Dinamo ubedljiv protiv Hajduka na Maksimiru

Ekipa Dinamo Zagreba savladala je Hajduk iz Splita sa 3:1 u četvrtom kolu hrvatske fudbalske lige.

Izvor: PT

Nedelja, 06.08.2017.

21:06

Dinamo ubedljiv protiv Hajduka na Maksimiru
Getty Images

U velikom derbiju Dinamo je u poslednjih desetak minuta uspeo da slomi otpor gostiju iz Splita, pošto je postigao golove u 78. i 80. minutu.

Na Maksimuru je viđena velika borba dve ekipe, ali je ipak presudio kvalitet koji je u ovom trenutku na strani domaćih igrača.

Klub iz Zagreba poveo je u devetom minutu, kada je strelac bio Ante Ćorić. Do kraja poluvremena nije bilo većih šansi, pa je ostalo 1:0.

U nastavku meča, Splićani su zaigrali mnogo bolje i konkretnije što se videlo i na semaforu. U 64. minutu Zoran Nizić postiže gol i tako donosi izjednače svom klubu.

Ipak, do kraja utakmice gosti nisu uspeli da izdrže, pošto je prvo u 78. Olmo postigao gol, a potom i El Sudani za konačnih 3:1.

Na tabeli, Dinamo je prvi sa bodom više, ali i mečom više od Rijeke, dok je Hajudk na petom mestu, sa tri boda manje od Zagrepčana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: