Rajković može da igra za klub!

Komisija za žalbe FIFA delimično je ublažila kaznu srpskom fudbaleru Slobodanu Rajkoviću, koji će sada moći da nastupa za svoj klub, holandski Tvente.

Izvor: B92, FSS

Sreda, 19.11.2008.

13:15

Default images

Suspenzija se sada odnosi samo na reprezentaciju. Rajković je suspendovan na 12 meseci, počevši od 3. septembra, i suspenzija će važiti samo za zvanične i prijateljske mečeve reprezentacije u svim starosnim kategorijama. Odluka momentalno stupa na snagu, a Rajkoviću je potvrđena kazna od 2.000 švajcarskih franaka izrečena od strane Disciplinske komisije FIFA.

U Fudbalskom savezu Srbije izraženo je zadovoljstvo zbog toga što će Slobodan Rajković moći da odgovori svim klupskim obavezama, što je u skladu sa svim odredbama koje se odnose na zagarantovano pravo na rad.

Rajković je prethodno dobio jednogodišnju suspenziju igranja fudbala zbog navodnog pljuvanja sudije Abdulaha Al Hilalija na meču između Srbije i Argentine na Olimpijskim Igrama u Pekingu.

19-godišnji Slobodan Rajković je od 2005. godine član Čelsija, a u međuvremenu je na pozajmicama igrao u OFK Beogradu, PSV-u, a do kraja ove sezone nastupaće za Tvente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: