MI: Rukometašice pred polufinalom

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je u 3. kolu grupe 'B' Mediteranskih igara selekciju Slovenije sa 30:26 (15:12).

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2009.

18:35

Default images

Takmičenje u grupi naš tim je završio sa dve pobede i jednim porazom i plasiraće se u polufinale ukoliko u poslednjoj utakmici programa Crna Gora ne napravi iznenađenje i savlada Francusku, koja je prva u grupi sa dve pobede.U slučaju da Crna Gora pobedi, Srbija bi ostala na 3. mestu, jer bi u krugu te tri ekipe zbog poraza protiv Francuske sa 14 razlike, imala najslabiji gol-razliku.

U duelu protiv poslednjeplasirane Slovenije, najefikasnija u reprezentaciji Srbije bila je Jelena Trifunović sa osam pogodaka. Po šest golova postigle su Dijana Stevin i Aleksandra Djordjević, tri puta strelci su bili Dragana Cvijić, Kristina Liščević i Katarina Krpež, a jedan pogodak je postigla Sladjana Pop Lazić.

Ukoliko se plasira u poluifinale, reprezentacija Srbije će 2. jula igrati protiv Turske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: