Subota, 04.07.2015.

16:55

Jelena izbacila šampionku Kvitovu!

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala Vimbldona pobedom nad prošlogodišnjom šampionkom Petrom Kvitovom.

Izvor: ÐN

Jelena izbacila šampionku Kvitovu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

u prolazu

pre 8 godina

Po meni pobedila je losija teniserka.
(srbIN, 04. jul 2015 20:57)

Hvala Bogu, tebe niko ništa ne pita! Bravo Jeco, svaka čast! Samo napred!

MilojePI

pre 8 godina

Da, sad kad je napravila ogroman uspeh, sada hejteri izjavljuju "jedna lasta ne cini prolece"...
Dragi moji, pored finala IW-a, ovo vam je vec druga lasta, u sezoni punoj povreda, tako da, ne brukajte se, nego bolje cutite.
Isto vazi i za "pimplerka", "prebacivacica", sibala zena po 40 u prva dva odnosno 20ak vinera u ovom mecu I vi pricate da joj je igra beskonacno prebacivanje I nista vise? Plus je udarala servis brzo isto koliko I Petra. Ako je to za vas prebacivanje, neznalice ste I nemamo o cemu da pricamo.
Redakciju molim da ne izbacuju jos neke vesti o Jeleni, dozivece hejteri nervni slom.

lol

pre 8 godina

Kakav smo mi narod...
(Javni beležnik, 04. jul 2015 20:56)

Nerealan. Maštaju neki o tituli. Jedna lasta ne čini proleće. WTA lista je realna. Tu vidiš kakva je u poslednjih godinu dana.

MajstorBata

pre 8 godina

Nole u muškoj , J J u ženskoj konkurenciji ako osvoje turnir englezi će plasirati rezoluciju u UN o zabrani učešća srpskih sportista na svim turnirima i takmičenjima ?!

BG

pre 8 godina

Znqo sam da budem u prošlosti otrovan komentator njenih kerefeka. Ali sam sad sposoban da priznam: igrala je iznenadjujuće dobro! Skidam kapu! Samo tako, ne diži ni nos ni očekivanja. Pametno, od meča do meča.??

rrmm

pre 8 godina

jelena je čudo ! Može da pobedi svakog , ali i da izgubi od bilo koga ... Lep je uspeh ovo što je uradila , ali priče o eventualnoj tituli su fantazija .

bravo

pre 8 godina

bravo!
dugo je trebalo da zivce istrenira da budu konjski. konacno je zaredjala nekoliko pobeda u teskim mecevima, pa jos samo da se i ne zadovolji ovim. ne mora da bude samo danasnja senzacija. napred!
guraj, a taman za tobom ce i ana da doda gas - pa ko nekad, obe u sam vrh! :D

Javni beležnik

pre 8 godina

Od 2012. do danas na srpskim internet sajtovima i portalima bilo je objavljeno tacno 37.183 razlicitih pojedinacnih licnih poruka upucenih Jeleni Jankovic da "ostavi tenis" i da se penzionise i "ne bruka vise", a ona je cak i u ovoj ocajnoj sezoni ipak uspela da se plasira u finale velikog i prestiznog Indijan Velsa, i evo danas ostvari jednu od najspektakularnijih pobeda svoje karijere.

Kakav smo mi narod...

WB

pre 8 godina

Cestike na pobjedi! Vec sam neki dan napisala da mozes i da osvojis W.
Ali promjeni ponasanje, jer sa onakvim ponasanjem spadaces u onu grupu iritantnih teniserki ciji se mecevi gledaju sa ukljucenim mute.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Nikada mi se nije svidela igra JJ, nekako defanzivno, nije lepo za oko, samo ceka protivnikovu gresku...uastvari, bas me briga kako igra, ja navijam za nju i ona samo neka pobedjuje.

Jova

pre 8 godina

Svaka čast, ma svaka čast. Kad Jelena igra rasterećeno, koncentrisano i bez mnogo »komunikacije« s samom sobom to izgleda ovako. Borbenost nikad nije dolazila u pitanje, kao ni »znanje« tenisa. Takođe je zanimljivo koliko znači konstantan servis. Jelena je konačno zdrava, malo je pomoglo i to što nije imala šta izgubiti. Igranje unaprijed dobijenih mečeva, s teretom apsolutnog favorito nije ni lako ni jednostavno te nije čudo što je Kvitova popustila. Previše lako dobijena prva dva meča su joj se »obila o glavu«. Iskusna igračica s druge strane mreže joj je došla kao bonus.

Raspisah se o Kvitovoj a ustvari mi drago zbog Jelene. Dugo me nije obradovala ovako. Vrijedna pobjeda, zbog samopouzdanja ( usko povezano s formom i kvalitetom igre ), bodova i plasmana na listi a bogami i zbog zarađenog novca.

Super!

Pozdrav svima

Zorana

pre 8 godina

Prvo je pojeo centralni teren i nije dobro servirala a onda kao da je onaj trenutak kada je izvrnula zglob i pala otreznio i pokrenuo.SRECA!SRECA! RADOST! BRAVO!

Čačanin

pre 8 godina

Jelena ima ono što mnogim našim sportistima nedostaje i ako nema vrhunske performanse ima volju da se bori do zadnje lopte, metra, minuta...samo na taj način se danas dolazi do pobeda, što smo videli ovih dana od ml.fudbalera, košarkašica i vaterpolista.Šta ti vredi i Ferari ako nemaš srca da ga voziš!?

Inspector Block

pre 8 godina

KOJI DAN, lepo..ma lepo!! BRAVO JELO jedna Jelana,..odakle ovo izvuce zaboga? Nije vazno, nije..neka je samo tako! Idemo dalje u drugu nedelju..SRBI!

Kića

pre 8 godina

Nažalost, kad god je Kvitova osvajala Wb i Nole je osvajao. Kvitova je sad ispala, što znači da će i Nole uskoro. Šteta... ali.. ako to znači da će Viktor osvojiti, onda nemam ništa protiv!

Diogen

pre 8 godina

Hvala ti Jeco sto si me razuverila! Kraljice! Nisam verovao, ali cim si promenila taktiku i udarala jako kroz sredinu sve se promenilo. Bravo!

Ivan

pre 8 godina

To Jeko breeeeeee!!! CARICE!!! Ostavila si srce na Centralnom terenu Wimbledona i savladala veliku Petru Kvitovu, idemo dalje sad Jeko i samo napred i veruj u sebe, tvoje veliko finale Wimbledona sa Serenom Wiliams je sada više nego realno i sasvim moguće, samo nastavi sa ovakvim partijama!!

to live's to fly

pre 8 godina

Jelena svaka cast na borbenosti i istrajnosti. Samo napred. Veruj u sebe!
Nezaboravan momenat kada si pozdravila svoju majku:
"Ee umrecu....ej mama, sada mozes da se opustis."
Neposredno i emotivno.
Volimo te!!!!!

KiSSeli

pre 8 godina

Ovo je jedna od "zescih" pobeda i meceva koje sam video od Jelene Jankovic. E sad samo da se ponovi to sto se ponavlja cesto nasim damama da posle velike pobede bude veliki kiks. Ajde sad Jelena direktno kod psihologa pred sledeci mec hehe.

Sara

pre 8 godina

Bravo Jeco,svaka cast!Izgleda da si me demantovala sto se tice mog proslog komentara.Sjajna igra,samo napred,dokazi svima koji ne veruju u tebe da mozes svakog da pobedis.Ne bih da prognoziram za dalje,samo neka bude pozitivna i borbena i sve ce doci na svoje mesto.JJ

nane

pre 8 godina

Kad se malo opustila posle prvog seta i pocela da igra bez straha i srcano to je rezultiralo i pobedom. Pravila je malo greski i kad bi se poen razvijao bila je u prednosti. Protiv Agnjese ima sanse ako bude igrala kao danas. Sa JJ nikad cocek nije nacisto. Od ocaja do sjajs

smb

pre 8 godina

Bravo JJ ! Svaka čast !
Eto kako može da se igra kad je glava hladna i kad se ne rasipa energija na nerviranje i psovanje.
Živeo peršun !

trlababalan

pre 8 godina

Nesretna Kvitova može samo da kuka što je brzopleto tražila čelindž na već dobijeni poen i dve brejk lopte, sada može samo da žali što je ispala od Jece koja jedino što dobro radi je prebacivanje loptice, a Kvitova se, nesretna, baš ispromašivala. Kao da joj nije jasno da je izgubila od najdosadnioje teniserke zajedno sa Voznjacki i Erani, koje su sposobne da trče do iznemoglosti vraćajući loptice. A ovi Jecini fanovi brže bolje je proglasiše najboljom srpskom teniserkom svih vremena posle ove pobede???

Kvitova sledeći put da pita Anu kako se igra tenis protiv prebacivačice loptica.
Na kraju, šteta je da je šampionka ispala od mnogo slabije teniserke,poklonila je pobedu, a da smejurija od tenisa koji igra najbolja balkanska teniserka zajedno sa Malejevom bude još veća, ona će dogurati i do polufinala! I eto prilike za njene fanove da je već proglase najvećom teniserkom svih vremena, iakao nema osvojen GS,kako odvali neki na ovom blogu, ali nema veze, ovde to ne važi!

optimus prime

pre 8 godina

Kakav podvig, Jelena je bila potpuni autsajder protiv Kvitove. Zbog ovakvih mečeva volim tenis, Jelena imaš hrabro srce i samo napred.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Presrecna sam zbog ove devojke! Pre Vimbldona sam rekla da ne ocekujem nista. I dalje sam tog misljenja, treba ici mec po mec. Kada je Jelena uzela drugi set, pocela sam da verujem da moze. Bitno je bilo samo da se Jelena stabilizuje, drzi servis, i da pomera Kvitovu koja ima obicaj da postane jako nervozna ako mnogo lopti dobija nazad. Tada krene da juri vinere a neretko i da srlja i promasuje. Medjutim nije samo zavisilo od Petre. Jelenin ritern je bio dobar, sto je stavilo pritisak na Petrin servis, pocela je da rizikuje, a i kada bi ubacila, Jelena je dobrim riternom preuzimala inicijativu, slala duboke lopte. Opet je imala pozitivan odnos w/ue, i ja samo mogu da kazem svaka cast!

Jelena je borac, zasluzila je. Pohvala i za smanjen broj psovki. Skoro da ih uopste nije bilo. Nije bilo ni pricanja na terenu, vrlo malo. Ne smeta meni to, nego mislim da smeta njoj. Danas pun fokus. Srecno u nastavku.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Djokovic je osvajao Wimbledon kad i Kvitova, znaci li to da i on ide njenim stopama? Cestitke Jeleni!
(moguce, 04. jul 2015 19:02)

Nole je Nole. Moze on i protiv tradicije i sudbine :) Bez brige.

A. Петров

pre 8 godina

Јелена је однела сјајну победу и ја јој од срца честитам. Али, ако погледамо статистику, више је Квитова данас изгубила него што је Јелена победила

mik

pre 8 godina

Nisam neki Jelenin fan,ali ovo je velika pobeda za nju. Jer pobediti Kvitovu na ovom turniru nije lako. U to su se mnogi uverili. Samo se nadam da će Jelena nastaviti sa ovakvom igrom,da ne izgubi od nekih igračica koje nisu ni blizu Kvitove.

Jovan

pre 8 godina

Ovaj mec je Jelena dobila samo i samo glavom! U prvom setu je pokusavala da miksuje udarce i Kvitova je razbila forhendima. Nije se predala posle gubitka seta i brejka u drugom setu. Cak je Kvitova imala i dve brejk lopte za dupli brejk, i taj gem je cini se bio preloman trenutak meca. Pocinje Jelena da forsira bekhend Kvitove i malo po malo joj je totalno razbila udaracki sistem igre koji je bez "back up plana". E to znaci imati plan B u mecu i biti raznovrstan igrac/ica. Bravo Jelena moj naklon do poda, ne samo zbog pobede nad drugim favoritom za osvajanje Wimbldona, vec zbog razmisljanja !!! Idemo dalje!

slavik

pre 8 godina

Браво Јецо, њена највећа победа ове године, коначно је личила на ону стару Јелену, мада и онај непотребан челенџ Квитове је можда и превагнуо меч у Јеленину корист.

mikan

pre 8 godina

Hajde, Dzej Dzej, osvoji jedan GS za divan kraj jedne sjajne karijere, bez mrlje.
Usudio bih se da kazem da bolje igra od kako je sutnula onog vaterpolistu...
I Ana bi bez one vezare iz Bayerna i onih prethodnih antitalenata za golf i tenis, osvojila mnogo vise

Vladimir

pre 8 godina

Šokiran sam količinom negativnih komentara na račun JJ! Ona je svetska šampionka, širom sveta je obožavaju i veličaju, pa da ne pobedi više ni u jednom meču do kraja karijere, ona je sebi izgradila ime u svetskom tenisu. Godinama unazad u vrhu, najviše odigradih mečeva...

rumenko

pre 8 godina

znači do finala ima radwansku, keys i muguruzu ili wozniacki..
a drugi deo je paklen sa sestrama, vikom, belindom, safarovom.. samo jedna može u finale..

neću ni da napišem ono što većina misli i želi, jer bi to bilo ravno snu..

Struki

pre 8 godina

Nisam fan zenskog tenisa,ali ovakvu borbenost i zelju za pobedom kakvu je danas demonstrirala JJ tesko se moze opisati...Bravo i sve cestitke,protiv Radvanjske sanse su veoma realne za prolaz medju 8!

Bojan

pre 8 godina

Bravo JELENA, kad god igraš uz tebe sam, gubila ili dobijala. Danas si.pokazala šampionsku igru na Wimboldonu, nemoj se ovdje zaustaviti. Kako.god nećeš me razočarati jer sam tvoj veliki fan.

biohemicar

pre 8 godina

Boston@ Jelena je nasa i uvek treba za svoje navijati! Draza mi je od svih drugih u svetu...Novak, Ana, Viktor.Janko.Zimonić...oni su najbolji ali me i Jelenin uspeh obraduje.

danix

pre 8 godina

Juce Jeca rece da je prvi put u karijeri imala posebne pripreme na travi za Wimbledon i da je sada sasvim spremna,a da je do sada poslije RG dolazila nepripremljena.To mi je bilo malo cudno da je tako olako propustala sve Wimbledone do sada.
Medjutim,evo vidimo da pripreme pred ovaj Wimbledon daju rezultat,i te kakav rezultat,Jeca je danas bila sjajna,kao iz najboljih dana.
Sve cestitke,Jeco,carice,idemo dalje,sa danasnjom igrom i beorbenoscu mozes ti pocistiti i Anjesku,sigurno,a za dalje cemo vidjeti.
Srecno,carice,nasa ljepotice.

ultrazvuk

pre 8 godina

ja sam zaspao u prvom setu kod 5 2 za petru, i budim se u trecem na mec loptu jelene.. nista mi nije jasno, pa kucam ovaj komentar da vidim da li jos sanjam?!?

znanje-imanje

pre 8 godina

Za mene neočekivano i utoliko draže. Prvi set je bio očekivan ali iskusna JJ se srećom nije samouništila tada. Onda je Kvitova fizički pala - možda zbog vrućine - i nije se oporavila do kraja meča. Iskusno iskorišćeno.
Da sve bude bolje žreb joj se sada veoma otvorio. Nema onu brzinu ali su godine barem donele stabilnost na servisu što je izuzetno bitno.
Inače meč je odlučen nebuloznom odlukom Kvitove da prekine skoro dobijeni poen i zatraži pogrešan čelindž. To će sad da je proganja mesecima.
Bravo JJ!

v

pre 8 godina

Igrace se idlucujuci set! Jelena je fenomenalnom igrom preokrenula i dobila sansu da se bori za drugu nedelju. Pocela je da pomera Petru, a izgledalo je kao da ce mec brzo biti gotov. Nadam se da je ljude koji su ismevali Jelenine sanse protiv Petre bar malo sramota. Devojka igra koliko moze, i kako god da se zavrsi, borac je i uvek znate da ce pokusavati do kraja. I dalje je Kvitova favorit, ali stvarno je ruzno podsmevati se ljudima koji su zivot posvetili svojoj profesiji.

Ajmoooooooooo!

Filip

pre 8 godina

@ Jelena je već zrela za penziju,a Ana da se slikava i šeta sa svojim momcima :-)
(Baki, 04. jul 2015 17:36)

Slikava? Iz koje li si ti pecine izasao? Kad postignes 1% koliko su njih dve i uz to naucis pravopis onda komentarisi nesto.

kladionicar

pre 8 godina

@v, kladionice su stavile kvotu 1.16 na Kvitovu, a 5.00 na Jelenu. Jel se i oni njoj podsmevaju ili su realni u prognozi? Odigrala je odlicno drugi set.
A sto da joj se neko ne podsmeva ponekad ako zasluzi? Svaka cast sto se zrtvuje i na svemu sto je postigla, ali ponekad ima losu taktiku, nekad psihu, a i fizicki je slabija od pojedinih. Nije ona kriva, to je tako, ona je covek. Ali posto je javna licnost moze svako da je komentarise, smesno je da neko to zabranjuje. Kritike njoj da li uopste znace ili ne, to je druga prica. Nastavice da igra, pobedjuje i gubi.

veliki strumf

pre 8 godina

Vise od polovine servisa u prvom setu Jelena uopste nije uspela da vrati. Pa jel toliko tesko da zauzme drugaciji polozaj prilikom riterna? Toliko godina ima, valjda toliko iskustva - pa pomeri se metar napred ili nazad, pola metra levo ili desno. Ne, ona stoji uvek isto i samo cepa riterne u mrezu ili u aut. Neverovatno.

Diogen

pre 8 godina

Evo danas ne vice i ne psuje pa ocajno igra. Losa taktika, umesto da udara jako po sredini terena ona pokusava da gađa ugao terena, a zna da je Petra opasna u dijagonalama. Drugi set je u toku i Kvitova je pojacala tempo. Kako god igra sa Petrom s obzirom na formu ovo je zadovoljavajuci rezultat.

v

pre 8 godina

Igrace se idlucujuci set! Jelena je fenomenalnom igrom preokrenula i dobila sansu da se bori za drugu nedelju. Pocela je da pomera Petru, a izgledalo je kao da ce mec brzo biti gotov. Nadam se da je ljude koji su ismevali Jelenine sanse protiv Petre bar malo sramota. Devojka igra koliko moze, i kako god da se zavrsi, borac je i uvek znate da ce pokusavati do kraja. I dalje je Kvitova favorit, ali stvarno je ruzno podsmevati se ljudima koji su zivot posvetili svojoj profesiji.

Ajmoooooooooo!

charlotte sometimes

pre 8 godina

Djokovic je osvajao Wimbledon kad i Kvitova, znaci li to da i on ide njenim stopama? Cestitke Jeleni!
(moguce, 04. jul 2015 19:02)

Nole je Nole. Moze on i protiv tradicije i sudbine :) Bez brige.

Vladimir

pre 8 godina

Šokiran sam količinom negativnih komentara na račun JJ! Ona je svetska šampionka, širom sveta je obožavaju i veličaju, pa da ne pobedi više ni u jednom meču do kraja karijere, ona je sebi izgradila ime u svetskom tenisu. Godinama unazad u vrhu, najviše odigradih mečeva...

ultrazvuk

pre 8 godina

ja sam zaspao u prvom setu kod 5 2 za petru, i budim se u trecem na mec loptu jelene.. nista mi nije jasno, pa kucam ovaj komentar da vidim da li jos sanjam?!?

Javni beležnik

pre 8 godina

Od 2012. do danas na srpskim internet sajtovima i portalima bilo je objavljeno tacno 37.183 razlicitih pojedinacnih licnih poruka upucenih Jeleni Jankovic da "ostavi tenis" i da se penzionise i "ne bruka vise", a ona je cak i u ovoj ocajnoj sezoni ipak uspela da se plasira u finale velikog i prestiznog Indijan Velsa, i evo danas ostvari jednu od najspektakularnijih pobeda svoje karijere.

Kakav smo mi narod...

Inspector Block

pre 8 godina

KOJI DAN, lepo..ma lepo!! BRAVO JELO jedna Jelana,..odakle ovo izvuce zaboga? Nije vazno, nije..neka je samo tako! Idemo dalje u drugu nedelju..SRBI!

to live's to fly

pre 8 godina

Jelena svaka cast na borbenosti i istrajnosti. Samo napred. Veruj u sebe!
Nezaboravan momenat kada si pozdravila svoju majku:
"Ee umrecu....ej mama, sada mozes da se opustis."
Neposredno i emotivno.
Volimo te!!!!!

charlotte sometimes

pre 8 godina

Presrecna sam zbog ove devojke! Pre Vimbldona sam rekla da ne ocekujem nista. I dalje sam tog misljenja, treba ici mec po mec. Kada je Jelena uzela drugi set, pocela sam da verujem da moze. Bitno je bilo samo da se Jelena stabilizuje, drzi servis, i da pomera Kvitovu koja ima obicaj da postane jako nervozna ako mnogo lopti dobija nazad. Tada krene da juri vinere a neretko i da srlja i promasuje. Medjutim nije samo zavisilo od Petre. Jelenin ritern je bio dobar, sto je stavilo pritisak na Petrin servis, pocela je da rizikuje, a i kada bi ubacila, Jelena je dobrim riternom preuzimala inicijativu, slala duboke lopte. Opet je imala pozitivan odnos w/ue, i ja samo mogu da kazem svaka cast!

Jelena je borac, zasluzila je. Pohvala i za smanjen broj psovki. Skoro da ih uopste nije bilo. Nije bilo ni pricanja na terenu, vrlo malo. Ne smeta meni to, nego mislim da smeta njoj. Danas pun fokus. Srecno u nastavku.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Nikada mi se nije svidela igra JJ, nekako defanzivno, nije lepo za oko, samo ceka protivnikovu gresku...uastvari, bas me briga kako igra, ja navijam za nju i ona samo neka pobedjuje.

MajstorBata

pre 8 godina

Nole u muškoj , J J u ženskoj konkurenciji ako osvoje turnir englezi će plasirati rezoluciju u UN o zabrani učešća srpskih sportista na svim turnirima i takmičenjima ?!

mik

pre 8 godina

Nisam neki Jelenin fan,ali ovo je velika pobeda za nju. Jer pobediti Kvitovu na ovom turniru nije lako. U to su se mnogi uverili. Samo se nadam da će Jelena nastaviti sa ovakvom igrom,da ne izgubi od nekih igračica koje nisu ni blizu Kvitove.

rumenko

pre 8 godina

znači do finala ima radwansku, keys i muguruzu ili wozniacki..
a drugi deo je paklen sa sestrama, vikom, belindom, safarovom.. samo jedna može u finale..

neću ni da napišem ono što većina misli i želi, jer bi to bilo ravno snu..

Jova

pre 8 godina

Svaka čast, ma svaka čast. Kad Jelena igra rasterećeno, koncentrisano i bez mnogo »komunikacije« s samom sobom to izgleda ovako. Borbenost nikad nije dolazila u pitanje, kao ni »znanje« tenisa. Takođe je zanimljivo koliko znači konstantan servis. Jelena je konačno zdrava, malo je pomoglo i to što nije imala šta izgubiti. Igranje unaprijed dobijenih mečeva, s teretom apsolutnog favorito nije ni lako ni jednostavno te nije čudo što je Kvitova popustila. Previše lako dobijena prva dva meča su joj se »obila o glavu«. Iskusna igračica s druge strane mreže joj je došla kao bonus.

Raspisah se o Kvitovoj a ustvari mi drago zbog Jelene. Dugo me nije obradovala ovako. Vrijedna pobjeda, zbog samopouzdanja ( usko povezano s formom i kvalitetom igre ), bodova i plasmana na listi a bogami i zbog zarađenog novca.

Super!

Pozdrav svima

rrmm

pre 8 godina

jelena je čudo ! Može da pobedi svakog , ali i da izgubi od bilo koga ... Lep je uspeh ovo što je uradila , ali priče o eventualnoj tituli su fantazija .

optimus prime

pre 8 godina

Kakav podvig, Jelena je bila potpuni autsajder protiv Kvitove. Zbog ovakvih mečeva volim tenis, Jelena imaš hrabro srce i samo napred.

znanje-imanje

pre 8 godina

Za mene neočekivano i utoliko draže. Prvi set je bio očekivan ali iskusna JJ se srećom nije samouništila tada. Onda je Kvitova fizički pala - možda zbog vrućine - i nije se oporavila do kraja meča. Iskusno iskorišćeno.
Da sve bude bolje žreb joj se sada veoma otvorio. Nema onu brzinu ali su godine barem donele stabilnost na servisu što je izuzetno bitno.
Inače meč je odlučen nebuloznom odlukom Kvitove da prekine skoro dobijeni poen i zatraži pogrešan čelindž. To će sad da je proganja mesecima.
Bravo JJ!

bravo

pre 8 godina

bravo!
dugo je trebalo da zivce istrenira da budu konjski. konacno je zaredjala nekoliko pobeda u teskim mecevima, pa jos samo da se i ne zadovolji ovim. ne mora da bude samo danasnja senzacija. napred!
guraj, a taman za tobom ce i ana da doda gas - pa ko nekad, obe u sam vrh! :D

BG

pre 8 godina

Znqo sam da budem u prošlosti otrovan komentator njenih kerefeka. Ali sam sad sposoban da priznam: igrala je iznenadjujuće dobro! Skidam kapu! Samo tako, ne diži ni nos ni očekivanja. Pametno, od meča do meča.??

danix

pre 8 godina

Juce Jeca rece da je prvi put u karijeri imala posebne pripreme na travi za Wimbledon i da je sada sasvim spremna,a da je do sada poslije RG dolazila nepripremljena.To mi je bilo malo cudno da je tako olako propustala sve Wimbledone do sada.
Medjutim,evo vidimo da pripreme pred ovaj Wimbledon daju rezultat,i te kakav rezultat,Jeca je danas bila sjajna,kao iz najboljih dana.
Sve cestitke,Jeco,carice,idemo dalje,sa danasnjom igrom i beorbenoscu mozes ti pocistiti i Anjesku,sigurno,a za dalje cemo vidjeti.
Srecno,carice,nasa ljepotice.

Jovan

pre 8 godina

Ovaj mec je Jelena dobila samo i samo glavom! U prvom setu je pokusavala da miksuje udarce i Kvitova je razbila forhendima. Nije se predala posle gubitka seta i brejka u drugom setu. Cak je Kvitova imala i dve brejk lopte za dupli brejk, i taj gem je cini se bio preloman trenutak meca. Pocinje Jelena da forsira bekhend Kvitove i malo po malo joj je totalno razbila udaracki sistem igre koji je bez "back up plana". E to znaci imati plan B u mecu i biti raznovrstan igrac/ica. Bravo Jelena moj naklon do poda, ne samo zbog pobede nad drugim favoritom za osvajanje Wimbldona, vec zbog razmisljanja !!! Idemo dalje!

Čačanin

pre 8 godina

Jelena ima ono što mnogim našim sportistima nedostaje i ako nema vrhunske performanse ima volju da se bori do zadnje lopte, metra, minuta...samo na taj način se danas dolazi do pobeda, što smo videli ovih dana od ml.fudbalera, košarkašica i vaterpolista.Šta ti vredi i Ferari ako nemaš srca da ga voziš!?

nane

pre 8 godina

Kad se malo opustila posle prvog seta i pocela da igra bez straha i srcano to je rezultiralo i pobedom. Pravila je malo greski i kad bi se poen razvijao bila je u prednosti. Protiv Agnjese ima sanse ako bude igrala kao danas. Sa JJ nikad cocek nije nacisto. Od ocaja do sjajs

veliki strumf

pre 8 godina

Vise od polovine servisa u prvom setu Jelena uopste nije uspela da vrati. Pa jel toliko tesko da zauzme drugaciji polozaj prilikom riterna? Toliko godina ima, valjda toliko iskustva - pa pomeri se metar napred ili nazad, pola metra levo ili desno. Ne, ona stoji uvek isto i samo cepa riterne u mrezu ili u aut. Neverovatno.

Ivan

pre 8 godina

To Jeko breeeeeee!!! CARICE!!! Ostavila si srce na Centralnom terenu Wimbledona i savladala veliku Petru Kvitovu, idemo dalje sad Jeko i samo napred i veruj u sebe, tvoje veliko finale Wimbledona sa Serenom Wiliams je sada više nego realno i sasvim moguće, samo nastavi sa ovakvim partijama!!

Diogen

pre 8 godina

Hvala ti Jeco sto si me razuverila! Kraljice! Nisam verovao, ali cim si promenila taktiku i udarala jako kroz sredinu sve se promenilo. Bravo!

slavik

pre 8 godina

Браво Јецо, њена највећа победа ове године, коначно је личила на ону стару Јелену, мада и онај непотребан челенџ Квитове је можда и превагнуо меч у Јеленину корист.

smb

pre 8 godina

Bravo JJ ! Svaka čast !
Eto kako može da se igra kad je glava hladna i kad se ne rasipa energija na nerviranje i psovanje.
Živeo peršun !

Struki

pre 8 godina

Nisam fan zenskog tenisa,ali ovakvu borbenost i zelju za pobedom kakvu je danas demonstrirala JJ tesko se moze opisati...Bravo i sve cestitke,protiv Radvanjske sanse su veoma realne za prolaz medju 8!

biohemicar

pre 8 godina

Boston@ Jelena je nasa i uvek treba za svoje navijati! Draza mi je od svih drugih u svetu...Novak, Ana, Viktor.Janko.Zimonić...oni su najbolji ali me i Jelenin uspeh obraduje.

WB

pre 8 godina

Cestike na pobjedi! Vec sam neki dan napisala da mozes i da osvojis W.
Ali promjeni ponasanje, jer sa onakvim ponasanjem spadaces u onu grupu iritantnih teniserki ciji se mecevi gledaju sa ukljucenim mute.

Sara

pre 8 godina

Bravo Jeco,svaka cast!Izgleda da si me demantovala sto se tice mog proslog komentara.Sjajna igra,samo napred,dokazi svima koji ne veruju u tebe da mozes svakog da pobedis.Ne bih da prognoziram za dalje,samo neka bude pozitivna i borbena i sve ce doci na svoje mesto.JJ

Filip

pre 8 godina

@ Jelena je već zrela za penziju,a Ana da se slikava i šeta sa svojim momcima :-)
(Baki, 04. jul 2015 17:36)

Slikava? Iz koje li si ti pecine izasao? Kad postignes 1% koliko su njih dve i uz to naucis pravopis onda komentarisi nesto.

Bojan

pre 8 godina

Bravo JELENA, kad god igraš uz tebe sam, gubila ili dobijala. Danas si.pokazala šampionsku igru na Wimboldonu, nemoj se ovdje zaustaviti. Kako.god nećeš me razočarati jer sam tvoj veliki fan.

Zorana

pre 8 godina

Prvo je pojeo centralni teren i nije dobro servirala a onda kao da je onaj trenutak kada je izvrnula zglob i pala otreznio i pokrenuo.SRECA!SRECA! RADOST! BRAVO!

mikan

pre 8 godina

Hajde, Dzej Dzej, osvoji jedan GS za divan kraj jedne sjajne karijere, bez mrlje.
Usudio bih se da kazem da bolje igra od kako je sutnula onog vaterpolistu...
I Ana bi bez one vezare iz Bayerna i onih prethodnih antitalenata za golf i tenis, osvojila mnogo vise

u prolazu

pre 8 godina

Po meni pobedila je losija teniserka.
(srbIN, 04. jul 2015 20:57)

Hvala Bogu, tebe niko ništa ne pita! Bravo Jeco, svaka čast! Samo napred!

lol

pre 8 godina

Kakav smo mi narod...
(Javni beležnik, 04. jul 2015 20:56)

Nerealan. Maštaju neki o tituli. Jedna lasta ne čini proleće. WTA lista je realna. Tu vidiš kakva je u poslednjih godinu dana.

KiSSeli

pre 8 godina

Ovo je jedna od "zescih" pobeda i meceva koje sam video od Jelene Jankovic. E sad samo da se ponovi to sto se ponavlja cesto nasim damama da posle velike pobede bude veliki kiks. Ajde sad Jelena direktno kod psihologa pred sledeci mec hehe.

MilojePI

pre 8 godina

Da, sad kad je napravila ogroman uspeh, sada hejteri izjavljuju "jedna lasta ne cini prolece"...
Dragi moji, pored finala IW-a, ovo vam je vec druga lasta, u sezoni punoj povreda, tako da, ne brukajte se, nego bolje cutite.
Isto vazi i za "pimplerka", "prebacivacica", sibala zena po 40 u prva dva odnosno 20ak vinera u ovom mecu I vi pricate da joj je igra beskonacno prebacivanje I nista vise? Plus je udarala servis brzo isto koliko I Petra. Ako je to za vas prebacivanje, neznalice ste I nemamo o cemu da pricamo.
Redakciju molim da ne izbacuju jos neke vesti o Jeleni, dozivece hejteri nervni slom.

trlababalan

pre 8 godina

Nesretna Kvitova može samo da kuka što je brzopleto tražila čelindž na već dobijeni poen i dve brejk lopte, sada može samo da žali što je ispala od Jece koja jedino što dobro radi je prebacivanje loptice, a Kvitova se, nesretna, baš ispromašivala. Kao da joj nije jasno da je izgubila od najdosadnioje teniserke zajedno sa Voznjacki i Erani, koje su sposobne da trče do iznemoglosti vraćajući loptice. A ovi Jecini fanovi brže bolje je proglasiše najboljom srpskom teniserkom svih vremena posle ove pobede???

Kvitova sledeći put da pita Anu kako se igra tenis protiv prebacivačice loptica.
Na kraju, šteta je da je šampionka ispala od mnogo slabije teniserke,poklonila je pobedu, a da smejurija od tenisa koji igra najbolja balkanska teniserka zajedno sa Malejevom bude još veća, ona će dogurati i do polufinala! I eto prilike za njene fanove da je već proglase najvećom teniserkom svih vremena, iakao nema osvojen GS,kako odvali neki na ovom blogu, ali nema veze, ovde to ne važi!

kladionicar

pre 8 godina

@v, kladionice su stavile kvotu 1.16 na Kvitovu, a 5.00 na Jelenu. Jel se i oni njoj podsmevaju ili su realni u prognozi? Odigrala je odlicno drugi set.
A sto da joj se neko ne podsmeva ponekad ako zasluzi? Svaka cast sto se zrtvuje i na svemu sto je postigla, ali ponekad ima losu taktiku, nekad psihu, a i fizicki je slabija od pojedinih. Nije ona kriva, to je tako, ona je covek. Ali posto je javna licnost moze svako da je komentarise, smesno je da neko to zabranjuje. Kritike njoj da li uopste znace ili ne, to je druga prica. Nastavice da igra, pobedjuje i gubi.

Diogen

pre 8 godina

Evo danas ne vice i ne psuje pa ocajno igra. Losa taktika, umesto da udara jako po sredini terena ona pokusava da gađa ugao terena, a zna da je Petra opasna u dijagonalama. Drugi set je u toku i Kvitova je pojacala tempo. Kako god igra sa Petrom s obzirom na formu ovo je zadovoljavajuci rezultat.

A. Петров

pre 8 godina

Јелена је однела сјајну победу и ја јој од срца честитам. Али, ако погледамо статистику, више је Квитова данас изгубила него што је Јелена победила

Kića

pre 8 godina

Nažalost, kad god je Kvitova osvajala Wb i Nole je osvajao. Kvitova je sad ispala, što znači da će i Nole uskoro. Šteta... ali.. ako to znači da će Viktor osvojiti, onda nemam ništa protiv!

Diogen

pre 8 godina

Evo danas ne vice i ne psuje pa ocajno igra. Losa taktika, umesto da udara jako po sredini terena ona pokusava da gađa ugao terena, a zna da je Petra opasna u dijagonalama. Drugi set je u toku i Kvitova je pojacala tempo. Kako god igra sa Petrom s obzirom na formu ovo je zadovoljavajuci rezultat.

trlababalan

pre 8 godina

Nesretna Kvitova može samo da kuka što je brzopleto tražila čelindž na već dobijeni poen i dve brejk lopte, sada može samo da žali što je ispala od Jece koja jedino što dobro radi je prebacivanje loptice, a Kvitova se, nesretna, baš ispromašivala. Kao da joj nije jasno da je izgubila od najdosadnioje teniserke zajedno sa Voznjacki i Erani, koje su sposobne da trče do iznemoglosti vraćajući loptice. A ovi Jecini fanovi brže bolje je proglasiše najboljom srpskom teniserkom svih vremena posle ove pobede???

Kvitova sledeći put da pita Anu kako se igra tenis protiv prebacivačice loptica.
Na kraju, šteta je da je šampionka ispala od mnogo slabije teniserke,poklonila je pobedu, a da smejurija od tenisa koji igra najbolja balkanska teniserka zajedno sa Malejevom bude još veća, ona će dogurati i do polufinala! I eto prilike za njene fanove da je već proglase najvećom teniserkom svih vremena, iakao nema osvojen GS,kako odvali neki na ovom blogu, ali nema veze, ovde to ne važi!

veliki strumf

pre 8 godina

Vise od polovine servisa u prvom setu Jelena uopste nije uspela da vrati. Pa jel toliko tesko da zauzme drugaciji polozaj prilikom riterna? Toliko godina ima, valjda toliko iskustva - pa pomeri se metar napred ili nazad, pola metra levo ili desno. Ne, ona stoji uvek isto i samo cepa riterne u mrezu ili u aut. Neverovatno.

lol

pre 8 godina

Kakav smo mi narod...
(Javni beležnik, 04. jul 2015 20:56)

Nerealan. Maštaju neki o tituli. Jedna lasta ne čini proleće. WTA lista je realna. Tu vidiš kakva je u poslednjih godinu dana.

Kića

pre 8 godina

Nažalost, kad god je Kvitova osvajala Wb i Nole je osvajao. Kvitova je sad ispala, što znači da će i Nole uskoro. Šteta... ali.. ako to znači da će Viktor osvojiti, onda nemam ništa protiv!

WB

pre 8 godina

Cestike na pobjedi! Vec sam neki dan napisala da mozes i da osvojis W.
Ali promjeni ponasanje, jer sa onakvim ponasanjem spadaces u onu grupu iritantnih teniserki ciji se mecevi gledaju sa ukljucenim mute.

A. Петров

pre 8 godina

Јелена је однела сјајну победу и ја јој од срца честитам. Али, ако погледамо статистику, више је Квитова данас изгубила него што је Јелена победила

v

pre 8 godina

Igrace se idlucujuci set! Jelena je fenomenalnom igrom preokrenula i dobila sansu da se bori za drugu nedelju. Pocela je da pomera Petru, a izgledalo je kao da ce mec brzo biti gotov. Nadam se da je ljude koji su ismevali Jelenine sanse protiv Petre bar malo sramota. Devojka igra koliko moze, i kako god da se zavrsi, borac je i uvek znate da ce pokusavati do kraja. I dalje je Kvitova favorit, ali stvarno je ruzno podsmevati se ljudima koji su zivot posvetili svojoj profesiji.

Ajmoooooooooo!

MajstorBata

pre 8 godina

Nole u muškoj , J J u ženskoj konkurenciji ako osvoje turnir englezi će plasirati rezoluciju u UN o zabrani učešća srpskih sportista na svim turnirima i takmičenjima ?!

vazno je pobediti

pre 8 godina

Nikada mi se nije svidela igra JJ, nekako defanzivno, nije lepo za oko, samo ceka protivnikovu gresku...uastvari, bas me briga kako igra, ja navijam za nju i ona samo neka pobedjuje.

Vladimir

pre 8 godina

Šokiran sam količinom negativnih komentara na račun JJ! Ona je svetska šampionka, širom sveta je obožavaju i veličaju, pa da ne pobedi više ni u jednom meču do kraja karijere, ona je sebi izgradila ime u svetskom tenisu. Godinama unazad u vrhu, najviše odigradih mečeva...

rrmm

pre 8 godina

jelena je čudo ! Može da pobedi svakog , ali i da izgubi od bilo koga ... Lep je uspeh ovo što je uradila , ali priče o eventualnoj tituli su fantazija .

ultrazvuk

pre 8 godina

ja sam zaspao u prvom setu kod 5 2 za petru, i budim se u trecem na mec loptu jelene.. nista mi nije jasno, pa kucam ovaj komentar da vidim da li jos sanjam?!?

charlotte sometimes

pre 8 godina

Djokovic je osvajao Wimbledon kad i Kvitova, znaci li to da i on ide njenim stopama? Cestitke Jeleni!
(moguce, 04. jul 2015 19:02)

Nole je Nole. Moze on i protiv tradicije i sudbine :) Bez brige.

Javni beležnik

pre 8 godina

Od 2012. do danas na srpskim internet sajtovima i portalima bilo je objavljeno tacno 37.183 razlicitih pojedinacnih licnih poruka upucenih Jeleni Jankovic da "ostavi tenis" i da se penzionise i "ne bruka vise", a ona je cak i u ovoj ocajnoj sezoni ipak uspela da se plasira u finale velikog i prestiznog Indijan Velsa, i evo danas ostvari jednu od najspektakularnijih pobeda svoje karijere.

Kakav smo mi narod...

kladionicar

pre 8 godina

@v, kladionice su stavile kvotu 1.16 na Kvitovu, a 5.00 na Jelenu. Jel se i oni njoj podsmevaju ili su realni u prognozi? Odigrala je odlicno drugi set.
A sto da joj se neko ne podsmeva ponekad ako zasluzi? Svaka cast sto se zrtvuje i na svemu sto je postigla, ali ponekad ima losu taktiku, nekad psihu, a i fizicki je slabija od pojedinih. Nije ona kriva, to je tako, ona je covek. Ali posto je javna licnost moze svako da je komentarise, smesno je da neko to zabranjuje. Kritike njoj da li uopste znace ili ne, to je druga prica. Nastavice da igra, pobedjuje i gubi.

Inspector Block

pre 8 godina

KOJI DAN, lepo..ma lepo!! BRAVO JELO jedna Jelana,..odakle ovo izvuce zaboga? Nije vazno, nije..neka je samo tako! Idemo dalje u drugu nedelju..SRBI!

mikan

pre 8 godina

Hajde, Dzej Dzej, osvoji jedan GS za divan kraj jedne sjajne karijere, bez mrlje.
Usudio bih se da kazem da bolje igra od kako je sutnula onog vaterpolistu...
I Ana bi bez one vezare iz Bayerna i onih prethodnih antitalenata za golf i tenis, osvojila mnogo vise

Sara

pre 8 godina

Bravo Jeco,svaka cast!Izgleda da si me demantovala sto se tice mog proslog komentara.Sjajna igra,samo napred,dokazi svima koji ne veruju u tebe da mozes svakog da pobedis.Ne bih da prognoziram za dalje,samo neka bude pozitivna i borbena i sve ce doci na svoje mesto.JJ

danix

pre 8 godina

Juce Jeca rece da je prvi put u karijeri imala posebne pripreme na travi za Wimbledon i da je sada sasvim spremna,a da je do sada poslije RG dolazila nepripremljena.To mi je bilo malo cudno da je tako olako propustala sve Wimbledone do sada.
Medjutim,evo vidimo da pripreme pred ovaj Wimbledon daju rezultat,i te kakav rezultat,Jeca je danas bila sjajna,kao iz najboljih dana.
Sve cestitke,Jeco,carice,idemo dalje,sa danasnjom igrom i beorbenoscu mozes ti pocistiti i Anjesku,sigurno,a za dalje cemo vidjeti.
Srecno,carice,nasa ljepotice.

Diogen

pre 8 godina

Hvala ti Jeco sto si me razuverila! Kraljice! Nisam verovao, ali cim si promenila taktiku i udarala jako kroz sredinu sve se promenilo. Bravo!

rumenko

pre 8 godina

znači do finala ima radwansku, keys i muguruzu ili wozniacki..
a drugi deo je paklen sa sestrama, vikom, belindom, safarovom.. samo jedna može u finale..

neću ni da napišem ono što većina misli i želi, jer bi to bilo ravno snu..

charlotte sometimes

pre 8 godina

Presrecna sam zbog ove devojke! Pre Vimbldona sam rekla da ne ocekujem nista. I dalje sam tog misljenja, treba ici mec po mec. Kada je Jelena uzela drugi set, pocela sam da verujem da moze. Bitno je bilo samo da se Jelena stabilizuje, drzi servis, i da pomera Kvitovu koja ima obicaj da postane jako nervozna ako mnogo lopti dobija nazad. Tada krene da juri vinere a neretko i da srlja i promasuje. Medjutim nije samo zavisilo od Petre. Jelenin ritern je bio dobar, sto je stavilo pritisak na Petrin servis, pocela je da rizikuje, a i kada bi ubacila, Jelena je dobrim riternom preuzimala inicijativu, slala duboke lopte. Opet je imala pozitivan odnos w/ue, i ja samo mogu da kazem svaka cast!

Jelena je borac, zasluzila je. Pohvala i za smanjen broj psovki. Skoro da ih uopste nije bilo. Nije bilo ni pricanja na terenu, vrlo malo. Ne smeta meni to, nego mislim da smeta njoj. Danas pun fokus. Srecno u nastavku.

to live's to fly

pre 8 godina

Jelena svaka cast na borbenosti i istrajnosti. Samo napred. Veruj u sebe!
Nezaboravan momenat kada si pozdravila svoju majku:
"Ee umrecu....ej mama, sada mozes da se opustis."
Neposredno i emotivno.
Volimo te!!!!!

BG

pre 8 godina

Znqo sam da budem u prošlosti otrovan komentator njenih kerefeka. Ali sam sad sposoban da priznam: igrala je iznenadjujuće dobro! Skidam kapu! Samo tako, ne diži ni nos ni očekivanja. Pametno, od meča do meča.??

KiSSeli

pre 8 godina

Ovo je jedna od "zescih" pobeda i meceva koje sam video od Jelene Jankovic. E sad samo da se ponovi to sto se ponavlja cesto nasim damama da posle velike pobede bude veliki kiks. Ajde sad Jelena direktno kod psihologa pred sledeci mec hehe.

Struki

pre 8 godina

Nisam fan zenskog tenisa,ali ovakvu borbenost i zelju za pobedom kakvu je danas demonstrirala JJ tesko se moze opisati...Bravo i sve cestitke,protiv Radvanjske sanse su veoma realne za prolaz medju 8!

slavik

pre 8 godina

Браво Јецо, њена највећа победа ове године, коначно је личила на ону стару Јелену, мада и онај непотребан челенџ Квитове је можда и превагнуо меч у Јеленину корист.

smb

pre 8 godina

Bravo JJ ! Svaka čast !
Eto kako može da se igra kad je glava hladna i kad se ne rasipa energija na nerviranje i psovanje.
Živeo peršun !

Čačanin

pre 8 godina

Jelena ima ono što mnogim našim sportistima nedostaje i ako nema vrhunske performanse ima volju da se bori do zadnje lopte, metra, minuta...samo na taj način se danas dolazi do pobeda, što smo videli ovih dana od ml.fudbalera, košarkašica i vaterpolista.Šta ti vredi i Ferari ako nemaš srca da ga voziš!?

optimus prime

pre 8 godina

Kakav podvig, Jelena je bila potpuni autsajder protiv Kvitove. Zbog ovakvih mečeva volim tenis, Jelena imaš hrabro srce i samo napred.

mik

pre 8 godina

Nisam neki Jelenin fan,ali ovo je velika pobeda za nju. Jer pobediti Kvitovu na ovom turniru nije lako. U to su se mnogi uverili. Samo se nadam da će Jelena nastaviti sa ovakvom igrom,da ne izgubi od nekih igračica koje nisu ni blizu Kvitove.

MilojePI

pre 8 godina

Da, sad kad je napravila ogroman uspeh, sada hejteri izjavljuju "jedna lasta ne cini prolece"...
Dragi moji, pored finala IW-a, ovo vam je vec druga lasta, u sezoni punoj povreda, tako da, ne brukajte se, nego bolje cutite.
Isto vazi i za "pimplerka", "prebacivacica", sibala zena po 40 u prva dva odnosno 20ak vinera u ovom mecu I vi pricate da joj je igra beskonacno prebacivanje I nista vise? Plus je udarala servis brzo isto koliko I Petra. Ako je to za vas prebacivanje, neznalice ste I nemamo o cemu da pricamo.
Redakciju molim da ne izbacuju jos neke vesti o Jeleni, dozivece hejteri nervni slom.

Bojan

pre 8 godina

Bravo JELENA, kad god igraš uz tebe sam, gubila ili dobijala. Danas si.pokazala šampionsku igru na Wimboldonu, nemoj se ovdje zaustaviti. Kako.god nećeš me razočarati jer sam tvoj veliki fan.

biohemicar

pre 8 godina

Boston@ Jelena je nasa i uvek treba za svoje navijati! Draza mi je od svih drugih u svetu...Novak, Ana, Viktor.Janko.Zimonić...oni su najbolji ali me i Jelenin uspeh obraduje.

Ivan

pre 8 godina

To Jeko breeeeeee!!! CARICE!!! Ostavila si srce na Centralnom terenu Wimbledona i savladala veliku Petru Kvitovu, idemo dalje sad Jeko i samo napred i veruj u sebe, tvoje veliko finale Wimbledona sa Serenom Wiliams je sada više nego realno i sasvim moguće, samo nastavi sa ovakvim partijama!!

znanje-imanje

pre 8 godina

Za mene neočekivano i utoliko draže. Prvi set je bio očekivan ali iskusna JJ se srećom nije samouništila tada. Onda je Kvitova fizički pala - možda zbog vrućine - i nije se oporavila do kraja meča. Iskusno iskorišćeno.
Da sve bude bolje žreb joj se sada veoma otvorio. Nema onu brzinu ali su godine barem donele stabilnost na servisu što je izuzetno bitno.
Inače meč je odlučen nebuloznom odlukom Kvitove da prekine skoro dobijeni poen i zatraži pogrešan čelindž. To će sad da je proganja mesecima.
Bravo JJ!

nane

pre 8 godina

Kad se malo opustila posle prvog seta i pocela da igra bez straha i srcano to je rezultiralo i pobedom. Pravila je malo greski i kad bi se poen razvijao bila je u prednosti. Protiv Agnjese ima sanse ako bude igrala kao danas. Sa JJ nikad cocek nije nacisto. Od ocaja do sjajs

Jova

pre 8 godina

Svaka čast, ma svaka čast. Kad Jelena igra rasterećeno, koncentrisano i bez mnogo »komunikacije« s samom sobom to izgleda ovako. Borbenost nikad nije dolazila u pitanje, kao ni »znanje« tenisa. Takođe je zanimljivo koliko znači konstantan servis. Jelena je konačno zdrava, malo je pomoglo i to što nije imala šta izgubiti. Igranje unaprijed dobijenih mečeva, s teretom apsolutnog favorito nije ni lako ni jednostavno te nije čudo što je Kvitova popustila. Previše lako dobijena prva dva meča su joj se »obila o glavu«. Iskusna igračica s druge strane mreže joj je došla kao bonus.

Raspisah se o Kvitovoj a ustvari mi drago zbog Jelene. Dugo me nije obradovala ovako. Vrijedna pobjeda, zbog samopouzdanja ( usko povezano s formom i kvalitetom igre ), bodova i plasmana na listi a bogami i zbog zarađenog novca.

Super!

Pozdrav svima

bravo

pre 8 godina

bravo!
dugo je trebalo da zivce istrenira da budu konjski. konacno je zaredjala nekoliko pobeda u teskim mecevima, pa jos samo da se i ne zadovolji ovim. ne mora da bude samo danasnja senzacija. napred!
guraj, a taman za tobom ce i ana da doda gas - pa ko nekad, obe u sam vrh! :D

Filip

pre 8 godina

@ Jelena je već zrela za penziju,a Ana da se slikava i šeta sa svojim momcima :-)
(Baki, 04. jul 2015 17:36)

Slikava? Iz koje li si ti pecine izasao? Kad postignes 1% koliko su njih dve i uz to naucis pravopis onda komentarisi nesto.

Zorana

pre 8 godina

Prvo je pojeo centralni teren i nije dobro servirala a onda kao da je onaj trenutak kada je izvrnula zglob i pala otreznio i pokrenuo.SRECA!SRECA! RADOST! BRAVO!

Jovan

pre 8 godina

Ovaj mec je Jelena dobila samo i samo glavom! U prvom setu je pokusavala da miksuje udarce i Kvitova je razbila forhendima. Nije se predala posle gubitka seta i brejka u drugom setu. Cak je Kvitova imala i dve brejk lopte za dupli brejk, i taj gem je cini se bio preloman trenutak meca. Pocinje Jelena da forsira bekhend Kvitove i malo po malo joj je totalno razbila udaracki sistem igre koji je bez "back up plana". E to znaci imati plan B u mecu i biti raznovrstan igrac/ica. Bravo Jelena moj naklon do poda, ne samo zbog pobede nad drugim favoritom za osvajanje Wimbldona, vec zbog razmisljanja !!! Idemo dalje!

u prolazu

pre 8 godina

Po meni pobedila je losija teniserka.
(srbIN, 04. jul 2015 20:57)

Hvala Bogu, tebe niko ništa ne pita! Bravo Jeco, svaka čast! Samo napred!