"Sportom protiv nasilja" u Ćupriji

Akcija „Sportom protiv nasilja“ održana je ove nedelje u Osnovnoj školi „ 13. oktobar“ u Ćupriji.

Izvor: ÐN

Nedelja, 10.05.2015.

09:50

Default images

Sada već tradicionalnu akciju organizuju NIS, Teniski savez Srbije i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta.

Deca uzrasta od prvog do osmog razreda imala su priliku da na edukativan, zdrav i zabavan način nauče prve korake u igranju tenisa.

Pored teniske obuke, deci su uručeni pokloni koje je obezbedila kompanija NIS, višegodišnji generalni sponzor TSS u okviru svog programa „Energija sporta“. Na ovaj način NIS se aktivno uključio, kao partner Teniskog saveza, u promociju zdravog života i animiranja mladih talenata.

Program je namenjen deci školskog uzrasta, a za cilj, pored škole tenisa, ima popularizaciju sportskih vrednosti, kulture nenasilja i fer pleja u sportu kao veoma važnom elementu u zdravom razvoju dece.

Od početka 2015. godine akcija „Sportom protiv nasilja“ održana je u Valjevu, Topoli, Somboru, Kanjiži, Kosovskoj Mitrovici, Ćupriji, a do početka letnjeg raspusta biće organizovana i u sledećim gradovima – s Pirot 11.05. – OŠ „8. septembar“, Zrenjanin 13.05. OŠ „9. maj“, Kuršumlija 18.05. – OŠ „Drinka Pavlović“, Bačka Palanka 20.05. – OŠ „Sveti Sava“. Slede – Aleksinac 25.05, Vršac 27.05, Bosilegrad 01.06, Požarevac 04.06, Vranje 11.06.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: