Ajala napustio Saragosu

Španski fudbalski prvoligaš Saragosa i iskusni defanzivac Roberto Ajala sporazumno su u subotu raskinuli ugovor o saradnji.

Izvor: B92

Subota, 23.01.2010.

12:15

Default images

Bivši argentinski reprezentativac došao je u Saragosu 2007. godine i odigrao je 81 meč za klub. Prošle sezone je ekipa izborila plasman u Primeru a Ajala je bio kapiten tima. Saragosa je po povratku u elitno društvo slabo igrala, primivši 37 golova na 18 odigranih mečeva. Ekipa trenutno zauzima pretposlednju poziciju na tabeli.

36-godišnji Ajala igrao je za Ferokaril Oeste i River Plejt, pre nego što je 1995. godine došao u Napoli u kome je ostao tri godine. Posle dve godine provedene u Milani, Ajala prelazi u Valensiju u kojoj je igrao do 2007. godine.

Za selekciju Argentine odigrao je čak 115 mečeva, uz sedam postignutih golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: