Janevski: "Poraz ne menja planove"

Trener Crvene zvezde Čedomir Janevski izjavio je da derbi utakmica 26. kola Jelen Super lige protiv Vojvodine nije zaslužila pobednika.

Izvor: B92

Subota, 18.04.2009.

23:57

Default images

Novosađani su pobedili sa 1:0 golom Dragan Mrđe u 55. minutu i pretekli rivala u borbi za drugo mesto na tabeli. "Čestitam vojvodini na pobedi, iako mislim da utakmica nije zaslužila pobednika. Najrealniji rezultat je bio nerešen, iako smo mi imali dve-tri prilike u prvom poluvremenu, dva zicera. Vojvodina je čekala priliku iz kontre i dočekala je", izjavio je Janevski.

Trener Crvene zvezde kaže da poraz od Vojvodine nije previše poremetio njegove planove. Cilj i dalje ostaje drugo mesto u Super ligi i trofej u Kupu.

"Mislim da ćemo u tome i uspeti. Jedna bitka je sada izgubljena, porazom od Vojvodine, ali ima još dosta utakmica. Mi se ne odričemo drugog mesta, a kao što sam rekao i ranije glavna pažnja će biti osvajanje Kupa."

Vojvodina je pobedom na "Marakani" stekla bod prednosti nad Crvenom zvezdom u borbi za drugo mesto.

"Za nas je utakmica bila izuzetno važna, jer smo došli u Beograd posle poraza. Pokušali smo da iznenadimo Zvezdu, a razlika u rezultatu na kraju je bila u tome što Zvezda nije iskoristila svoje šanse, a mi svoje jesmo i to nam je donelo 3 boda", izjavio je trener Vojvodine Zoran Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: