si tenisere pretvorio u tvoje redovne musterije. Zbog tebe ce uskoro uvesti i knjigu zalbi na svakom turniru...

Nolefan

pre 7 godina

Kažeš to čoveku koji je takvim pristupom vezao 4 GS u nizu i najvise uzastopnih pobeda na GS??
Ne razumem ove sto misle da znaju bolje od najboljih stvarno :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menjam nick, 29. jun 2016 18:11)


Ja ne govorim o konacnomishodu turnira vec oprvimkolima. Evo statistike danasnjeg mecaza Novaka

Prvi servis 67% a ima 83%
Break points 3/9
Winers 23 a protivnik 30
Errors 21 sto je mnogo
Cover distance 2060,7 metara u odnosu na protivnika 1921,6 sto je pokazatelj da je morao mnogo vise da trci zbog udaraca protivnika

menjam nick

pre 7 godina

@Nolefan
Kažeš to čoveku koji je takvim pristupom vezao 4 GS u nizu i najvise uzastopnih pobeda na GS??
Ne razumem ove sto misle da znaju bolje od najboljih stvarno :D

Idemooo

pre 7 godina

Trebali ste da stavite usklicnik na kraju naslova jer ipak je 30 pobeda rekord ali i okrugla brojka. Ja se nadam da ce novak ove godine ostvariti 42.-u Grand Slam pobedu!

veljko

pre 7 godina

svako ima manu, pa i novak. vrlo cesto se opusti kad treba da zavrsi mec. taj efekat se pojacao od 2011, sto je zacudjujuce. slicno tom zadnjem gemu, pukao je i 3. set wb 2011, protiv nadala, da bi ga posle ponovo lako dobio. secam se da je beker, tadasnji komentator, objasnjavao vilanderu, ono sto je i novak potvrdio kasnije, da je u pitanju opustanje, ne strah ili nervoza. bilo bi lepo kad bi novinari izvukli statistiku izgubljenih servis gemova za mec, pa da se uporedi % izgubljenih, sa ostalim servis gemovima. kladim se da je procenat bar duplo veci, ako ne i tri puta.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti. Uz sve, mnogo je talentovaniji od Novaka, ali nije imao novca da plati Pilica da ga trenira, za razliku od Novaka koji je bogatas od rodjenja. Sada je vreme da Manarino pobedi!
(teča raša, 29. jun 2016 16:25)

Novak ne plaća porez, ali je učinio za Srbiju i dao novca za dečicu, škole i bolnice mnogo više nego što iznosi porez koji bi mu oteli naši lihvari! Dali je bolji čovek od Manarina ili nije, nebitno je. Uporedi sebe sa njima dvojicom, pa vidi gde si ti.

moje mišljenje

pre 7 godina

Pod kakvim pritiskom igra ovaj čovek, izgleda da nema igrača koji nema dodatnu motivaciju kada igra protiv njega! Sjajno! Forza, No1e!

malakas

pre 7 godina

teča rašo, ne bi ti platio porez ovim našim lihvarima nikako, nije patriotizam biti ovca, ali vidim da ima nekih kojima jeste. svako dobro i nastavi da finansiraš bulumentu ponosno.

anica

pre 7 godina

Marinirani..dovidjenja. Zakomplikova se malo na kraju, ali dobro..nisu igrali nikad. Ritern pomaze uvek.
Bravo Nole..odlicno, samo korak po korak, i to je to.
Idemo kralju, jos 15 setova do 13.GS.

kosmajac

pre 7 godina

nolo nume da zavrsi mec. koji je ovo put kad servira za mec, da ga neko brejkne. tu je prvi svih vremena. preslaba igra protiv ovog mandarina

Nolefan

pre 7 godina

Veliki sam navijac Novaka. Ali nesto mi se ne svidja. Pred svaki GS turnir nema pripremu.Hvata se reketa sa prvim kolom.Prva kola mu dodju kao privikavanje na podlogu i kao jaci trening. Evo dva kola sa nekakvim indijancima on igra toplo hladno umesto da to zavrsava sa 6:0, 6:1,6:2.To ce ujednom trenutku da mu seobije o glavu.Naletece na napaljenog igraca koji nema sta da izgubi,kome sve ide od ruke

šetač

pre 7 godina

Muke mi je od ovih što popunjavaju Noletovi poresku prijavu i mesto boravka. Čovek je slobodan da radi sa svojm životom šta hoće sve dok ne ugrožava drugog. ENDE.

Gajetano

pre 7 godina

Kada bi Francuz mogao 5 sati da drzi nivo igre kakav je pokazivao u delovima ovog meca, mozda (ali samo mozda) bi i imao bi neke sanse. Ovako nista. Da bi bio #1 i neprikosnoveni vladar tenisa kao sto je Novak u ovom trenutku, moras: 1) Da, sto bi rekao Viktor, "predjes igricu", 2) Da mozes da igras igricu punih 5 sati, a da ti nivo igre ne oscilira vise od 5% od standardnog nivoa. U tom grmu lezi zec, mnogi imaju igru za Novaka par poena, gemova, set, mozda i dva. Ali rvati se sa Novakom za svaki bogovetni poen ceo mec malo ko u ovom trenutku moze, na 3 dobijena seta niko. Najblizi je Endi, koji moze iz sebe da izvuce maksimum otprilike prva dva seta, i tu mu je kraj.

P.S. Zanimljivo kako Novak tesko zatvara meceve na svoj servis, cak i protiv ovakvih autsajdera. Kao da mu je u glavi mec zavrsen, a ovaj prekoputa i ne mora nesto posebno da se trudi, samo da vrati loptu u teren, a Novak je tu da pokloni poen. Zaista osobena, cudna, ali bas onako ljudska osobina NASEG Velikog Sampiona.

Pozdrav,

nemanna

pre 7 godina

Belucci ili Kveri, bice to dobar ispit za Noleta. Iako je Belluci sljakas, dobar je i na travi, i laksi od Kverija sa sjajnim servisom.

NI

pre 7 godina

Najteze meceve Novak ima u prva tri kola. Posle mi zao njegovih protivnika koliko ih samelje.
Samo mi nije jasno kakvo je ovo urlanje prefinjene engleske publike na duplu servis gresku Djokovica kada i Manarino pravi brejk. Mislim, nemoguce da ugladjeni Englezi to sebi dopustaju, ipak su oni rasa ljudi iznad svih ostalih...

Rambo

pre 7 godina

Da li moze,kada Novak osvoji Vimbldon da se dodeli nagrada za najglupljeg "komentatora" ovde?Ja glasam za "struju..."!
(Dag Kristi, 29. jun 2016 16:23) Nominujem "teca rasa" za uzi izbor.

sumnjičav

pre 7 godina

Djokovic ponovo na cistu mentalnu i fizicku snagu dobija mec nista na igru,Federer i Sampras bi na vrhuncu odrali ovoga za sat i po najvise na travi.Zato Djokovic nikada nece dostici njihovu slavu pa makar osvoji i 30 slemova,ostace najdosadniji broj jedan tajedno sa Lendlom.
(Walter White, 29. jun 2016 16:20)
pa novsk još napreduje. tek treba da dođe do vrhunca. a ti moš da plačeš samo...

Dr Agan

pre 7 godina

Nikada nisam bio sigurniji da Novak osvaja neki Grand Slam kao sada.Covek kompletira do kraja godine kalendarski slem ,spaja sest Grand Slamova ,izjendacuje se sa Nadalom po titulama i upisuje se u GOAT knjigu za vjeki vjekova .Amin

Nebojša

pre 7 godina

Malo je nepotrebno produžio meč ali mene odavno ove ne nervira kao nekad jer jednostavno njemu se to dešava barem jednom na svakom turniru pa sam to prihvatio jedino mi smeta kada u finalu vraća rivala u meč i tada gubim strpljenja i živce srećom u poprilično zadnjih finala je znatno smanjio padove u igri igra puno zreliji zato je i većinu dobio.

Kodjak

pre 7 godina

@teča raša
Mannarino kao i vecina ostalih francuskih tenisera ima `residence` izvan Francuske, konkretno na Malti. Pitam se zasto, sigurno da bi odatle placao porez u Fr....

Dum Dum Nole

pre 7 godina

Kaže Viško malopre Bum Bum Beker zna koliko je servis bitan na travi.Nema više Bum Bum Beker sada je Dum Dum Nole! Gazi majstore,samo jedan je put koji dotiče nebo,samo jedan je put koji vodi do trona,ja bih hteo da vladam vlada,ja sam rodjen da vladam!

Statik

pre 7 godina

Protivnici RF za prvi osvojeni Wimb. 2003:
Finals 48 Mark Philippoussis
Semi-Finals 6 Andy Roddick
Quarter-Finals 12 Sjeng Schalken
Round of 16 52 Feliciano Lopez
Round of 32 45 Mardy Fish
Round of 64 70 Stefan Koubek
Round of 128 55 Hyung-Taik Lee

Sto bi neki rekli platinasta ili dijamantna era....( a tu je i Lee...), znaci osim Andya niko iz prvih 10...

Dr Agan

pre 7 godina

Lu, Darsis, Bedene, Agut, Vord, Manarino... Nastavljamo niz... Zlatna era tenisa!
(Jumko, 29. jun 2016 15:59)

Koja zavist izbija iz tebe,monstrume jedan.
Nole osvaja Vimbldon a ti mozes da crknes

Walter White

pre 7 godina

Djokovic ponovo na cistu mentalnu i fizicku snagu dobija mec nista na igru,Federer i Sampras bi na vrhuncu odrali ovoga za sat i po najvise na travi.Zato Djokovic nikada nece dostici njihovu slavu pa makar osvoji i 30 slemova,ostace najdosadniji broj jedan tajedno sa Lendlom.

ime

pre 7 godina

kada se setim onog djokovica iz 2015. na vimbldonu.. tada je bio na vimbldonu u daleko boljoj formi nego sada.. mozda je to i njegov najbolji odigran vimbldon u karijeri.. ne znam zasto je sada ovako ukucen, usporen, defanzivan.. onaj njegov cuveni ritern vise nema.. mozda se promeni kada dodju ozbiljniji protivnici.. svakako nadam se da ce i ove godine osvojiti.. ali vidicemo..

Dr Agan

pre 7 godina

Struja i Jumko.
Jesu oni dva decka u vezi pa stalno komentarisu zajedno protiv Noleta.Verovatno jesy.
Jedba tura znojenja pa onda da pljuju po Novaku.
Sve zabava za sirorinju

Dr Agan

pre 7 godina

Znam da Manjarino ne moze da pobedi Djovaka,moze Veseli,ali mora prvo Manjarina da pobedi da bi dosao do Veselog,ili cak Gofina,korak po korak.
(Struja neuspesni brejkdenser, 29. jun 2016 15:45

Brate ,jesi ti normalan uopste?
Logika ti nije jaca syrana

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Kad procitam ovde neke komentare i vidim nacin na kome se sve sto Nole radi (ili je vec uradio) ponizava i ismejava, onda mi ostaje samo da kazem: sacuvaj nas Boze i zakloni. Kakvih ljudi ima, pa to je za ne poverovati!

teča raša

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti. Uz sve, mnogo je talentovaniji od Novaka, ali nije imao novca da plati Pilica da ga trenira, za razliku od Novaka koji je bogatas od rodjenja. Sada je vreme da Manarino pobedi!

Pokondireni_Tikvan

pre 7 godina

Ajmo Nole, samo napred!!!
Izvin'te sto ja ovako, nego ko velim dal' neko zna sta ce biti sa onim fakultetskim rokom za vecite studente? pitam za drugara

Max ace

pre 7 godina

Danas ce bit iznenadenje. Manarino pobeduje 3:1 i to nakon prvog seta izgubljenog. Rodendan mu je i potpuno je opusten dok ce se nole pocet zivcirati nakon izgubljenog seta te zavrsiti u provaliji. Steta za noleta i jos jedan wimbledon. Roger uzima ove godine 8 i ode u penziju za dve godine

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Znam da Manjarino ne moze da pobedi Djovaka,moze Veseli,ali mora prvo Manjarina da pobedi da bi dosao do Veselog,ili cak Gofina,korak po korak.

Petar

pre 7 godina

Neće biti baš lako Noletu danas. Gledao sam ovog Manarina dosta puta. Što protiv Mareja, Federera... Ima odličan servis za travu, dobar slajs i jak forhend. Namučio je Mareja u nekoliko navrata. Nadam se da Nole neće da ga potceni.

Gajetano

pre 7 godina

Kada bi Francuz mogao 5 sati da drzi nivo igre kakav je pokazivao u delovima ovog meca, mozda (ali samo mozda) bi i imao bi neke sanse. Ovako nista. Da bi bio #1 i neprikosnoveni vladar tenisa kao sto je Novak u ovom trenutku, moras: 1) Da, sto bi rekao Viktor, "predjes igricu", 2) Da mozes da igras igricu punih 5 sati, a da ti nivo igre ne oscilira vise od 5% od standardnog nivoa. U tom grmu lezi zec, mnogi imaju igru za Novaka par poena, gemova, set, mozda i dva. Ali rvati se sa Novakom za svaki bogovetni poen ceo mec malo ko u ovom trenutku moze, na 3 dobijena seta niko. Najblizi je Endi, koji moze iz sebe da izvuce maksimum otprilike prva dva seta, i tu mu je kraj.

P.S. Zanimljivo kako Novak tesko zatvara meceve na svoj servis, cak i protiv ovakvih autsajdera. Kao da mu je u glavi mec zavrsen, a ovaj prekoputa i ne mora nesto posebno da se trudi, samo da vrati loptu u teren, a Novak je tu da pokloni poen. Zaista osobena, cudna, ali bas onako ljudska osobina NASEG Velikog Sampiona.

Pozdrav,

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti. Uz sve, mnogo je talentovaniji od Novaka, ali nije imao novca da plati Pilica da ga trenira, za razliku od Novaka koji je bogatas od rodjenja. Sada je vreme da Manarino pobedi!
(teča raša, 29. jun 2016 16:25)

Novak ne plaća porez, ali je učinio za Srbiju i dao novca za dečicu, škole i bolnice mnogo više nego što iznosi porez koji bi mu oteli naši lihvari! Dali je bolji čovek od Manarina ili nije, nebitno je. Uporedi sebe sa njima dvojicom, pa vidi gde si ti.

Dr Agan

pre 7 godina

Nikada nisam bio sigurniji da Novak osvaja neki Grand Slam kao sada.Covek kompletira do kraja godine kalendarski slem ,spaja sest Grand Slamova ,izjendacuje se sa Nadalom po titulama i upisuje se u GOAT knjigu za vjeki vjekova .Amin

šetač

pre 7 godina

Muke mi je od ovih što popunjavaju Noletovi poresku prijavu i mesto boravka. Čovek je slobodan da radi sa svojm životom šta hoće sve dok ne ugrožava drugog. ENDE.

Petar

pre 7 godina

Neće biti baš lako Noletu danas. Gledao sam ovog Manarina dosta puta. Što protiv Mareja, Federera... Ima odličan servis za travu, dobar slajs i jak forhend. Namučio je Mareja u nekoliko navrata. Nadam se da Nole neće da ga potceni.

Zurkolomcina

pre 7 godina

Gazi ih Nole sve redom. Sve si tenisere pretvorio u tvoje redovne musterije. Zbog tebe ce uskoro uvesti i knjigu zalbi na svakom turniru...

poreznik

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti.
(teča raša, 29. jun 2016 16:25)

Nijedan francuski teniser ne plaća porez Francuskoj. Malo se raspitaj pre nego pričaš napamet i ispadaš smešan. Ovaj Manarino je prijavljen na Malti. U kojoj si to školi učio da je Malta u Francuskoj? Malta je zemlja "poreski raj" sličan kao i MC. Conga, Monfis, Simon, svi odreda prijavljeni u Švajcarskoj, u istom kantonu gde i Federer, kantonu poznatom po tome što bogatašima po zakonu diskreciono određuje po dogovoru daleko nižu stopu poreza nego u ostatku Švajcarske. Bogati Francuzi nemaju koristi od prijavljivanja u Monte Karlo, jer po francuskim zakonima u tom slučaju plaćaju porez kao da su na francuskoj teritoriji. Marej plaća porez VB, ali njemu je britanski teniski savez (tj država) plaćao ful troškove celog trenerskog tima od juniorskih dana do 22. godine. On je u moralnoj, verovatno po ugovoru i zakonskoj obavezi da plaća porez VB. Nadal plaća Španiji, ali i on je imao pomoć saveza kao klinac. Američki zakoni su najrigorozniji. Ko ima USA pasoš, može da radi i živi na Marsu, obveznik je poreske službe USA. Ostavi se ti prazne priče o porezu.

Dr Agan

pre 7 godina

Lu, Darsis, Bedene, Agut, Vord, Manarino... Nastavljamo niz... Zlatna era tenisa!
(Jumko, 29. jun 2016 15:59)

Koja zavist izbija iz tebe,monstrume jedan.
Nole osvaja Vimbldon a ti mozes da crknes

Idemooo

pre 7 godina

Trebali ste da stavite usklicnik na kraju naslova jer ipak je 30 pobeda rekord ali i okrugla brojka. Ja se nadam da ce novak ove godine ostvariti 42.-u Grand Slam pobedu!

sumnjičav

pre 7 godina

Djokovic ponovo na cistu mentalnu i fizicku snagu dobija mec nista na igru,Federer i Sampras bi na vrhuncu odrali ovoga za sat i po najvise na travi.Zato Djokovic nikada nece dostici njihovu slavu pa makar osvoji i 30 slemova,ostace najdosadniji broj jedan tajedno sa Lendlom.
(Walter White, 29. jun 2016 16:20)
pa novsk još napreduje. tek treba da dođe do vrhunca. a ti moš da plačeš samo...

Statik

pre 7 godina

Protivnici RF za prvi osvojeni Wimb. 2003:
Finals 48 Mark Philippoussis
Semi-Finals 6 Andy Roddick
Quarter-Finals 12 Sjeng Schalken
Round of 16 52 Feliciano Lopez
Round of 32 45 Mardy Fish
Round of 64 70 Stefan Koubek
Round of 128 55 Hyung-Taik Lee

Sto bi neki rekli platinasta ili dijamantna era....( a tu je i Lee...), znaci osim Andya niko iz prvih 10...

Dr Agan

pre 7 godina

Struja i Jumko.
Jesu oni dva decka u vezi pa stalno komentarisu zajedno protiv Noleta.Verovatno jesy.
Jedba tura znojenja pa onda da pljuju po Novaku.
Sve zabava za sirorinju

moje mišljenje

pre 7 godina

Pod kakvim pritiskom igra ovaj čovek, izgleda da nema igrača koji nema dodatnu motivaciju kada igra protiv njega! Sjajno! Forza, No1e!

veveveJAtackacom

pre 7 godina

Znate li kad je Novak zadnji put izgubio mec kad je vodio 2-0? Jirgen Melcer,Rolan Garos 2010...i od tad do dan danas Nole melje.

whayever

pre 7 godina

@Dr

"Hajde iskreno sada neka mi neko da jedan pametan razlog zasto bi iko normalan placao porez Srbiji?"

Hajde iskreno, ko normalan shvata ozbiljno tvoju jeftinu demagogiju i ovo tvoje pateticno trolovanje? Idi radi nesto, kopaj, cuvaj ovce, statiraj u kukuruzu...

Dr Agan

pre 7 godina

Znam da Manjarino ne moze da pobedi Djovaka,moze Veseli,ali mora prvo Manjarina da pobedi da bi dosao do Veselog,ili cak Gofina,korak po korak.
(Struja neuspesni brejkdenser, 29. jun 2016 15:45

Brate ,jesi ti normalan uopste?
Logika ti nije jaca syrana

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Kad procitam ovde neke komentare i vidim nacin na kome se sve sto Nole radi (ili je vec uradio) ponizava i ismejava, onda mi ostaje samo da kazem: sacuvaj nas Boze i zakloni. Kakvih ljudi ima, pa to je za ne poverovati!

Nebojša

pre 7 godina

Malo je nepotrebno produžio meč ali mene odavno ove ne nervira kao nekad jer jednostavno njemu se to dešava barem jednom na svakom turniru pa sam to prihvatio jedino mi smeta kada u finalu vraća rivala u meč i tada gubim strpljenja i živce srećom u poprilično zadnjih finala je znatno smanjio padove u igri igra puno zreliji zato je i većinu dobio.

anica

pre 7 godina

Marinirani..dovidjenja. Zakomplikova se malo na kraju, ali dobro..nisu igrali nikad. Ritern pomaze uvek.
Bravo Nole..odlicno, samo korak po korak, i to je to.
Idemo kralju, jos 15 setova do 13.GS.

Dum Dum Nole

pre 7 godina

Kaže Viško malopre Bum Bum Beker zna koliko je servis bitan na travi.Nema više Bum Bum Beker sada je Dum Dum Nole! Gazi majstore,samo jedan je put koji dotiče nebo,samo jedan je put koji vodi do trona,ja bih hteo da vladam vlada,ja sam rodjen da vladam!

malakas

pre 7 godina

teča rašo, ne bi ti platio porez ovim našim lihvarima nikako, nije patriotizam biti ovca, ali vidim da ima nekih kojima jeste. svako dobro i nastavi da finansiraš bulumentu ponosno.

menjam nick

pre 7 godina

@Nolefan
Kažeš to čoveku koji je takvim pristupom vezao 4 GS u nizu i najvise uzastopnih pobeda na GS??
Ne razumem ove sto misle da znaju bolje od najboljih stvarno :D

Aleksandar Chicago

pre 7 godina

Evo, ni ja ne plaćam porez Srbiji. Zašto bih? Dođem nekoliko puta godišnje, potrošim neki dinar ili dolar, svejedno, i ajde nazad u nove radne pobede. Nije mi problem ni najmanji. I da, obožavam da gledam Novaka, navijam za njega i gledam mečeve kad god mi se ukaže prilika. Navijaću uživo u Cincinnati-ju ako odluči da će da igra. Pozdrav za Jumka i ostale verne navijače

Rambo

pre 7 godina

Da li moze,kada Novak osvoji Vimbldon da se dodeli nagrada za najglupljeg "komentatora" ovde?Ja glasam za "struju..."!
(Dag Kristi, 29. jun 2016 16:23) Nominujem "teca rasa" za uzi izbor.

nemanna

pre 7 godina

Belucci ili Kveri, bice to dobar ispit za Noleta. Iako je Belluci sljakas, dobar je i na travi, i laksi od Kverija sa sjajnim servisom.

NI

pre 7 godina

Najteze meceve Novak ima u prva tri kola. Posle mi zao njegovih protivnika koliko ih samelje.
Samo mi nije jasno kakvo je ovo urlanje prefinjene engleske publike na duplu servis gresku Djokovica kada i Manarino pravi brejk. Mislim, nemoguce da ugladjeni Englezi to sebi dopustaju, ipak su oni rasa ljudi iznad svih ostalih...

Kodjak

pre 7 godina

@teča raša
Mannarino kao i vecina ostalih francuskih tenisera ima `residence` izvan Francuske, konkretno na Malti. Pitam se zasto, sigurno da bi odatle placao porez u Fr....

veljko

pre 7 godina

svako ima manu, pa i novak. vrlo cesto se opusti kad treba da zavrsi mec. taj efekat se pojacao od 2011, sto je zacudjujuce. slicno tom zadnjem gemu, pukao je i 3. set wb 2011, protiv nadala, da bi ga posle ponovo lako dobio. secam se da je beker, tadasnji komentator, objasnjavao vilanderu, ono sto je i novak potvrdio kasnije, da je u pitanju opustanje, ne strah ili nervoza. bilo bi lepo kad bi novinari izvukli statistiku izgubljenih servis gemova za mec, pa da se uporedi % izgubljenih, sa ostalim servis gemovima. kladim se da je procenat bar duplo veci, ako ne i tri puta.

menjam nick

pre 7 godina

@Nolefan
Pa u tome je i poenta.. Priprema se za turnir onako kako mu odgovara.. posle u prvih par kola se uigrava i stedi energiju i u finalu gazi..
Zna on vrlo dobro kako sta i zasto tempira i kako se priprema..

Batko

pre 7 godina

Ne kapiram ove Novakove hejtere kako ih više ne mrzi da ga ovoliko pljuju ? Oni više ne znaju šta će , pa im i neizvestan set služi kao povod za lečenje kompleksa ?!!! Momci, meni je vas iskreno, iskreno žao ...

fifi

pre 7 godina

Pobedjuje i kada ne igra koko moze. To je br1. Ako ima za Belucija protivnika, jos jedan nezgodan protivnik gde Novak mora da podigne nivo igre. Uvek je imao probleme sa njim ali ga dobijao. Videcemo ko ce biti protivnik ali ovaj je nezgodan. U svakom slucaju ocekujem Novakovu pobedu.

teča raša

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti. Uz sve, mnogo je talentovaniji od Novaka, ali nije imao novca da plati Pilica da ga trenira, za razliku od Novaka koji je bogatas od rodjenja. Sada je vreme da Manarino pobedi!

Beobrad

pre 7 godina

Bravo Nole, nije lako protiv talentovanog i nepredvidivog Manarina dobiti lako u tri seta.
Atipican teniser, sa forhendom iz zgloba, interesantno ga je gledati, a nas Nole sa prosecnom igrom, razbi ga ko kantu.
Sta li ce tek biti od 1/4 finala, pa nadalje...QQ.

Pokondireni_Tikvan

pre 7 godina

Ajmo Nole, samo napred!!!
Izvin'te sto ja ovako, nego ko velim dal' neko zna sta ce biti sa onim fakultetskim rokom za vecite studente? pitam za drugara

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Znam da Manjarino ne moze da pobedi Djovaka,moze Veseli,ali mora prvo Manjarina da pobedi da bi dosao do Veselog,ili cak Gofina,korak po korak.

Nolefan

pre 7 godina

Veliki sam navijac Novaka. Ali nesto mi se ne svidja. Pred svaki GS turnir nema pripremu.Hvata se reketa sa prvim kolom.Prva kola mu dodju kao privikavanje na podlogu i kao jaci trening. Evo dva kola sa nekakvim indijancima on igra toplo hladno umesto da to zavrsava sa 6:0, 6:1,6:2.To ce ujednom trenutku da mu seobije o glavu.Naletece na napaljenog igraca koji nema sta da izgubi,kome sve ide od ruke

Walter White

pre 7 godina

Djokovic ponovo na cistu mentalnu i fizicku snagu dobija mec nista na igru,Federer i Sampras bi na vrhuncu odrali ovoga za sat i po najvise na travi.Zato Djokovic nikada nece dostici njihovu slavu pa makar osvoji i 30 slemova,ostace najdosadniji broj jedan tajedno sa Lendlom.

ime

pre 7 godina

kada se setim onog djokovica iz 2015. na vimbldonu.. tada je bio na vimbldonu u daleko boljoj formi nego sada.. mozda je to i njegov najbolji odigran vimbldon u karijeri.. ne znam zasto je sada ovako ukucen, usporen, defanzivan.. onaj njegov cuveni ritern vise nema.. mozda se promeni kada dodju ozbiljniji protivnici.. svakako nadam se da ce i ove godine osvojiti.. ali vidicemo..

kosmajac

pre 7 godina

nolo nume da zavrsi mec. koji je ovo put kad servira za mec, da ga neko brejkne. tu je prvi svih vremena. preslaba igra protiv ovog mandarina

buduci sampioni

pre 7 godina

Veliki sam navijac Novaka. Ali nesto mi se ne svidja. Pred svaki GS turnir nema pripremu.Hvata se reketa sa prvim kolom.Prva kola mu dodju kao privikavanje na podlogu i kao jaci trening. Evo dva kola sa nekakvim indijancima on igra toplo hladno umesto da to zavrsava sa 6:0, 6:1,6:2.To ce ujednom trenutku da mu seobije o glavu.Naletece na napaljenog igraca koji nema sta da izgubi,kome sve ide od ruke
(Nolefan, 29. jun 2016 17:45)

Novak od nikoga ne moze da izgubi do 3 u setove, koja god podloga bila u pitanju.

Nolefan

pre 7 godina

Kažeš to čoveku koji je takvim pristupom vezao 4 GS u nizu i najvise uzastopnih pobeda na GS??
Ne razumem ove sto misle da znaju bolje od najboljih stvarno :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menjam nick, 29. jun 2016 18:11)


Ja ne govorim o konacnomishodu turnira vec oprvimkolima. Evo statistike danasnjeg mecaza Novaka

Prvi servis 67% a ima 83%
Break points 3/9
Winers 23 a protivnik 30
Errors 21 sto je mnogo
Cover distance 2060,7 metara u odnosu na protivnika 1921,6 sto je pokazatelj da je morao mnogo vise da trci zbog udaraca protivnika

Mizantrop

pre 7 godina

jumkić jel te mnogo boli žuč? Teško je sigurno godinama se raspadati od muke. Idi malo prati onog vašeg čilića ako nije ispao u prvom kolu kao i obično. Možda i tebe kao njega pogodi kometa pa osvojiš neki tiket kao on GS.

Max ace

pre 7 godina

Danas ce bit iznenadenje. Manarino pobeduje 3:1 i to nakon prvog seta izgubljenog. Rodendan mu je i potpuno je opusten dok ce se nole pocet zivcirati nakon izgubljenog seta te zavrsiti u provaliji. Steta za noleta i jos jedan wimbledon. Roger uzima ove godine 8 i ode u penziju za dve godine

Antidervis

pre 7 godina

Ijao, a dervisluk opet u suzama!

Kako ide ona cuvena pesma Partizanovih uplakanih navijaca - "Plati porez, p...o ciganska!"

Nastavite da placete! Jos dugo cete! Po komandi svog idola, trenutno na privremenom radu u francuskoj zabiti, gde ga pune znani i neznani, magija ne fuknsionise van Tadiceve jurisdikcije.

Vuja neznalica

pre 7 godina

Dzumko, opet imaš tek šesti negativan komentar a toliko se trudiš!!! Ja mislim da su već i zubi počeli da ti ispadaju od jada i jeda, za žuč, jetru, nerve, želudac i td da ne pričamo... A meni neprijatno....

teča raša

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti. Uz sve, mnogo je talentovaniji od Novaka, ali nije imao novca da plati Pilica da ga trenira, za razliku od Novaka koji je bogatas od rodjenja. Sada je vreme da Manarino pobedi!

Walter White

pre 7 godina

Djokovic ponovo na cistu mentalnu i fizicku snagu dobija mec nista na igru,Federer i Sampras bi na vrhuncu odrali ovoga za sat i po najvise na travi.Zato Djokovic nikada nece dostici njihovu slavu pa makar osvoji i 30 slemova,ostace najdosadniji broj jedan tajedno sa Lendlom.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Znam da Manjarino ne moze da pobedi Djovaka,moze Veseli,ali mora prvo Manjarina da pobedi da bi dosao do Veselog,ili cak Gofina,korak po korak.

Nolefan

pre 7 godina

Veliki sam navijac Novaka. Ali nesto mi se ne svidja. Pred svaki GS turnir nema pripremu.Hvata se reketa sa prvim kolom.Prva kola mu dodju kao privikavanje na podlogu i kao jaci trening. Evo dva kola sa nekakvim indijancima on igra toplo hladno umesto da to zavrsava sa 6:0, 6:1,6:2.To ce ujednom trenutku da mu seobije o glavu.Naletece na napaljenog igraca koji nema sta da izgubi,kome sve ide od ruke

Max ace

pre 7 godina

Danas ce bit iznenadenje. Manarino pobeduje 3:1 i to nakon prvog seta izgubljenog. Rodendan mu je i potpuno je opusten dok ce se nole pocet zivcirati nakon izgubljenog seta te zavrsiti u provaliji. Steta za noleta i jos jedan wimbledon. Roger uzima ove godine 8 i ode u penziju za dve godine

kosmajac

pre 7 godina

nolo nume da zavrsi mec. koji je ovo put kad servira za mec, da ga neko brejkne. tu je prvi svih vremena. preslaba igra protiv ovog mandarina

Nolefan

pre 7 godina

Kažeš to čoveku koji je takvim pristupom vezao 4 GS u nizu i najvise uzastopnih pobeda na GS??
Ne razumem ove sto misle da znaju bolje od najboljih stvarno :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menjam nick, 29. jun 2016 18:11)


Ja ne govorim o konacnomishodu turnira vec oprvimkolima. Evo statistike danasnjeg mecaza Novaka

Prvi servis 67% a ima 83%
Break points 3/9
Winers 23 a protivnik 30
Errors 21 sto je mnogo
Cover distance 2060,7 metara u odnosu na protivnika 1921,6 sto je pokazatelj da je morao mnogo vise da trci zbog udaraca protivnika

ime

pre 7 godina

kada se setim onog djokovica iz 2015. na vimbldonu.. tada je bio na vimbldonu u daleko boljoj formi nego sada.. mozda je to i njegov najbolji odigran vimbldon u karijeri.. ne znam zasto je sada ovako ukucen, usporen, defanzivan.. onaj njegov cuveni ritern vise nema.. mozda se promeni kada dodju ozbiljniji protivnici.. svakako nadam se da ce i ove godine osvojiti.. ali vidicemo..

sumnjičav

pre 7 godina

Djokovic ponovo na cistu mentalnu i fizicku snagu dobija mec nista na igru,Federer i Sampras bi na vrhuncu odrali ovoga za sat i po najvise na travi.Zato Djokovic nikada nece dostici njihovu slavu pa makar osvoji i 30 slemova,ostace najdosadniji broj jedan tajedno sa Lendlom.
(Walter White, 29. jun 2016 16:20)
pa novsk još napreduje. tek treba da dođe do vrhunca. a ti moš da plačeš samo...

Dr Agan

pre 7 godina

Lu, Darsis, Bedene, Agut, Vord, Manarino... Nastavljamo niz... Zlatna era tenisa!
(Jumko, 29. jun 2016 15:59)

Koja zavist izbija iz tebe,monstrume jedan.
Nole osvaja Vimbldon a ti mozes da crknes

whayever

pre 7 godina

@Dr

"Hajde iskreno sada neka mi neko da jedan pametan razlog zasto bi iko normalan placao porez Srbiji?"

Hajde iskreno, ko normalan shvata ozbiljno tvoju jeftinu demagogiju i ovo tvoje pateticno trolovanje? Idi radi nesto, kopaj, cuvaj ovce, statiraj u kukuruzu...

Dr Agan

pre 7 godina

Nikada nisam bio sigurniji da Novak osvaja neki Grand Slam kao sada.Covek kompletira do kraja godine kalendarski slem ,spaja sest Grand Slamova ,izjendacuje se sa Nadalom po titulama i upisuje se u GOAT knjigu za vjeki vjekova .Amin

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti. Uz sve, mnogo je talentovaniji od Novaka, ali nije imao novca da plati Pilica da ga trenira, za razliku od Novaka koji je bogatas od rodjenja. Sada je vreme da Manarino pobedi!
(teča raša, 29. jun 2016 16:25)

Novak ne plaća porez, ali je učinio za Srbiju i dao novca za dečicu, škole i bolnice mnogo više nego što iznosi porez koji bi mu oteli naši lihvari! Dali je bolji čovek od Manarina ili nije, nebitno je. Uporedi sebe sa njima dvojicom, pa vidi gde si ti.

Gajetano

pre 7 godina

Kada bi Francuz mogao 5 sati da drzi nivo igre kakav je pokazivao u delovima ovog meca, mozda (ali samo mozda) bi i imao bi neke sanse. Ovako nista. Da bi bio #1 i neprikosnoveni vladar tenisa kao sto je Novak u ovom trenutku, moras: 1) Da, sto bi rekao Viktor, "predjes igricu", 2) Da mozes da igras igricu punih 5 sati, a da ti nivo igre ne oscilira vise od 5% od standardnog nivoa. U tom grmu lezi zec, mnogi imaju igru za Novaka par poena, gemova, set, mozda i dva. Ali rvati se sa Novakom za svaki bogovetni poen ceo mec malo ko u ovom trenutku moze, na 3 dobijena seta niko. Najblizi je Endi, koji moze iz sebe da izvuce maksimum otprilike prva dva seta, i tu mu je kraj.

P.S. Zanimljivo kako Novak tesko zatvara meceve na svoj servis, cak i protiv ovakvih autsajdera. Kao da mu je u glavi mec zavrsen, a ovaj prekoputa i ne mora nesto posebno da se trudi, samo da vrati loptu u teren, a Novak je tu da pokloni poen. Zaista osobena, cudna, ali bas onako ljudska osobina NASEG Velikog Sampiona.

Pozdrav,

Petar

pre 7 godina

Neće biti baš lako Noletu danas. Gledao sam ovog Manarina dosta puta. Što protiv Mareja, Federera... Ima odličan servis za travu, dobar slajs i jak forhend. Namučio je Mareja u nekoliko navrata. Nadam se da Nole neće da ga potceni.

Dum Dum Nole

pre 7 godina

Kaže Viško malopre Bum Bum Beker zna koliko je servis bitan na travi.Nema više Bum Bum Beker sada je Dum Dum Nole! Gazi majstore,samo jedan je put koji dotiče nebo,samo jedan je put koji vodi do trona,ja bih hteo da vladam vlada,ja sam rodjen da vladam!

Pokondireni_Tikvan

pre 7 godina

Ajmo Nole, samo napred!!!
Izvin'te sto ja ovako, nego ko velim dal' neko zna sta ce biti sa onim fakultetskim rokom za vecite studente? pitam za drugara

Dr Agan

pre 7 godina

Struja i Jumko.
Jesu oni dva decka u vezi pa stalno komentarisu zajedno protiv Noleta.Verovatno jesy.
Jedba tura znojenja pa onda da pljuju po Novaku.
Sve zabava za sirorinju

Statik

pre 7 godina

Protivnici RF za prvi osvojeni Wimb. 2003:
Finals 48 Mark Philippoussis
Semi-Finals 6 Andy Roddick
Quarter-Finals 12 Sjeng Schalken
Round of 16 52 Feliciano Lopez
Round of 32 45 Mardy Fish
Round of 64 70 Stefan Koubek
Round of 128 55 Hyung-Taik Lee

Sto bi neki rekli platinasta ili dijamantna era....( a tu je i Lee...), znaci osim Andya niko iz prvih 10...

Dr Agan

pre 7 godina

Znam da Manjarino ne moze da pobedi Djovaka,moze Veseli,ali mora prvo Manjarina da pobedi da bi dosao do Veselog,ili cak Gofina,korak po korak.
(Struja neuspesni brejkdenser, 29. jun 2016 15:45

Brate ,jesi ti normalan uopste?
Logika ti nije jaca syrana

malakas

pre 7 godina

teča rašo, ne bi ti platio porez ovim našim lihvarima nikako, nije patriotizam biti ovca, ali vidim da ima nekih kojima jeste. svako dobro i nastavi da finansiraš bulumentu ponosno.

Krajicek uit Holland

pre 7 godina

Kad procitam ovde neke komentare i vidim nacin na kome se sve sto Nole radi (ili je vec uradio) ponizava i ismejava, onda mi ostaje samo da kazem: sacuvaj nas Boze i zakloni. Kakvih ljudi ima, pa to je za ne poverovati!

NI

pre 7 godina

Najteze meceve Novak ima u prva tri kola. Posle mi zao njegovih protivnika koliko ih samelje.
Samo mi nije jasno kakvo je ovo urlanje prefinjene engleske publike na duplu servis gresku Djokovica kada i Manarino pravi brejk. Mislim, nemoguce da ugladjeni Englezi to sebi dopustaju, ipak su oni rasa ljudi iznad svih ostalih...

šetač

pre 7 godina

Muke mi je od ovih što popunjavaju Noletovi poresku prijavu i mesto boravka. Čovek je slobodan da radi sa svojm životom šta hoće sve dok ne ugrožava drugog. ENDE.

Zurkolomcina

pre 7 godina

Gazi ih Nole sve redom. Sve si tenisere pretvorio u tvoje redovne musterije. Zbog tebe ce uskoro uvesti i knjigu zalbi na svakom turniru...

poreznik

pre 7 godina

Navijam za Manarina jer je pokazao da je mnogo bolji covek od Djokovica. Covek je zaradio mnogo manje novca od njega a ipak placa porez svojoj drzavi Francuskoj. To treba postovati i ceniti.
(teča raša, 29. jun 2016 16:25)

Nijedan francuski teniser ne plaća porez Francuskoj. Malo se raspitaj pre nego pričaš napamet i ispadaš smešan. Ovaj Manarino je prijavljen na Malti. U kojoj si to školi učio da je Malta u Francuskoj? Malta je zemlja "poreski raj" sličan kao i MC. Conga, Monfis, Simon, svi odreda prijavljeni u Švajcarskoj, u istom kantonu gde i Federer, kantonu poznatom po tome što bogatašima po zakonu diskreciono određuje po dogovoru daleko nižu stopu poreza nego u ostatku Švajcarske. Bogati Francuzi nemaju koristi od prijavljivanja u Monte Karlo, jer po francuskim zakonima u tom slučaju plaćaju porez kao da su na francuskoj teritoriji. Marej plaća porez VB, ali njemu je britanski teniski savez (tj država) plaćao ful troškove celog trenerskog tima od juniorskih dana do 22. godine. On je u moralnoj, verovatno po ugovoru i zakonskoj obavezi da plaća porez VB. Nadal plaća Španiji, ali i on je imao pomoć saveza kao klinac. Američki zakoni su najrigorozniji. Ko ima USA pasoš, može da radi i živi na Marsu, obveznik je poreske službe USA. Ostavi se ti prazne priče o porezu.

Idemooo

pre 7 godina

Trebali ste da stavite usklicnik na kraju naslova jer ipak je 30 pobeda rekord ali i okrugla brojka. Ja se nadam da ce novak ove godine ostvariti 42.-u Grand Slam pobedu!

veveveJAtackacom

pre 7 godina

Znate li kad je Novak zadnji put izgubio mec kad je vodio 2-0? Jirgen Melcer,Rolan Garos 2010...i od tad do dan danas Nole melje.

Rambo

pre 7 godina

Da li moze,kada Novak osvoji Vimbldon da se dodeli nagrada za najglupljeg "komentatora" ovde?Ja glasam za "struju..."!
(Dag Kristi, 29. jun 2016 16:23) Nominujem "teca rasa" za uzi izbor.

Aleksandar Chicago

pre 7 godina

Evo, ni ja ne plaćam porez Srbiji. Zašto bih? Dođem nekoliko puta godišnje, potrošim neki dinar ili dolar, svejedno, i ajde nazad u nove radne pobede. Nije mi problem ni najmanji. I da, obožavam da gledam Novaka, navijam za njega i gledam mečeve kad god mi se ukaže prilika. Navijaću uživo u Cincinnati-ju ako odluči da će da igra. Pozdrav za Jumka i ostale verne navijače

Kodjak

pre 7 godina

@teča raša
Mannarino kao i vecina ostalih francuskih tenisera ima `residence` izvan Francuske, konkretno na Malti. Pitam se zasto, sigurno da bi odatle placao porez u Fr....

anica

pre 7 godina

Marinirani..dovidjenja. Zakomplikova se malo na kraju, ali dobro..nisu igrali nikad. Ritern pomaze uvek.
Bravo Nole..odlicno, samo korak po korak, i to je to.
Idemo kralju, jos 15 setova do 13.GS.

nemanna

pre 7 godina

Belucci ili Kveri, bice to dobar ispit za Noleta. Iako je Belluci sljakas, dobar je i na travi, i laksi od Kverija sa sjajnim servisom.

Antidervis

pre 7 godina

Ijao, a dervisluk opet u suzama!

Kako ide ona cuvena pesma Partizanovih uplakanih navijaca - "Plati porez, p...o ciganska!"

Nastavite da placete! Jos dugo cete! Po komandi svog idola, trenutno na privremenom radu u francuskoj zabiti, gde ga pune znani i neznani, magija ne fuknsionise van Tadiceve jurisdikcije.

menjam nick

pre 7 godina

@Nolefan
Kažeš to čoveku koji je takvim pristupom vezao 4 GS u nizu i najvise uzastopnih pobeda na GS??
Ne razumem ove sto misle da znaju bolje od najboljih stvarno :D

menjam nick

pre 7 godina

@Nolefan
Pa u tome je i poenta.. Priprema se za turnir onako kako mu odgovara.. posle u prvih par kola se uigrava i stedi energiju i u finalu gazi..
Zna on vrlo dobro kako sta i zasto tempira i kako se priprema..

moje mišljenje

pre 7 godina

Pod kakvim pritiskom igra ovaj čovek, izgleda da nema igrača koji nema dodatnu motivaciju kada igra protiv njega! Sjajno! Forza, No1e!

Nebojša

pre 7 godina

Malo je nepotrebno produžio meč ali mene odavno ove ne nervira kao nekad jer jednostavno njemu se to dešava barem jednom na svakom turniru pa sam to prihvatio jedino mi smeta kada u finalu vraća rivala u meč i tada gubim strpljenja i živce srećom u poprilično zadnjih finala je znatno smanjio padove u igri igra puno zreliji zato je i većinu dobio.

fifi

pre 7 godina

Pobedjuje i kada ne igra koko moze. To je br1. Ako ima za Belucija protivnika, jos jedan nezgodan protivnik gde Novak mora da podigne nivo igre. Uvek je imao probleme sa njim ali ga dobijao. Videcemo ko ce biti protivnik ali ovaj je nezgodan. U svakom slucaju ocekujem Novakovu pobedu.

Beobrad

pre 7 godina

Bravo Nole, nije lako protiv talentovanog i nepredvidivog Manarina dobiti lako u tri seta.
Atipican teniser, sa forhendom iz zgloba, interesantno ga je gledati, a nas Nole sa prosecnom igrom, razbi ga ko kantu.
Sta li ce tek biti od 1/4 finala, pa nadalje...QQ.

veljko

pre 7 godina

svako ima manu, pa i novak. vrlo cesto se opusti kad treba da zavrsi mec. taj efekat se pojacao od 2011, sto je zacudjujuce. slicno tom zadnjem gemu, pukao je i 3. set wb 2011, protiv nadala, da bi ga posle ponovo lako dobio. secam se da je beker, tadasnji komentator, objasnjavao vilanderu, ono sto je i novak potvrdio kasnije, da je u pitanju opustanje, ne strah ili nervoza. bilo bi lepo kad bi novinari izvukli statistiku izgubljenih servis gemova za mec, pa da se uporedi % izgubljenih, sa ostalim servis gemovima. kladim se da je procenat bar duplo veci, ako ne i tri puta.

Batko

pre 7 godina

Ne kapiram ove Novakove hejtere kako ih više ne mrzi da ga ovoliko pljuju ? Oni više ne znaju šta će , pa im i neizvestan set služi kao povod za lečenje kompleksa ?!!! Momci, meni je vas iskreno, iskreno žao ...

buduci sampioni

pre 7 godina

Veliki sam navijac Novaka. Ali nesto mi se ne svidja. Pred svaki GS turnir nema pripremu.Hvata se reketa sa prvim kolom.Prva kola mu dodju kao privikavanje na podlogu i kao jaci trening. Evo dva kola sa nekakvim indijancima on igra toplo hladno umesto da to zavrsava sa 6:0, 6:1,6:2.To ce ujednom trenutku da mu seobije o glavu.Naletece na napaljenog igraca koji nema sta da izgubi,kome sve ide od ruke
(Nolefan, 29. jun 2016 17:45)

Novak od nikoga ne moze da izgubi do 3 u setove, koja god podloga bila u pitanju.

Mizantrop

pre 7 godina

jumkić jel te mnogo boli žuč? Teško je sigurno godinama se raspadati od muke. Idi malo prati onog vašeg čilića ako nije ispao u prvom kolu kao i obično. Možda i tebe kao njega pogodi kometa pa osvojiš neki tiket kao on GS.

Vuja neznalica

pre 7 godina

Dzumko, opet imaš tek šesti negativan komentar a toliko se trudiš!!! Ja mislim da su već i zubi počeli da ti ispadaju od jada i jeda, za žuč, jetru, nerve, želudac i td da ne pričamo... A meni neprijatno....