Valdano: "Murinjo stiže u utorak"

Generalni direktor Real Madrida Horhe Valdano otkrio je da će njegov tek u utorak moći da predstavi Žozea Murinja kao novog trenera.

Izvor: MT

Petak, 28.05.2010.

11:59

Default images

Prema navodima medija, Portugalac je trebalo da stigne u petak, ali zbog komplikovanih pregovora sa Interom, celokupan proces se usporio.

Trenutno se pregovara o visini kompenzacije koju će Real platiti Interu i veruje se da će ta suma biti oko 16 miliona evra.

Murinjo će stići u Madrid verovatno sledeće nedelje. Moguće je da će to biti utorak, ali u ponedeljak sigurno neće moći“, rekao je Valdano.

„Iguain nije na prodaju“

Istovremno, Valdano je izjavio da Gonzalo Iguain, sa kojim Mančester Siti navodno pregovara, nije za prodaju, kao i da ’kraljevski’ klub ne traži nova pojačanja u napadu.

On (Iguain) ima ugovor još tri godine i on je bio ključni igrač ove sezone, on nije na prodaju“, rekao je Valdano za „Marku“.

Nisu nam potrebni novi napadači, postigli smo 102 gola ove sezone i Benzema nije igrao puno. Sledeće sezone Karim će biti kao novo pojačanje“, dodao je Valdano.

Iguain je prošle sezone s 27 postignuih golova u Primeri bio prvi strelac kluba. Takođe, Siti je zainteresovan i za Fernanda Gaga, koji je protekle sezone kod Manuela Pelegrinija bio starter samo 14 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: